we found love- DEL 11

tidigare: 

jag hörde några fotsteg utanför min dörr, de tystnade. sedan öppnades dörren långsamt. jag behöll mina ögon stängda. steg närmade sig, sängen tyngdes ner, jag kunde känna att någon låg brevid mig, ett par armar virades runt om mig och drog mig mot en bar bröstkorg. försiktigt lade jag min hand på hans mage, han ryckte till av beröringen men slappnade sedan av. han var varm och trygg, ögonlocken kändes tyngre och tyngre, innan jag förvann i sömnens värld kände jag en lätt puss på min hjässa och några låga ord lämna hans läppar,
-you dont know what you do to me..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

jag vaknade av en dunkande huvudvärk och halsen kändes som en torr öken. jag öppnade ögonlocken långsamt och tittade runt, jag befann mig inte i mitt rum. jag kände ett varmt andetag i nacken så jag vred mig och såg ZAYN?!?!. jag började tänka på hur jag hamnade här och kom ihåg det, jag hade blivit nästan våldtagen och sedan räddad av zayn och de andra killarna, men varför hjälpte dom mig?.
motvilligt lämnade jag zayn`s sida och började resa mig ur sängen och paniken slog till, tänk om han också var väldigt full och kommer ångra sig att han tog hem mig igår, jag måste ut härifrån..
försiktigt började jag gå ut ur rummet, han sov tungt och märkte inget, tack och lov. jag stängde dörren till hans rum och började gå genom vardagsrummet, `crack` lät golvet under mina fötter, jag höll tummarna för att han inte vaknade av det och började gå lite snabbare och sedan ut genom dörren. när jag stängt ytterdörren började jag springa mot mitt hus.
halvägs kände jag att det började bli lite kyligt så jag kollade ner och upptäckte att jag har zayns kläder på mig,åh nej. borde jag gå tillbaka?, nej, jag tar hem kläderna och ger honom dom imorgon, eller kommer han att ignonera mig?. jag suckade och vände om tillbaka till zayn`s hus.

jag stod och tvekade utanför hans dörr, ska jag knacka på eller kliva in?, han kanske sover så jag kan byta om och sen gå ut igen?, jag chansar på det. jag öppnade dörren och försökte ljudlöst gå tillbaka in till zayn`s rum, jag öppnade dörren och klev in, mitt hjärta stannade för en sekunde när jag upptäckte zayn stå mitt i rummet i mjukisbyxor men ingen tröja, damn han var snygg. han vände sig om och kollade på mig nyvaket,
-i thought you left?, sa han förvånat.
-i..i just have to change back to my clothes. sa jag och började gå mot högen brevid sängen där mina kläder låg.
-oh, so are you leaving again?.
-yes, right away. sa jag snabbt och tog upp mina kläder, han ville inte ha mig här.
-cant you stay for breakfast at least?, sa han lågt, VA!?!?
-i...ii... i dont wanna b.b.bother you, stammade you fram.
-why would it bother me?, come out to the kitchen when youre done. ok?. sa han och lämnade rummet när jag hade nickat. snabbt gled jag ur hans kläder och sedan in i mina.

*zayn`s perspektiv* WOAH I KNOW!. ifrån fredagen i cafeterian!


jag tror inte att hon fattat det, men jag visste väl om att hon stirrade på mig lite då och då. jag stod emot att möta hennes blick. jag satt i cafeterian och snackade med liam, niall och louis, eller ja, dom pratade, själv så kosentrerade jag mig på att inte vända blicken mot rayahin... jag kollade mot louis håll, han blick var fastklistrad på något som han följde med blicken, jag glimtade back lite och kunde se han kolla på ellinor, självklart... de hade varit oskiljbara till han började umgås med mig, det hade ellinor förklarat klart och tydligt.
-dude, get over her. sa jag och knuffade till hans arm, och drogs ur hypnosen och lade handen där jag armågat honom.
-first of all, AOUCH!. sa han och kollade på mig surt.
-dont be such a pussy, muttrade jag.
-shut it malik!, second of all, she doesnt want me anymore, i cant do anthing about it.
jag tänkte precis säga något när,
-THEY WERE WHAT?!??!?!?, hörde jag rayahin utbrista vilket fick oss alla att vända oss om, harry lutade sig fram och sa något som fick henne att rodna och kura ihop sig lite som om hon blev osynlig då.
-looks like harry and raya is hitting of pretty well if you ask me, sa niall grötigt med mat i munnen. jag frös till och tanken slog mig att dom faktiskt har umgåts väldigt mycket, tänk om dom har något?, jag menar, som ett par?. varför får tanken mig att må så illa, jag borde ju vara lättad, lättad att hon har någon så snäll och omtänksam som harry. anledningen att jag varit så distant är för att jag har ingen bra bakgrund, saker som jag är med på vill jag inte blanda in henne i, hur mycket det än skadar mig på insidan att hon inte är nära...
-when you speak of the devils, sa niall lågt. jag kollade upp och såg harry och raya, harry hade armen runt hennes midja, jag ville inget annat än att vara den som fick hålla henne så.
-hey guys, sa harry och flackade blicken mellan oss andra.
-why did you bring...that?. sa louis och nickade mot raya, jag slog snabbt till louis på armen utan att tänka mig för, louis kollade på mig oförstående men jag var för irriterat på hans beteende för att förklara mig själv.
-what??. frågade han mig men han fick endast en mördarblick som svar.
-whatever. sa luis sedan och vände sig tillbaka mot raya och harry.
-well?, sa louis otåligt till dom.
-i just figured i was telling you im going with raya to steven on saturday so i wont come to you before. svarade harry samtidigt som han lade armen om raya igen, min blick vandrade mot harrys arm, jag ville bara därirån, helst ville jag inte se raya med någon annan än mig själv, själviskt, jag vet.
-umm, okay, your choice if you wanna hang out with trash instead of us, sa liam.
-she isnt trash liam, if you guys just gave her a chance you would realise that. sa harry och stack sedan iväg med rayahin.
-yea right. sa niall och då började louis och liam skratta.
-you guys are such idiots. sa jag och slog handen i bordet, jag kunde inte ta det här mer. niall hoppade till och satte nästan i halsen men sköljde ner det med vatten.
-eh what?, sa liam och kollade på mig oförstående,
-we dont even know her that well, you shouldnt treat her like that, give her a chance. sa jag till hennes försvar.
-whats up with you today?, sa louis och höjde ett ögonbryn,
-nothing, just...
-you got a little crush on raya havent you?. sa liam och lade en arm över mina axlar,
-i have not!,
-its okay if you do though. sa louis, niall kollade på mig allvarligt och liam gav mig ett stort leende. förvånade?, inte jag, dom är igentligen väldigt snälla men agerar helt annorlunda när det gäller omgivningen, för att få respekt.
-i cant like her, sa jag tyst,
-why not?, frågade niall mig,
-because i cant give her what she deserves, i dont have an money, i dont have the good grades, i get into fights often, im not good for her, she needs a stable guy, like harry.
-oh comon, you are a great guy, she doesnt want you for money or grades, you can easily stop fighting. its your personality she wants. sa liam, djupt...
-whatever, just dont act like dickheads when you are around her anymore, clear?. så jag pkeade med fingret mot de alla.
-promise, se det i mun på varandra, louis lade handen på hjärtat och satt rakt i ryggen med vänstra handen i vädret.


we found love- DEL 10

tidigare: 
-hello there sexy, sluddrade han i mitt öra. en våg av illaebehag sköljde över mig och jag ville bara därifrån men mina armar lydde mig inte, jag var helt slapp i kroppen och var nog påväg att falla ihop närsomhelst, jag var rädd nu, riktigt rädd. 
-join me upstairs. sa han och började leda mig därifrån, jag kände en tår rinna nerför min kind, varför kunde jag gå men inte röra mina armar och knuffa bort honom, varför funkade inte min röst, jag var helt oförmögen att tabort denna äckliga varelse ifrån mig

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*harrys perspektiv*


när raya hade gått fick jag en konstig känsla i magen och kände att något var fel, fort var jag uppe på fötter och gick till köket för att leta efter raya, men hon var inte där, sedan när jag gick ut ur köket så gick raya förbi mig med någon stor kille, hon kollade mot mig och såg skräckslagen ut med tårar på hennes kinder, ilskan vände sig i min magen, men killen var för stor och jag kunde inte ta hand om han själv, jag sprang till det stora rummet där zayn satt med någon blondin, liam, niall och louis hade nu anslutit sig till soffan och satt och skrattade åt något men tystnade när jag kom fram mot dom med knutna nävar.
-whas up harry?, frågade liam oroligt,
-i think raya is in trubble, i need you guys to come NOW!, sa jag, zayn ställde sig upp som på signal och till min förvåning ställde sig niall, liam och louis också upp. de följde efter mig, jag gick mot samma håll som raya hade stått, men jag kunde inte se dom. desperat började jag kolla runt, kanske gick dom upp?. jag började springa upp för trappen med killarna bakom mig, jag hann precis se en dörr stängas och styrde mina steg mot den dörren, den var låst, fan. jag knackade hårt, ingen öppnade. jag knackade igen,
-THIS ROOM IS TAKEN, hörde jag en röst skrika innefrån, sedan hörde jag en snyfting, jag tror att zayn också hörde det, för han bakade undan och tog sats för att sedan sparka in dörren. vi alla rusade in och där låg raya i sängen gråtandes med killen jag hade sett över sig,
-what the f. han killen säga innan jag såg en väldigt arg zayn springa fram och dra killen upp ur sängen och tryckte han mot väggen, zayn knöt sina nävar och började slå killen i magen magen, fem snabba jabbar hårt så killen tappar andan sedan en rak höger mot hans käke, niall och liam höll killens armar. jag kunde se louis gå fram till raya och försökte få henne att sitta upp och lugna ner henne. jag kollade mot zayn igen som nu tagit tag i killens tröja och tyckte han ännu närmare väggen,
-if you ever touch her again im goin to make you regret it, so, so much. röt zayn, han släppte sedan taget om killen som kröp ut ur rummet.


*rayahin`s perspektiv*


jag var så rädd, så rädd att jag kunde inte röra mig. när killen låg över mig tänkte jag att nu, nu är det kört. jag fick ifrån mig några snyftningar mellan mina hysteriska andetag. det knackade på dörren, killen lade en hand på min mun och viskade i mitt öra,
-if you make a sound ill kill you,
det knackade igen, han släppte min mun,
-THIS ROOM IS TAKEN, skrek han och lutade sig närmre mig, jag syftade till igen, lite högre. dörren flög upp och in kom zayn, louis, niall, liam och harry.
-what the f. sa killen som låg över mig, sedan lyftes han ifrån mig, jag fick helt plötsligt känsel i kroppen och kröp ihop i en fosterställning. jag kunde höra någon kvida och som att någon tappade andan. jag kollade upp och kunde se liam och niall hålla i killen medans zayn slog killen. louis såg att jag kollade och gick fort fram till mig, han gjorde att jag satte mig upp och lade en hand på min rygg och en på kinden för att torka bort tårarna.
-everything is goin to be fine, he wont touch you, you are safe. sa han och handen han hade på min rygg rörde sig lugnande upp och ner.
-if you ever touch her again im goin to make you regret it, so, so much. hörde jag zayn ryta argt, sedan kröp killen ut ur rummet. harry gick och stängde dörren och sedan kom de alla fram till mig och louis. jag kunde känna louis stöttande arm lämna mig och blev ersatt av en varm trygg famn som gjorde att jag magiskt lugnade ner mig direkt, jag kände igen parfymen så jag behövde inte ens kolla för att veta vem det var. jag blundade och tryckte mig hårt mot zayn`s famn och han kramade om mig hårdare. ingen sa ett ord och jag kände mig avslappnad och somnade tillslut i hans varma trygga armar.

 

jag vaknade till och upptäckte att jag inte längre var i rummet jag somnade i, någon bar på mig, jag kollade upp och såg zayn.
-hi, sa jag lågt, han kollade ner på mig och log, gud så vackert leende han har. jag kände att jag landade försiktigt på något mjukt och upptäckte snabbt att det var en säng.
-where am i?,
-at my place, i didnt know where you live so i brought you here, dont worry, i borrowed your phone and called your mum, she knows you stay here for the night.
-oh, does she know what happend?.
-no, i figured you maybe wanted to tell her yourself.
jag nickade sakta, jag kände att jag jag var nog fortfarande lite full och huvudet dunkade. han gick iväg en stund och kom sedan tillbaka med en t-shirt och ett par shorts och ett glas vatten med någon brustablett i.
-here, put this on, and drink that. ill be on the couch if you need me. sa han och innan jag hunnit säga något var han ute ur rummet. det var lite svårt att balansera när jag försökte ta på mig kläderna, och glaset verkade inte vilja träffa mina läppar men tillslut fick jag i mig innehållet och lade mig ner i sängen. jag lade mig med huvudet mot kudden, den luktade zayn, underbara, mystiska, vackra zayn.
jag låg och vred och vände mig, jag kunde inte slappna av alls.
sen gjorde jag något som jag ine skulle ha vågat göra om det inte var så att jag fortfarande var lite full.
långsamt klev jag ur sängen och styrde mina steg mot dörren, det var som att gå balansgång, lätt var det inte. jag gick ut ur rummet och letade mig fram, jag stötte ihop med en soffa och såg zayn ligga där. jag gick fram och satte mig brevid honom där han låg, jag rörde han på axeln, hans ögon öppnades och kollade på mig oroligt.
-whats wrong?, frågade han lugnt och sömndrucket.
-you said that if i needed you i could come and tell you?, sa jag lågt, han lyfte upp sig lite och lutade sin vikt på armbågen,
-yes i did,
-well... i need you, i cant sleep. sa jag och kände kinderna hetta till.
-i dont thinks thats a good idea. sa zayn och suckade.
-please. pep jag fram, jag behövde honom hos mig, verkligen.
-no, go to bed raya. sa han och vände sig om. jag ska vara ärlig, det gjorde ont.
-fine, whatever. sade jag surt och gick tillbaka till rummet utan zayn. jag smällde igen dörren och slängde mig i sängen. vad hade jag igentligen förtväntat mig?, att han skulle säga ´självklart`?, nej, han gillade mig inte så, han höll sig ju alltid undan någon halvmeter som om jag vore pestsmittad eller något.
jag hörde några fotsteg utanför min dörr, de tystnade. sedan öppnades dörren långsamt. jag behöll mina ögon stängda. steg närmade sig, sängen tyngdes ner, jag kunde känna att någon låg brevid mig, ett par armar virades runt om mig och drog mig mot en bar bröstkorg. försiktigt lade jag min hand på hans mage, han ryckte till av beröringen men slappnade sedan av. han var varm och trygg, ögonlocken kändes tyngre och tyngre, innan jag förvann i sömnens värld kände jag en lätt puss på min hjässa och några låga ord lämna hans läppar,


-you dont know what you do to me..


we found love- DEL 9

tidigare:

-i just figured i was telling you im going with raya to steven on saturday so i wont come to you before. svarade harry och lade en arm runt min midja, zayn slängde en blick ner på harrys arm och harklade sig innan han vände sig mot maten och började peta runt i den.
-umm, okay, your choice if you wanna hang out with trash instead of us, sa liam och fortsatte på sin macka.
-she isnt trash liam, if you guys just gave her a chance you would realise that. sa harry och drog mig därifrån.
-yea right. hörde jag niall säga och då började louis och liam skratta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


-this one?, frågade jag harry när jag kommit ut ifrån min walk-in-closet, snurrade ett varv och visade upp min rosa draperade klänning, den var tight och gick ner till knäna men var odraperad runt midjan, gullig.
-cute but no, sa harry och skakade på huvudet. med en suck gick jag in i garderoben, han hade nekat till nästan alla min klänningar nu och det återstod bara en kvar. jag tog fram den och granskade uppifrån och ner, den var röd och gjord av silke, jag gled ner i klänningen som slutade några centimetrar nedanför min rumpa och tryckte upp brösten till nästan oanständig höjd. jag ställde mig framför spegeln och snurrade ett varv, inte illa alls. jag gick ur garderoben och ställde mig framför harry.
-that one for sure!, sa han och nickade överdrivet.
-do you think he will like it?, frågade jag osäkert.
-ofcourse, IF he doesnt, youre mine. sa han och blinkade , det fick mig att skratta.
-right haz, sa jag och slog till han lekfullt på armen.
- shall we?, sa han frågandes och jag krokade min arm med hans som svar på hans fråga.


- i changed my mind, sa jag när vi stod utanför stevens hus.
-come on raya, sa harry.
-i dont feel so secure about this anymore...
-harry?, raya?. sa en röst bakom oss, vi vände oss om och där stod zayn, liam, niall och louis, det var liam som hade pratat.
-hey guys!. sa harry glatt och lade en arm om min midja, jag mötte deras blickar, deras blickar föll på mig och granskade mig nedifrån och uppåt. jag kollade på zayn som....bet sig i läppen?.
jag harklade mig, en aningen obekväm av killarnas stirrande.
-lets go inside shall we, sa harry och vi vände oss och började gå in, vi klev in och där var det fullt och folk,i trapporna och hallen och skor låg överallt, musiken var nästan öronbedövande.
-come, sa harry och tog mig i handen och drog in mig i köket där han tog ut någon flaska där det stod...tequila?. han hällde upp i två små glas och räckte mig ena glaset, jag tog emot det och samtidigt drack vi båda innehållet, det brände ner i halstrupen vilket gjorde att jag började grimasera, harry gjorde samma sak.
-one more?, frågade han, men jag skakade på huvudet och gick ur köket med harry som fortfarande höll min hand. vi gick mot vardagsrummet där det fanns en soffa, där satt zayn och liam. harry tog plats brevi zayn, liam satt på andra sidan zayn så zayn satt i mitten. harry drog snabbt ner mig i sitt knä så jag också hade någonstans att sitta. hans armar var virade runt om mig, han pekade mot någon kille som knappt kunde stå upp för han var var full, jag började fnittra och kollade sedan mot liam och zayn, de kollade på oss och undrade vad jag skrattade åt men vi sa inget. jag satt och kollade ut över havet av människor när harry helt plötsligt ställer sig upp så jag nästan faller ner på golvet men han fångar mig,
-sorry, sa han och drog med mig en meter därifrån där folk stod och dansade.
-dance with me, sa harry och lade sina hände på mina höfter, jag nickade och vi började röra oss i takt till musiken. jag kunde känna zayn`s blick bränna, det gjorde nog harry också för han drog undan lite hår och lade bakom mitt öra, sedan lutade han sig fram och sa,
-i defiently think zayn got an eye for you, he wont stop looking at me like he is goin to murder me any second. sa harry och lutade sig bak lite för att skratta.
-you are blind, sa jag,
-no, you are the blind one. sa han och tystnade på det sista ordet, han fokuserade på något bakom mig, jag vände mig och och såg zayn sitta i soffan med någon blondin, hon satt brevid honom med en hand på hans ben och skrattade samtidigt som hon slängde med håret, zayn kollade in henne och bet sig i läppen på samma sätt som han gjort när han såg mig. det vred sig i magen på mig, varför kunde han inte bara ha sparkat mig i magen, det hade gjort mindre ont. jag släppte taget om harry och gick fram till louis och niall som jag sett stå en bit bort, jag tog mod till mig och drog ölburken ifrån niall och började dricka det han hade i, efter några klunkar sänkte jag ner burken och gav den tillbaka till honom, de log mot mig hånfullt.
-you should be carefull with the alkohol. sa louis och skrattade lite,
-fuck off. sa jag och gick mot köket och hittade flaskan som harry tidigare hade hållt i, jag började skruva upp korken när louis uppenbarade sig brevid mig, lutandes mot bänken.
-i meant that, you dont wanna do anything you regret. sa han och kollade mot tequila flaskan jag hade i handen, sedan när brydde han sig?. jag fick upp korken och istället för att hälla i det i ett glas så förde jag öppningen direkt mot munnen och började svälja några klunkar,
-woa, calm down. sa louis och drog flaskan ifrån mig.
-shut up, muttrade jag och drog den till mig och tog några fler klunkar. sedan lade jag undan flaskan och kollade på louis,
-why are you here anyways?, frågade jag nyfiken,
-im listening to what harry said in the cafeteria. sa louis lugnt, jag tänkte svara med jag vinglade till istället.
-damn, sa jag lågt. sedan lämnade jag louis i köket och gick mot soffan där harry satt, och zayn med blondinen, ingen liam. jag vinglade fram och noterade att harry såg ut som två personen och hoppade att jag skulle pricka rätt. jag lyckades nätt och jämnt sätta mig i harrys knä, han drog mig närmare och rynkade på näsan.
-you were gone like five minutes and already stink beer and more tequila. sa han och började skjuta mig ifrån sig.
-whatever, sa jag och ställde mig upp, gick vingligt men snabbt därifrån. jag kunde känna två händer runt om min midja, jag vände mig och och möttes av en svettig kille som jag aldrig sett förut, han luktade hemskt mycket öl och hade något i blicken jag inte gillade. han drog mig närmade honom och började smeka mig på rumpan, han lutade sig fram och sade låg i mitt öra,
-hello there sexy, sluddrade han i mitt öra. en våg av illaebehag sköljde över mig och jag ville bara därifrån men mina armar lydde mig inte, jag var helt slapp i kroppen och var nog påväg att falla ihop närsomhelst, jag var rädd nu, riktigt rädd.
-join me upstairs. sa han och började leda mig därifrån, jag kände en tår rinna nerför min kind, varför kunde jag gå men inte röra mina armar och knuffa bort honom, varför funkade inte min röst, jag var helt oförmögen att tabort denna äckliga varelse ifrån mig.


we found love- DEL 8

tidigare:


-i know, i wont do it again, im sorry, please one more chance, i really need to be able to graduate. sa han, nästan desperat.

-fine. muttrade jag och vände mig om, nu var det min tur att gå därifrån utan ett ord, zayn släppte taget om mig och av vad jag kunde höra så följde han inte efter mig.

 

jag sitter på lunchrasten på fredagen i matsalen med ellinor och harry, harry umgicks nästan mer med oss än vad han gjorde med zayn och hans "gäng". harry har också förklarat att när han flörta med mig så var det bara hans fasad, han har ett slags rykte att leva upp till, men vad jag har märkt nu så verkar han ha lagt av med det. ellior och harry är upp i någon konversation om hur harry fixade sitt hår på morgonen, jag lade inte så mycket uppmärksamhet till dom utan kollade istället tvärs över rummet där zayn satt med louis, liam och niall. han hade ännu inte sett mig kolla på honom så det var fritt fram, jag kunde verkligen inte ta mina ögon ifrån honom heller och det gjorde mig mer frustrerad än någonsin.


-raya!. hojtar harry medans ellinor knäpper med fingrarna framför mina ögon, jag vaknar till och kollar på de,
-what are you looking at?, frågade harry och tittade mot hållet där zayn satt, harry vände sig om och kollade på mig med en hög överdriven suck.
-someone got a crush on mr.maliiiiiik, sa han och log stort, ellinor bara kollade på mig allvarligt.
-what?? NO, svarade jag fort, nästan för fort.
-c`mon!, iv seen how you look at him since day ONE!, sa han och lutade sig närmre,
-just admit it. forsatte han, jag började tänka på zayn och började sedan rodna. ellinor drog efter andan,
-omg, this isnt good. sa hon, harry kollade på henne snabbt,
-why not, i think they would look cute together. sa han,
-he is not a good person, sa hon sedan, ställde sig upp och gick därifrån, ooookeeey?.
-whats up with her?, frågade jag harry, han kollade på mig osäkert,
-i think i know what it is, its kinda complicated..
-tell me,
-well, she and louis were together for a while..
-THEY WERE WHAT?!??!?!?avbröt jag honom och skrek lite för högt, folk vände sig om och kollade på oss, inklusive zayn, niall, louis och liam.
-shh, keep it down a noch. sade han lågt.
-sorry.
-anyways, they were together, and then louis started to hang out more with zayn, and he changed, i knew louis before zayn and him met, and louis were the best friend you could ever possibly get, but now he is a complete diffirent person, well atleast in school and around zayn,otherwise he is normal. but ellinor couldnt take him ignoring her when zayn was around..and..yeah.
-oh, now i understand why she ran away.
-enough about that, now, you and zayn. sa harry och bytte tillbaka till det tidigare ämnet.
-harry im not..
-yes you are, no idea arguing. sa han och lutade sig tillbaka med armarna i kors.
-fine. muttrade jag, faktum är att jag var trött på att förneka det, och harry kunde jag lita på.
-i was right?!?!?, omg raya, i was just guessing. this is to good to be true. sa harry chockat och glatt.
-oh god. sa jag och gömde ansiktet i händerna.
-dont be embarressed. sa han och drog bort händerna ifrån mitt ansikte.
-there is no point to like him anyway, he doesnt like me.
-you dont know that, sa han fort.
-louis told me about a party at stevens house tomorrrow, we make you hot as hell and ill take you to the party.
-how would that help?. suckade jag och ställde mig upp, han gjorde samma sak och tog tag i min arm.
-you will see. sa han och drog med mig sedan mot zayn`s bord.


åh


gud


nej


-harry, stop. viskade jag lågt och försökte dra mig ur hans grepp, men det var omöjligt, rätt som det var så stod vi vid deras bord och kollade ner på dom, jag mötte zayn`s blick och hans blick flackade mellan mig och harry som höll i mig.
-hey guys, sa harry nonchalant som om det här inte var ett dugg awkard.
-why did you bring...that?. sa louis och nickade mot mig, zayn slog snabbt till louis på armen, louis kollade på zayn oförstående.
-what??. frågade han, zayn gav louis en snabb mördarblick.
-whatever. sa luis sedan och vände sig mot oss.
-well?, sa louis som fortfarande väntade på svar.
-i just figured i was telling you im going with raya to steven on saturday so i wont come to you before. svarade harry och lade en arm runt min midja, zayn slängde en blick ner på harrys arm och harklade sig innan han vände sig mot maten och började peta runt i den.
-umm, okay, your choice if you wanna hang out with trash instead of us, sa liam och fortsatte på sin macka.
-she isnt trash liam, if you guys just gave her a chance you would realise that. sa harry och drog mig därifrån.
-yea right. hörde jag niall säga och då började louis och liam skratta.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lite utfyllnad, är skitmegatrött men kände att ni fått vänta för länge så nu satt jag här, halv 5 på morgonen och skrev ett kapitel, därav så kort kapitel:)

btw, du som skrev om att du tänkte på bella och edward i twiligt, JAG GJORDE DET MED, eller det är iaf inspirerat därifrån (nej han kommer inte bli någon vampyr). min syster tycker också det. hahah:)


we found love- DEL 7

tidigare: 

-just, let, her, go. sa han bestämt, liam släppte då taget om mig och suckade irriterat, de gick förbi mig, liam knuffade till mig aggressivt med axeln när han gick förbi så jag nästan tappade balansen. den stora folksamlingen som hade samlat sig runt omkring och skringrade nu på sig och jag såg att zayn stod kvar, jag mötte hans blick, han närmade sig.
-thank you. sa jag lågt när han var nära.
-no problem. sa han och och gick förbi mig. en liten våg av luft blandat med hans parfym slogs emot mig och jag kände mig knäsvag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

dagarna gick, zayn var inte närvarande på lektionerna vi faktiskt hade tillsammans, men han var i skolan. han tog inte bussen heller, så jag började tänka att han ignonerade mig.
jag har nu gått i skolan två veckor, niall, liam och louis har inte gjort något mot mig sen zayn sa till dom. från och till hängde jag med harry, när jag inte var med ellinor förstås.
varje gång jag mötte zayns blick i cafeterian eller i korridoren slog han bort ögonkontakten, jag förstod verkligen inte varför.
vi har inte pratat på en och en halv vecka
..
tills idag
...
jag gick ifrån bussen på morgonen, som jag alltid gör, genom parkeringen, där stod dom, på sin vanliga plats. jag gjorde som jag alltid gjort och gick förbi, harry lämnade sitt umgänge och följde efter mig.
-goodmorning!, sa harry och lade en arm om mig när vi kom fram till hans skåp som var närmast ingången
-good morning hazza, sa jag och skrattade, jag hade kommit på ett nytt smeknamn till honom nu imorse.
-hazza?. svarade han och skrattade med mig.
-my new nickname for you!. sa jag log.
-i guess its better than harry barry. sa han och skrattade högre.
-well i need to go now, bye. sa han och slog igen skåpet och gick. jag nickade och började gå mot mitt skåp. jag tog ut min saker ur skåpet och gick till mattelektionen. när jag gick in fanns det en enda ledig plats, och det var brevid zayn, han kom till lektionen idag. när jag tvekande satt mig brevid honom kollade han inte ens på mig utan suckade bara tungt.
-mr malik!, sa vår matte lärare, han kom närmre och ställde sig framför bänken, zayn kollade inte ens upp utan rispade på bänken han hade framför sig med en fick kniv.
-hmm. mumlade han.
-you have been missing out classes and your grades are getting lower, you are risking not graduating. sa matte läraren. zayn kollade upp oroligt och irriterad.
-ouh shit, ill never get out of this fucking school. sa han och ställde sig upp och stolen han suttit på föll till golvet med en smäll.
-you have one last chance to get this right, are you taking it?. frågade han zayn.
-yeahyeah whatever, just tell me what it is. svarade zayn och lade ner fick kniven i fickan.
-rayahin is now your private tutor and she is goin to learn you what you missed out on, and then you have to do a test, if you pass the test, you get to graduate.
-fine. sa han och suckade. jag sa inget, inte riktigt säker på hur det här skulle gå, zayn har ju inte sagt något till mig på flera dagar.
-you can start now, go to the library. i will come check on you. sa han och gick sedan till en elev för att hjälpa henne.
zayn började gå ut genom klassrummet och jag följde efter honom, med en meter skillnad gick jag bakom honom. vi kliver in i biblioteket och tar plats längst in, jag brevid honom, han brevid mig.
jag slår upp böckerna och lägger ett papper och penna framför honom och letar upp ett tal som är enkelt att börja med. under hela processen är det bara jag som pratar, han sitter bara tyst och lyssnar, skriver ner siffror på sitt papper.
-why have you been scipping classes?, frågade jag helt plötsligt.
-i just.. i just couldnt come. sa han lågt. vad menar han med det?.
-oh, svarade jag.
våra blickar möttes, och jag kan nästan svära på att han för en tredjedels sekund kollade på mina läppar innan han ställde sig upp,
-i...i have...i have to go..sorry. mumlade han och stormade ut ur bibloteket. ja, det kändes ju bra..


jag samlade ihop böckerna och ut med en suck, till min förvåning stod zayn utanför lutad med vänster arm mot väggen och benen korsade, han kollade upp på mig när jag kom ut. jag stannade upp för någon sekund för att sedan vände på klacken och gå där ifrån men saktade ner när jag hörde fotsteg bakom mig, en arm grep tag i mig så jag stannade helt och vände mig omg, där stod zayn.
-im sorry i left like that. sa han och såg verkligen ut som att han ångrat det, men det dämpade inte min irritation.
-you cant just leave whenever you feel like it. svarade jag och suckade tungt medans jag lade kroppstungden mestandels på högra benet.
-i know, i wont do it again, im sorry, please one more chance, i really need to be able to graduate. sa han, nästan desperat.
-fine. muttrade jag och vände mig om, nu var det min tur att gå därifrån utan ett ord, zayn släppte taget om mig och av vad jag kunde höra så följde han inte efter mig.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

förlåtförlåtförlåt att jag inte har lagt upp ett kapitel, men började gymnasiet i måndags, ny skola, nya klasskamrater, gå upp tidigt, osvosv, utmattande!, men nu kommer jag igång igen:)


we found love- DEL 6

tidigare: 

i mina tankar rusade allt runt, det hade hänt mycket på två dagar, jag hade hoppats på lite lugn och ro, det här var verkligen inte vad jag trodde. tankarna drogs till sist till zayn, jag förstod mig inte på honom ännu, men det ska jag. han var skolans "bad boy", mystisk och en ensam varg, hela min kropp drogs till honom som en magnet,  jag förstår inte varför men det kändes på något sett som om han var menad för mig, konstigt nog.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

jag stod nu här igen, fortfarande tidig i busskuren, ingen zayn. tiden gick och bussen skulle snart komma, fortfarande ingen zay, bussen kom, ingen zayn. är jag klev in i bussen var enda lediga platsen brevid louis, jag hade hellre stått upp med med tanke på min fot så var det inte möjligt. louis kollade på mig med något slags hat i blicken när jag satte mig brevid honom. en obehags känsla satte sig i magen på mig, vad har jag gjort dom.

när bussen äntligen var framme gav jag ifrån mig en lättnadens suck och försökte resa på mig,
-hurry up, god you slower than a fucking turtle. sa louis och puttade sig förbi mig så jag nästan tappade balansen men fick tag i någons axel, jag kollade upp och såg att det var harry jag fått tag i, han fångade mig och drog mig till sig. fort puttade jag mig ifrån honom och han log lite snett,
-thank you, sa jag och började gå därifrån, jag hörde steg bakom mig och han uppenbarade sig brevid mig.
-why are you so repulsive?, frågade han med ett litet skratt,
-becasue you guys hate me. sa jag surt och fortsatte min haltande gång i hopp om att han skulle ge sig.
-i dont hate you?, sa han frågande och tog tag i min arm.
- you dont? frågade jag. när jag tänker efter har han ju faktiskt inte gjort något, han hade ju flörtat med mig bara.
-haha no, who said i hate you?, frågade han och stannade upp när jag gjorde det.
-no one, i just guessed because you hang out with...
-the guys?, i figured. listen, iv known them for ages, they are actually pretty cool when you get to know them, im not like them though. sa han och log, jag tvingade fram ett hånskratt, dom är idioter, förutom zayn.
-yeahyeah, sa jag och viftade med handen och började gå därifrån igen. harry fortsatte gå i min takt men sa inget, vi närmade oss parkeringen och kunde se niall,liam,zayn och louis stå där som vanligt, de kollade mot vårt håll och gav oss en konstigt blick.
-there are your friends, bye. sa jag.
-i know, im not blind. are you trying to get rid of me?, sa han och skrattade lite. tänkte han inte gå till dom?.
- no no, i just thought..
- they see im with you right now, i cant just leave you, sa han och lade en hand på min rygg medans vi gick in i skolan, lämnade hans kompisar och jag kunde praktiskt taget känna deras blickar bränna i ryggen på mig. jag kollade på harry, han var faktiskt en ganska gullig kille, snacka om att jag kände mig dum med förutfattade meningar.


-what class do you have?, frågade han när vi stannat vi hans skåp.
-math... sa jag och suckade,
-oh, i have gym så i guess ill see you later?, sa han och log, jag nickade och helt plötsligt drog han upp mobilen och räckte den till mig, jag kollade oförstående på honom,
-put in your number so i can text you. sa han och lade mobilen i min hand, jag knappade in min nummet och gav tillbaka han mobilen, han log och släppte mobilen i fickan och gick sedan därifrån.
jag började gå mot mitt skåp och såg zayn stå där, eller, det är ju inte så konstigt för han har ju sitt skåp brevid mitt. när jag fick förbi honom för att öppna mitt kunde jag se i ögonvrån att han kollade på mig, så när jag tagit ut mina böcker tog jag mot till mig och vände mig mot honom samtidigt som jag stängde skåpet.
-hello zayn, sa jag och väntade på att han tänkt säga något. han sa inget och efter en stund så började jag gå mot min lektion för annars skulle jag komma försent, han anslöt sig till min sida men sa fortfarande inget. i tystnad klev vi in i klassrummet med alla blickar på oss, återigen tjejerna som kollade på mig, denna gång med avund?. zayn slog sig återigen ner vi en plats som hade en ledig stol brevid sig och nickade mot den, jag satte mig brevid honom och slog upp böckerna.
-i want you to work on page twelwe today, start work now. sa han och gick ut ur klassrummet. zayn lutade sig bak och satte upp fötterna på bordet med armarna i kors, killen på bänken bakom zayn såg irriterad ut men för rädd att säga till zayn att han störde med att luta mot hans bänk.
-arent you suppose to do the schoolwork?, frågade jag och vände mig lite mot honom, han höjde på ett ögonbryn,
-why?,
-because that is what you are suppose to do in class,
-well, im not goin to.
-then you can atleast sit properly and not bother the guy sitting on the bench you are now leaning to. sa jag irriterat och började arbeta på ett tal, jag kunde höra en suck ifrån zayn, sedan gjorde han faktiskt som jag sa och satte sig ordentligt, eller ja, nästan iaf, han lutade sig istället mot sin egen bänk med huvudet i armarna. jag vände mig om och kollade på killen som suttit bakom zayn, han mimade ett "thank you" till mig och jag nickade bara och skickade väg ett leende till honom. sedan föll min blick ner på zayn, hans rygg rörde sig i takt till hans andetag och jag kunde känna doften av hans parfym, han luktade fantasktiskt. nej nu får jag skärpa mig, kosentration ner i matteboken.


efter en timma var lektionen slut och zayn sov fortarande på bänken, jag sträckte mig mot honom och rörde på hans axel, några lätta skakningar och så vaknade han till, kollade på mig med ett leende?, men sedan gjorde han samma sak som alltid och såg allvarligt och rätade på kläderna innan han skyndade sig ut ur klassrummet, jag gick ur efter honom och började gå mot mitt skåp.


jag slängde in böckerna i skåpet och började gå mot spanskan men stannade upp när jag såg niall, liam, zayn och louis stå lite längre bort, louis, niall och liam stod och puttade på någon kille som inte gjorde motstånd, zayn stod bara och tittade på, han gjorde inget, inget alls, han kollade bara på, inte någon annan gjorde något för den delen, inte ens lärare. jag hörde dom skrika,
-faggot, idiot. och massa andra ord jag inte ens vill tänka på. men bestämda steg gick jag mot dom, halvägs blev jag stoppad av någon, jag kollade upp och såg harry,
-dont, sa han och förstod vart jag var påväg, jag såg i ögonvrån att liam puttade till killen in i väggen, jag slet mig ifrån harry och gick snabbare fram, jag brydde mig inte ens om min stukade fot och gick snabbare fram, just som liam höjde näven mot den stakarns killen klev jag i mellan och då stannade liam i rörelsen,
-step away slut. väste han mellan tänderna.
-not a chance, dont you dare punch him.
-you dont even know him, sa niall och såg oförstående ut.
-that doesnt matter, you guys dont know him eather so why should you punch him!, skrek jag, det här var inte rätt. elever stannade upp och kollade på vad som hände.
-what are you going to do about it?, sa louis och ställde sig brevid liam som sänkt näven. jag vände mig om mot killen som stod bakom mig,
-go.. sa jag och då småsprang han utan tvekan därifrån, jag vände mig om mot liam, niall och louis igen.
-i dont know, but i cant let you guys do this to innocent people. svarade jag, liam släppte ut ett elakt skratt och tog tag i min tröja och höjde näven igen.
-i dont usually punch girls, but you are an exeption. sa han lågt i mitt öra,
-let her go. sa en arg låg röst, alla vände sig om chockat och upptäckte att rösten kom ifrån zayn,
-oh come on zayn, dont say you care about this girl.
- i dont. svarade han, ouch.
-just, let, her, go. sa han bestämt, liam släppte då taget om mig och suckade irriterat, de gick förbi mig, liam knuffade till mig aggressivt med axeln när han gick förbi så jag nästan tappade balansen. den stora folksamlingen som hade samlat sig runt omkring och skringrade nu på sig och jag såg att zayn stod kvar, jag mötte hans blick, han närmade sig.
-thank you. sa jag lågt när han var nära.
-no problem. sa han och och gick förbi mig. en liten våg av luft blandat med hans parfym slogs emot mig och jag kände mig knäsvag.


we found love- DEL 5

tidigare: 

-you heard!, i saw exactly what you did. sa hon och ställde sig framför liam medans ilska blixtrade i hennes ögon. liam skulle precis svara när louis dök upp ifrån ingenstans,
-hey guys, have you heard about the party at stevens house?, frågade han liam och niall, de var tysta, louis vände sig om och kollade på mig med en äcklad blick och sedan på ellinor, han log lite snett, ellinor spottade i marken och sa,
-you guys disgust me. 
sedan drog hon upp mig och lade min arm runt hennes axlar och vi började gå därifrån, jag kunde se att louis blev sårad av ellinors ord, var hade igentligen hänt mellan dom?.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

nu var det sista lektionen kvar, som inte ellinor var med på. vi hade gått till sjuksköterskan som lagt bandage runt min fot. så nu haltade jag fram till mitt skåp, ellinor följde mig ändå till klassrummet så hon kunde se att jag kom fram säkert, sedan gav hon mig en kram och gick. haltandes kom jag in i klassrummet, alla var där förutom läraren. jag kunde se zayn sitta längre bort med harry, hans blick lades på min fot och sedan på mig, han kollade på harry som ryckte på axlarna.
läraren hade nu kommit och halvägs in på lektionen räckte personen brevid mig en lapp, jag vecklade upp den,
what happend to your foot?,
zayn.
jag kollade mot zayns håll och suckade, jag rev en ny bit papper och skrev på den,
ask your friends...
rayahin.
sedan vecklade jag ihop lappen och skickade tillbaka lappen, han fick den, när han läste lappen så kan jag svära på att han såg lite arg ut, men jag kan ju ha missbedömt. han slängde iväg lappen och kollade på mig, hans blick var tom med en glimt av ilska, fast jag kan ha sett fel.

när lektionen slutade valde jag att behålla böckerna jag hade och gå direkt till bussen. när jag kom ut ur skolan kände jag hur någon kom upp bakom mig, jag kollade åt sidan och såg zayn, han tog böckerna ifrån mig och började gå brevid mig.
-i can carry my books, sa jag och räckte mig efter dom men han flyttade sig.
-im helping you, dont you thinks its easier to walk now?, frågade han och ryckte på ena ögonbrynet.
-yes but..
-dont be so stubborn and let me help you. sa han och fortsatte gå i min långsamma takt. jag kunde inte hjälpa att känna mig lycklig på något sett, trots hans kalla sida så kände jag att hans närhet gjorde mig alldeles varm innombords.

när vi kom fram till busshållsplatsen hade bussen inte kommit ännu och ingen annan verkade ta bussen idag så det var bara vi två.
- tell me what they did, sa han helt plötsligt när vi satt och väntade på bussen, han satt nära.
jag berättade om händelsen, jag kunde se zayn`s käke spänna sig lite, och när jag berättat klart kollade han mig rakt in i ögonen, länge. efter ett tag såg han nästan sårbar ut, sedan växlade det till en tom blick igen och han skakade på huvudet, gav mig mina böcker och gick därifrån, vad hände nyss??..


ingen var hemma när jag kom hem, jag lastade böckerna på bordet i köket och hittade en lapp,
went grocery shopping, back in an hour.
jag slängde lappen i soporna och började rota genom kylskåpet och hittade till min förtjusning en nutellaburk, om inte min fot varit stuckad hade jag hoppat av lycka. fort tog jag en sked som jag stoppade ner i burken och böckerna under armen och haltade upp till mitt rum, det tog tid må jag säga. väl inne i mitt rum slängde jag ifrån mig böckerna och lade mig i sängen och högg in på nutelleburken.
i mina tankar rusade allt runt, det hade hänt mycket på två dagar, jag hade hoppats på lite lugn och ro, det här var verkligen inte vad jag trodde. tankarna drogs till sist till zayn, jag förstod mig inte på honom ännu, men det ska jag. han var skolans "bad boy", mystisk och en ensam varg, hela min kropp drogs till honom som en magnet, jag förstår inte varför men det kändes på något sett som om han var menad för mig, konstigt nog.


we found love- DEL 4

tidigare:

-stay away from zayn. väste hon mellan tänderna och sedan gick de vidare. jag kände hur öveväldigad jag blev och sprang in på en av damtoaletterna och gömde mig i ett bås. hur mycket kan igentligen hända på två dagar, först bli kallad bitch, sen folk som kollar konstigt på en, zayn som inte går att läsa av, niall som ska tydligen hämnas på mig, och tjejer som hatar mig. allt är överväldigande, jag klarar inte av att för mycket händer.
nu vet jag iaf hur min håltimmen spenderas, gråta inne på damernas toalett, andra dagen på skolan, kul.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

jag gick ut ur båset och ställde mig framför spegeln, ögonen var röda och svullna och kinderna var rosiga. masracaran hade runnit och jag såg ut som en enda röra. jag satte på kallvatten för att tvätta bort mascaran och svullnaden runt mina rödgråtna ögon kanske skulle lägga sig lite.
när jag var klar såg jag mycket bättre ut, men man kunde forfarande se att jag gråtit lite. jag kunde känna min mage kurra och det var dags för lunch. jag kan ju köpa en macka och sen gå ut och sitta?, ja så får det bli, då kanske jag slipper allas dömmande blickar.


jag gick ut ur damernas och gick mot matsalen med blicken nere på golvet, med snabba steg var jag fort inne och valde ut en macka som jag betalade för. jag gick därifrån och ut i korridoren, sedan gick jag in i någon som blockade min väg, jag kollade upp och mötte liams blick. brevid liam stod louis och niall.
-and what do we got here?, sa liam elakt. jag vände mig om och tänkte gå därifrån men då stötte jag in i harry som puttade mig mot liam.
-are you...scared?. viskade harry elakt in i mitt öra, sedan skrattade han.
-you know, you cant just come to this school and think you can decide and to what you want to do. sa liam och närmade sig. jag kunde inte se zayn någonstans, men vem lurar jag, vad skulle det spela för roll. bara för att han hade räddat mig ifrån harry betyder inte det att han bryr sig.
-throwing a drink over niall was.... sa liam,
-very....very... stupid. fortsatte louis meningen. niall stod bara och hånlog.
-you better watch your attitude. väste harry medans han gick förbi mig och ställde sig brevid niall. jag kände mig stum, vad skulle jag göra.
-is everything alright here?. sa plötsligt en röst, jag kollade åt min vänstra sida och upptäckte ellinor.
-everything is fine, lets go guys. sa louis fort och nervöst och drog killarna med sig därifrån. jag vände mig mot ellinor och kramade henne hårt.
-i heard everything, now im not leaving you out of sight. sa hon och krokade armen med mig. jag kände mig mig lättad, men fortfarande orolig, hon kunde ju inte hålla koll på mig hela tiden, vi hade ju olika lektioner ibland...
vi gick och satte oss vid en bänk så jag kunde äta upp min macka,
-werent you suppose to be at the dentist?, frågade jag henne.
-wrong day. sa hon och suckade vilket fick mig att skratta lite.
jag åt upp min macka sedan gick vi till idrottslektionen, jag suckade när jag såg vilka som hade lektion med oss, niall och liam. ellinor såg att jag blev nere så hon började berätta några skämt och pinsamma saker hon varit med om, jag fick bort tankarna och skrattade så det gjorde ont i magen, ellinor och jag kommer nog bli bra vänner.


-ATTENTION PLEASE. sa en mörk mansröst, jag kollade mot mannen, det var nog vår idrottslärare. alla tystnade och väntade på att han skulle säga något.
-today we are just goin to run a few laps around the court, the one that last the longest without stopping doesnt have to attend next gymclass. sa han och korsade armarna. jag blev lite förvånad men förstod hans teknik, alla vill ju gärna skippa en klass så självklart kommer alla springa.
-remember, no jogging, i wanna se you guys run. sa han när alla började springa runt gräsplan. det här var nog det enda jag var ganska bra på, att springa, jag springer nästan varje dag i en timme eller två när jag inte har läxor. så dom tre första varven var enkla, hälften av klassen hade nu gett upp. vid det nionde varvet gav ellinor upp. fler och fler gav upp, tillslut var det jag,niall och liam kvar. jag var några meter framför dom och kunde höra hur deras andetag blev mer och mer ansträngda medans jag hande kommit in i andra andningen och hade inga problem med att andas, somsagt jag var van med det här.
helt plötsligt kom niall sprintande och sprang brevid mig och kollade på mig argt,
-stop runnning. sa han surt och ansträngt.
-stop talking to me. sa jag och började springa ännu snabbare, jag orkade ärligt inte med mer drama.
nu var det liam som kom ifatt mig, han kollade åt sidan mot läraren som inte visade tecken på att han kollade just nu, sedan sparkade liam till mitt ben, och sprang vidare, jag föll ihop.
-dont you dare tell. sa niall medans han sprang förbi mig. jag låg kvar och smekte med handen där han hade sparat mig, det gjorde så sjukt ont, vad hade dom igentligen emot mig?. efter några sekunder kom läraren fram till mig,
-NIALL AND LIAM, you both win, now come and help me with raya. ropade han mot niall och liam, de kom fram till oss och liam lyfte upp mig.
-what happend?, frågade läraren medans liam lyfte mig mot en av bänkarna, han mötte min blick och ögonen smalnade lite.
-i took a wrong step, svarade jag, liam verkade nöjd med svaret och kollade upp igen, han var verkligen den värsta av dom, precis som ellinor hade sagt.
ellinor kom springandes till mig när liam släppt ner mig. läraren hade gått för att samla resten av klassen.
niall ställde sig brevid liam och de kollade på mig hånfullt.
-how does you ankle feel?, frågade liam och skrattade elakt,
-shut up, svarade ellinor.
-exuce me?, sade liam och gick närare ellinor.
-you heard!, i saw exactly what you did. sa hon och ställde sig framför liam medans ilska blixtrade i hennes ögon. liam skulle precis svara när louis dök upp ifrån ingenstans,
-hey guys, have you heard about the party at stevens house?, frågade han liam och niall, de var tysta, louis vände sig om och kollade på mig med en äcklad blick och sedan på ellinor, han log lite snett, ellinor spottade i marken och sa,
-you guys disgust me.
sedan drog hon upp mig och lade min arm runt hennes axlar och vi började gå därifrån, jag kunde se att louis blev sårad av ellinors ord, var hade igentligen hänt mellan dom?.


we found love- DEL 3

tidigare: 

vi klev av bussen, han skulle åt andra hållet och jag skulle i motsatt riktning. utan ett hejdå gick han bara, jag gjorde då samma sak och gick hem mot mig, mer förvirrad än någonsin. varför ville han åka buss med mig?, vi kände ju inte varandra.  och varför brydde han sig om att säga förlåt för harrys beteende, enligt ellinor betedde dom ju sig dåligt hela tiden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

morgonen därefter ringde min alarmklocka igen, lika irriterande som alltid. den här morgonen skyndande jag på extra mycket, hoppet om att zayn kanske var vid busskuren fanns hela tiden i mina tankar, dumt nog. jag drömde om zayn inatt, efter EN dag så kunde jag inte få han ur mina tankar och det gjorde mig frustrerad. fort slängde jag på mig ett par blåa jeans och en rosa t-shirt, sedan plattade jag håret så det låg ner på mina axlar. mascara och äver lite läppglans. jag sprang ner till köket där mamma hade lagt fram en tallrik med ägg och bacon, fort som vinden slängde jag i mig maten,


-woah, raya calm down. skrockade pappa fram samtidigt som han kikade över dagstidingen.
-i need to go now. sa jag och tog upp böckerna och mobilen lade jag ner i fickan.
-your bus comes in 30 minutes, you have time. sa mamma lugnt och började ta undan min disk.
-i know!. sa jag och skyndade mig ut ur köket.
-i guess she really wanna go to school. sa pappa med ett skratt. jag skuttade ut ur huset och stängde dörren efter mig. med snabba steg gick jag mot busskuren. till min besvikelse var den tom, jag satte mig ner på bänken och drog upp mobilen. jag tog upp ellinors nummer och skrev,


to:ellinor.
do we have any classes toghether today?.


efter någon sekund fick jag ett svar,


from: ellinor.
nope, only after lunch, gymclass.


jag suckade, ensam nästan hela dagen.


to:ellinor.
okok, see you at lunch i guess??


jag hörde någon hosta till lite så jag kollade upp, där stod zayn, han såg lite chockad ut,
-up early i see. sa han lågt, hans röst gav mig en rysning genom hela kroppen.
-yup, svarade jag och såg han rakt in i ögonen. vi stod och kollade på varandra ganska länge, det kändes inte awkward, det kändes bra faktiskt, hans ögon hade en liten livsgnista i sig idag. han gick och satte sig brevid mig, benen lätt isär och armbågarna vilandes mot benen, han hade fortfarande huvudet vänt mot mig.
-why did you say no to harry?, frågade han,
-because i dont like him. sa jag, så var det, jag tyckte inte om harry, han var alldeles för kaxig för min smak.
-its the first time a girl have said no to him, sa zayn.
-its cool you stood up for yourself. fortsatte han sedan och log lite. det lilla leende gjorde att jag nästan smälte. precis när jag skulle säga något kom en bil rullandes, föraren var louis och harry satt brevid honom,
-ZAYN!, are you coming with us are you goin to sit there all day. sa louis otåligt och tutade. zayn skrattade och gick utan tvekan till bilen och hoppade i, sedan körde dom snabbt iväg, med en sista glimt mötte jag harrys blick, han skickade en slängkyss till mig, herregud...
jag måste säga att jag blev lite besviken, att zayn bara åkt iväg bara sådär.
bussen kom inte så kort därefter, jag hoppade på och tog den enda lediga platsen brevid...niall.... han kollade på mig och vände sig sedan mot fönstret. jag tog upp min mobil och såg ett sms ifrån ellinor.


from: ellinor.
im sorry hun, you have to eat lunch alone today. sorry sorry sorry, im goin to the dentist.


jag suckade tungt, great. niall reagerade på min suck och kollade på mig irriterat. bussen stannade och jag gick ut med han efter mig, han tog tag i min arm,
-you will regrett what you did yesterday. viskade han hotfullt i mitt öra och gick sedan före mig. jag tappade andan och höll hårdare i mina böcket. med ostadiga steg gick jag mot samma håll som han, genom parkeringen. niall stannade vid en bil där harry, louis och zayn stod. jag kunde känna deras blickar bränna i nacken på mig när jag gick förbi, jag skyndade på mina steg in i skolan, mot mitt skåp och slängde in böckerna och tog ut mina kemiböcker. när jag stängde skåpet och vände mig om stod zayn där, jag blev rädd av hans plötsliga närhet och hoppade till lite.
-what class do you have now?. frågade han stelt och kollade på mig. jag viftade lite lätt med kemiboken framför honom,
-same as me, lets go toghether. sa han, inte som en fråga utan som att han hade bestämt det, men jag hade inget emot det. han började gå iväg så jag trippade efter för att hålla hans takt.
folk i korridoren kollade konstigt på mig och sedan på zayn, för att kolla på mig igen.
samma sak när vi kom in i klass rummet, tjejerna gav mig bitchblickar, några killar ropade på zayn och visade en plats brevid dom, men zayn ignonerade dom och satte sig vid en plats där det fanns plats för mig, han nickade mot den tomma stolen brevid så jag satte mig där.
inte en enda minut lyssnade jag på läraren, min uppmärksamhet lades på den otroligt vackra varelse jag hade brevid mig, jag kollade inte på honom utan kollade tomt ut i luften och lyssnade noga på hans suckar över lärarens tjat, och hans andetag.

 

-are you coming?, sa en röst, jag vaknade upp ur min hypnos och såg zayn stå en bit ifrån mig, ingen var kvar i klassrummet,bara vi två. jag slog snabbt ihop mina böcker och började gå efter honom.
-god you are like a lost puppy!. sa han och skakade på huvudet. jag kollade ner i marken och gick brevid honom mot våra skåp.
jag låste upp mitt skåp samtidigt som jag kände han följa mina rörelser med blicken. helt plötsligt kände jag två händer på mina höfter, jag stängde skåpet och vände mig om, där stod harry och log mot mig,
-are you never giving up?. frågade jag och puttade han ifrån mig. han log fortfarande och närmade sig igen,
-nope, sa han och poppade P:et.
-harry, enough. sa zayn helt plötsligt och ställde sig brevid mig.
-but.. sa harry förvirrat.
-enough... upprepade zayn. harry tog ett steg tillbaka och mumlade något i stil med "fine".
jag kände något bubblade i mig, zayn hade försvarat mig, mot en av sina bästa vänner. jag log försiktigt mot zayn som kollade på mig, först såg han på mig ömt men sedan ändrades något i hans blick och hans såg tom ut igen, som han ofta gör. han lämnade mig där jag stod och gick iväg med harry. jag kollade på schemat på mobilen som visade att jag nu hade håltimma, vad ska jag göra nu då?. jag började gå runt i korridoren och helt plötsligt blev jag puttad av en tjej, hon hade några kompisar med sig och de kollade på mig argt.


-stay away from zayn. väste hon mellan tänderna och sedan gick de vidare. jag kände hur öveväldigad jag blev och sprang in på en av damtoaletterna och gömde mig i ett bås. hur mycket kan igentligen hända på två dagar, först bli kallad bitch, sen folk som kollar konstigt på en, zayn som inte går att läsa av, niall som ska tydligen hämnas på mig, och tjejer som hatar mig. allt är överväldigande, jag klarar inte av att för mycket händer.
nu vet jag iaf hur min håltimmen spenderas, gråta inne på damernas toalett, andra dagen på skolan, kul.

 


we found love- DEL 2

medans ellinor drog mig därifrån kollad jag bak lite, harry såg oförstående ut och en aning chockad, hans kompisar skrattade åt honom och sa något i stil med "ouch", jag fick ögonkontakt med killen med stylat hår innan jag seda vände mig om och försökte hålla ellinors takt runt hörnet. när vi kommit ifrån dom och inte syndes längre ställde hon sig framför mig och kollade på mig allvarligt.
-what?, frågade jag.
-you should not get involved with him, or anyone of them. sa hon och kollade på mig.
-why?.
-because they are bullies, and think they are better than everybody else. look. sa hon och drog med mig och gick med mig tillbaka mot hörnet och vände huvudet lite sneaky så hon kunde se dom, jag gjorde samma sak. hon pekade mot dom.


-the one you talked to, is harry, he is the flirt and the biggest player of them all. and the blonde one doesnt talk much, but when he do, it isnt nice things. the one in the back with brown hair is liam, he always give everyone dirty looks like we just came from a trashcan. and then we have...louis... sa hon och tystnade liten
-what about him.
-he is..i dont know... just.. i used to like him, but.. he changed. sa hon och harklade sig lite innan hon sedan sa,
-and then we also have zayn, the mysterious guy, all the girls wants him, but he doesnt show so much intrest. he is the biggest bully of them. everyone have so much respect for him they would eat soap for him. sa ellinor och suckade innan hon slängde med håret och kollade på mig.
-lets go to class, sa hon och drog med mig därifrån.

när det var dags för lunch gick jag och ellinor mot matsalen, hon pratade på om hur jobbigt det var att få matteläxa redan första dagen, själv var jag ju van med allt det där och var chockad att vi faktiskt inte fått mer. när vi kom in till matsalen köpte vi varsin macka och granskade borden, nästan alla bord var fulla förutom ett, bordet stod precis brevid zayn`s bord, jag kunde skymta hans ansikte, han satt tyst och kollade på mobilen. ellinor suckade då hon såg samma sak som jag men började ändå gå mot bordet. vi satte oss ner och började äta.


-dont say anything, hopefully they wont see us. viskade hon lågt och kollade på mig. jag nickade och fortsatte äta min macka. sedan hörde jag några stolar dras på golvet och när jag tittade upp satte sig harry brevid mig och niall framför honom brevid ellinor.
-hello beutiful. sa harry och lade en arm om mig. jag kollade konstigt på honom, gud vad den här killen var på.
-umm hello?. svarade jag och drog mig undan ifrån hans arm.
-what do you think about cinema tonight?, eight o`clock? sa han lite småkaxigt och log mot mig i försök om att vara charmig.
-no, svarade jag kort och kollade på ellinor som mötte min blick.
-haha are you saying no to me?, sa harry och skrattade lite, niall kollade på mig oförstående.
-i am. sade jag och mötte nialls blick.
-no one says no to me. sa harry osäkert.
-well, i just did.
-pft, bitch. sa niall helt plötsligt och kollade på mig. ellinor hade rätt, han sa inte mycket, men när han gjort det, då var det inte snälla saker.


-what did you just call me?. sa jag surt till niall som kollade på mig roat.
-b-i-t-c-h. bokstaverade han. jag ställde mig upp, tog en drink som fanns på ett annat bord som någon annan hade, jag lutade mig över bordet och hällde drinken över niall,
-what the hel!?!?
han ställde sig upp chockat och skakade håret för att få bort det blöta, ellinor tog tag i min arm och vi började gå därifrån, jag fick ögonkontakt med zayn som jag antog hade sett allt, vår ögonkontakt bröts inte förän jag kommit ut ur matsalen. då vände sig ellinor mot mig och vi brast ut i skratt.


-OH MY GOD, you are crazy!, sa hon och log stort.
-its your first day and you are probolbly already a legend, didnt you notice everyone went quiet when you did that to niall. sa hon och skrattade lite. jag log och ryckte på axlarna. sedan gick vi mot våra skåp för att fortsätta med dagens lektioner.

när dagen var slut så gav ellinor mig sitt nummer ifall det var något och kramade sedan mig hejdå. jag gick ut ur skolan och började gå mot busshållsplatsen, men för att komma dit behövde jag gå igenom parkeringen först, medans jag gick så hörde jag en bekant röst ropa på mig, inte långt ifrån. jag kollade upp och såg harry någon meter ifrån mig stå med resten av killarna, han vinkade mot mig i tecken på att jag skulle komma, med tvekande steg gick jag emot dom, höll böckerna jag hade hårt mot bröstkorgen. när jag kommit fram gick min blick direkt mot zayn, han stirrade på mig, släppte inte blicken, det var på något sett bekvämt, jag ogillade det inte. harry lade en arm över mina axlar.
-we are goin to forgive you for this little accident in the cafeteria today, and you can still go out with me. sa han och smekte mig på kinden med handen. harry gav sig inte.
-forgive me???, sa jag och drog mig ifrån hans grepp.
-yes honey. sa han lugnt och kollade på mig. jag blev sur och började gå därifrån.
-where are you going sweetie. hörde jag harry ropa efter mig.
-away from you. sa jag och gick snabbare då jag hörde steg efter mig. någon tog tag i min arm, jag ryckte åt mig armen,
-leave me alone already, frästr lite jag och vände mig om, till mig förvåning var det inte harry, killen som stod framför mig var...zayn???. han stannade upp och såg på mig ursäktande men sedan ändrades blicken till den samma tomma blick han haft hela dagen.
-i just wanted to say sorry for my friends acting. sa han, varför bad han om förlåtelse åt harry?.
-umm okay?. sa jag och kollade på zayn, han började gå mot busshållsplatsen, efter några meter vände hans sig om.
-are you comming?, sa han, jag kom tillbaka till verkligheten och sprang efter honom, när ag kommit ifatt så började han gå igen. på vägen till busskuren så slängde jag några blickar på honom, han var nästan...vacker?. mysteriskt och vacker, ja det var han.
när vi kom fram till busskuren så stod bussen redan där, vi klev på och jag tvekade om han ville att jag skulle sätta mig brevid honom eller sätta mig någonannanstans. mitt svar blev ganska uppenbart när ha ställde sig vid två tomma säten och ställde sig på sidan och visade med handen att jag skulle hoppa in först. han satte sig sedan brevid mig, utan att kolla på mig. vi satt tysta hela vägen hem, inte ett ord var sagt.


vi klev av bussen, han skulle åt andra hållet och jag skulle i motsatt riktning. utan ett hejdå gick han bara, jag gjorde då samma sak och gick hem mot mig, mer förvirrad än någonsin. varför ville han åka buss med mig?, vi kände ju inte varandra. och varför brydde han sig om att säga förlåt för harrys beteende, enligt ellinor betedde dom ju sig dåligt hela tiden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

killarna är ju somsagt inte kända i denna historia, så det blir lite highschool drama ist:), 

den här novellen kanske är lite förvirrande i början, i dont know, men fortsätt läsa så kommer alla pusselbitar falla på plats!


we found love- DEL 1

jag stängde min mattebok och lade åt sidan för att sedan kolla upp på mamma och pappa som satt på andra sidan köksbordet.
-so, you had something to say?. sade jag och kollade på dom förväntansfullt.
-well, your mother and i have been thinking. sade pappa.
-you have been so good at studying this summer so we decided to let you go to school!, sade mamma sedan. jag kunde knappt fatta det, min mun var halvöppen och jag tappade ord.
-i....i... i dont know what t.. to say. stammade jag fram.
-if you dont want to.. sa pappa oroligt innan jag avbröt honom.
-NO ofcourse i want to!, im just chocked, thats all.
-we thought you could try a year and after that you can decide if you wanna keep on going in school or being homeschooled.
-oh thank you, thank you, thankyou. sa jag och hoppade upp och ner på stolen jag satt i.
-when does school start???. frågade jag de exaltherat.
-well... thats the thing. you start tommorow. its monday tommorow and everyone will be back from summerbreak.


jag gav ifrån mig ett tjut och gav de båda en puss på kinden innan jag sprang upp på mitt rum.
sen slog tanken mig....VAD SKA JAG HA PÅ MIG!.


fort sprang jag till min stora garderob och slängde runt på mina kläder, tillslut valde jag ett par svarta tighta jeans och en vit tight skorta, enkelt och stilrent. jag lade ner kläderna ihopvikta på sängkanten och bytte sedan om till nattkläder och kröp ner i sängen.

 

jag vaknade av ett irriterande pipande, trött klev jag ur sängen. jag klev alltid upp tidigt, även fast jag aldrig gått i riktig skolan, mina föräldrar vill inte att jag ska sova bort hela dagen. jag halvsatt nu på min säng och gnuggade ögonen, snabbt kom jag på, idag börjar jag ju skolan!. snabbt sprang jag till dushen där jag shamponerade mitt hår och rakade under armarna. när jag klev ur fick jag knotter på armarna pågrund av kylan och huttrade till. jag gick fram till den immade spegeln och gjorde en smiley. sedan torkade jag kroppen och satte upp handuken i en turban på huvudet. naken gick jag mot garderoben och valde en bh och trosor, sedan tog jag på mig dom utvalda kläderna, gick mot spegeln och drog några drag med mascaran och tog sedan av mig handuken. mitt lockiga långa svarta hår visade sig, med hårtorken torkade jag snabbt bort det blöta och kopplade sedan i plattången. medans den skulle bli varm sprang jag ner till köket där pappa satt och drack sin morgonkaffe.
-hello father, sade jag och gick mot kylskåpet och granskade vad vi hade.
-godmorning rayahin, im driving you to school today. sa han och tog en sipp ifrån kaffet som ångade.
-can i take the schoolbuss??, frågade jag lite besviken och tog ut mjöl ur kylskåpet och sedan en skål och en sked, slängde i lite flingor och mjölk.
-i guess, are you sure?, sade han och kollade upp mot mig.
-im sure. upprepade jag och ställde in mjölken och satte mig sedan framför honom och åt mina flingor.
-the buss is here in 15 minutes so i suggest you hurry upp darling. sa pappa och kollade på klockan, jag satte nästan i halsen och klunkade i mig resten av flingorna innan jag slängde i tallriken i diskhon och sprang upp för trapporna och in i mitt rum. plattången hade som tur blivit varm nog att platta ner min lockar påengång. så efter tio minuter var jag klar, jag tog upp min väska och ropade hejdå för att sedan springa ut till busshållsplatsen. när jag kom fram stod det en kille lite längre ifrån, han var riktigt snygg med svart stylat hår och någon intensivt i blicken när han kollade mot mitt håll, jag hann inte titta länge föränn han kollade mot mitt håll och bussen sen kom, jag slog bort blicken och hoppade sedan på efter honom.


medans jag gick igenom bussen så kollade flera elever på mig nyfiket, jag själv kollade nyfiket på killen med svart stylat hår, han satte sig vi någon kille med krulligt och hår blondt hår. han mötte min blick och stirrade medans jag gick förbi, killen med lockigt hår slog till mig på rumpan medans jag gick förbi och blinkade mot mig. jag fortsatte gå och hittade en tom plats brevid en tjej som log mot mig.
-hey, i havent seen you here, are you new?.
-umm, yes,
-oh cool!, my name is ellinor by the way. sa hon och log mot mig,
-im rayahin, but you can call me raya. sa jag och log tillbaka.
jag och ellinor satt och pratade hela vägen till skolan, eller ja, mest hon pratade, själv så pratar jag inte så mycket med människor jag nyss mött, men hon verkade trevlig och vi upptäckte att vi gick i samma klasser denna dag så hon ville mer än gärna guida mig.


vi gick först till receptionen som var precis innanför skolområdet fast utanpå skolan konstigt nog. jag fick mitt chema, skåpnyckel och några böcker. mitt skåp var ganska många skåp ifrån ellinors så vi gick varsina vägar en stund för att hämta böcker och för min del lämna böcker. det tog en stund innan jag hittade till mitt skåp, nyckeln var trög att få in och vrida om, men när jag tillslut lyckades gav jag ifrån mig ett litet glädjetjut och knöt näven som jag höjde i en liten segergest. jag kollade snabbt omkring mig att ingen sett detta och slängde sedan in några böcker i skåpet.


någon stängde igen ett skåp hårt och ganska våldsamt brevid mig, jag hoppade till och kollade vem det var, jag såg då samma killa jag sett på busshållsplatsen med hans krullhåriga kompis, blondhåriga kompis och nu två till som var brunhåriga. killen med krulligt hår kollade på mig och log,
-did he scare you honey?, frågade han och blinkade. de andra vände sig om och kollade på mig.
-honey?, frågade jag och skrattade lite innan jag stängde igen skåpet.
-well i dont know your name so. sa han och kom närmre.
-raya. svarade jag och räckte fram handen, han kollade lite konstigt på den men tog den sedan och skakade lite lätt,
-im harry, sa han och log, jag kollade lite över honom och såg att killen med stylat hår stirrade på mig, det gjorde mig obekväm men konstigt tillfredsställd.
-well, nice to meet you harry, but i have a class to attend. sa jag när jag såg ellinor i ögonvrån kollade på mig med stora ögon lite längre ifrån och började sedan gå snabbt mot vårt håll.
-maybe you wanna do something sometime?. sa han och släppte mig hand och lutade sig mot en av skåpen. han två brunhåriga kompisar bussvislade och sa någon i stil med "you go harry" eller något.
-umm, maybe. sa jag osäkert. jag hade ingen vidare stor lust faktiskt.
-maybe?, what about just saying yes. sa han kaxigt, det hörde hans kompisar så de började skratta lite.
-or if i say no. sa jag och innan han hann svara så hade ellinor hunnit fram till mig och drog mig därifrån.


en kort prolog

prolog:
rayahin är 16 år, inga vänner har hon för att hon har blivit hemskolad så länge hon kan minnas. men en dag så bestämmer sig hennes föräldrar att hon ska få börja skolan ett år och testa på hur det känns, om det går bra så får hon fortsätta, annars så fortsätter hon med hemskolningen. raya är glad över chansen hon får att skaffa vänner, vem vet, kanske till och med en pojkvän...


men att gå i skolan blir inte riktigt som hon tänkt sig.

förbered er på drama, tårar, kärlek och vänskap.


info

inatt/imorgon kommer första kaptilet upp!
håller på att gå igenom min storyline nu, har en fet ide!!
taggadtaggadtaggad till tusen, tror den här kommer att bli bra!:)


btw, skriv lite tips på namn till novellen(även om ni inte vet än vad den handlar om), den som kommer på bäst namn får en länkning:)

förlåtförlåtförlåt!!!

förlåt att jag har sugit på att upptatera!, ska bli bättre nu igen:)

tävlingen gick ingen vidare och ingen verkade vilja vara med,
så jag tänker pausa denna novell!, och börja med en ny, har många ideer om den och ska sätta igång redan nu!. håll ögonen öppna

one shot- live through you

VARNING: innan du läser denna ska du veta att den är inte världens lyckligaste, jag fick ont i magen av att skriva den, ni undrar då kanske"varför skrev hon den?",  svar:jag ville testa på något nytt.
man läser på egen risk, inga elaka kommentarer om det sen tack!:)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

han låg där i sjukhussängen, min louis, så ynklig och vacker på samma gång. andetagen var tunga och långsamma och visade tecken på att han levde men var i djup sömn. jag låg ner brevid honom men var försiktig med att inte ligga för tätt, han var så tunn att jag var rädd att ha sönder något i han. med pekfingret ritade jag små hjärtan och skrev texter på hans arm. jag ryckte till när han flyttade lite på sig och suckade tungt. försiktigt satte jag mig upp och kollade på den underbara människa som låg ner, käken var perfekt dragen mot hans hals och de läpparna som en gång varit röda och levande var nu tunna och riktigt ljusrosa men ändå så kyssbara. hans långa mörka ögonfransar rörde på sig lite då jag kunde se hans ögonglober kolla runt under ögonlocken som ett bevis på att han drömde. det gjorde ont i mig så vacker han fortfarande var, även fast han gått ner hemskt mycket i vikt och håret började skifta till grått i dessa unga år så var han ändå den vackraste människa jag vet. hans ögon blev helt plötsligt vidöppna och han kollade på mig varmt.
-viola darling, lay down again, im getting cold. sa han med en skrovlig röst och harklade sig. jag lade mig försiktigt tillbaka på min plats med rädslan att tynga ner honom för mycket. han började andas tyngre och ansträngt.
-i love you louis, please dont leave me. viskade jag in i hans bröstkorg, jag kunde känna hans hjärtslag slå snabbare när jag utalat orden, de ord jag har velat ha osagda, för vi båda visste hur det igentligen låg till och vi var maktlösa.
-you know i will always be with you forever, svarade han och lade ett finger under min haka och lyfte upp mitt ansikte, våra ögon möttes och jag kunde se en liten gnista av sorg i hans ögon men så mycket mer kärlek och värme.
-i know, i know. its just hard, its not goin to be the same. sa jag med en aning panik i rösten och rösten var ostadig. vid det här laget borde jag ju vara berädd, vi har ju vetat om det här i veckor nu.
-you will always have me in your heart and a piece of me is coming with you. sa han och kysste mig medans hans ena hand lade sig på min fem månader gammla kula på magen, jag log och kände lille louis junior sparka då louis hade vidrört min hud, louis kände nog sparken och en liten tår bildades i hans ögon.
-i will tell him about you, every little story, all the pranks you did, about you being in the biggest boyband. and how we met. sa jag och kysste honom igen.
-please do that, sa han och kramade om mig så mycket han kunde, men han blev trött även av den lilla kraftansträngningen. in genom dörren sedan kommer harry, liam, zayn och niall. de alla var rödögda och stod osäkert i slutet av sängen.
-hey guys. väste louis fram, han ansträngde sig, det märkte man.
-hey lou.. sa killarna och gick fram för att ge honom en kram, de var alla lika försiktiga som jag.
-how are you feeling?, frågade niall dumt och fick en liten knuff av zayn.
-i have felt better. sa louis och kramade om min hand hårdare.
-i cant do this, sa harry helt plötsligt och tårarna började falla ifrån hans ögon.
-you have to, sa liam och kramade om harry.
maskinen som stod brevid louis säng som pipip ända sedan han kom hit började först pipa orytmiskt och sedan snabbare och snabbare. louis andetag blev ansträngda och han höll tag i min hand hårdare, det kändes som ett slag i min mage och tårarna började bränna på min kind.
-louis, not yet, please not yet. skrek jag desperat upprepande gånger och kunde samtidigt känna zayns armar runt om mig som vaggade mig försiktigt fram och tillbaka. pipande gick snabbt tillbaka till det vanliga pipandet och louis ögon kollade trött på mig.
-dont scare me like that. sa jag tyst in i hans öra och pussade han på kinden, han svarade inte men höll fortfarande ett hårt grepp i min hand.
-it hurts... sa louis och en tår föll ner ifrån hans öga.
-what hurts??, frågade niall oroligt.
-my whole body, it hurts. its burning, make it stop!. skrek louis desperat och började vrida och vända sig, mina tårar som inte hade slutat rinna droppade ner på hans axel medans killarna försökte lugna ner honom, jag kved till och försökte hålla tårarna inne. in genom dörren kom en läkare som snabbt gick fram till vätskebehållaren för att trycka in en spruta i röret, snabbt därefter lugnade louis ner sig och kollade på mig oroligt.
-im sorry, fick han fram med en skakig röst.
-dont be, svarade jag med minst lika ostadig röst.
-its time. avbröt läkaren och kollade på oss allvarligt, paniken växte i mina ögon.
-no no no no please, not yet, please. bädjade jag och gjorde allt för att min röst skulle bära. läkaren bara skakade på huvudet,
-im sorry, we have to do it now, if we dont he will get more of those attacks. sa han lugnt och lade en hand på min axel när zayn släppt mig och gått över till niall. jag kollade först över mot harry och liam så stod och höll om varandra och höll sig ifrån att bryta ihop, sedan på niall och zayn som satt på varsin stol på louis högra sida, spända käkar för de ville inte heller brista ut i gråt. jag nickade till läkaren och vände mig sedan mot louis som log vagt mot mig.
-its goin to be alright babycakes. sa han och kollade mig djupt i ögonen. jag snyftade litegrann och följde läkarens rörelser medans han började koppla ur maskinen, han stannade upp i rörelsen.
-when i push this button, you dont have long time left. sa han och kollade på louis som nickade bekräftande, min hjärta stannade en sekund när läkaren tryckte på knappen. nu var det snart slut på hans lidande.
-louis i love you so much. sa jag och kollade på louis som log mot mig försiktigt och ödmjukt,
- i love you to, and all of you guys, sa han och kollade på killarna i rummet,
-we love you to man. sa de alla och försökte hålla rösten lugn och sansad.
-can you let me have one last wish?, frågade han mig och kollade mig rakt in i ögonen.
-ofcourse, snyftade jag fram och torkade tårarna med min lediga hand.
-do everything i never did, let me live through you. sa han med sin underbara röst,
-i promise, sa jag och såg en glimta lycka i hans ögon, jag lutade mig fram och mötte han i en sista kyss. när vi avslutat den log han lite, blundade och lutade sig tillbaka, hans grep om min hand släpptes och ett sista andetag lämnade louis läppar.


vi säger såhär

skulle ha skrivit ett till kapitel idag, men blev me taggad till en one-shot, så den kommer upp om bara någon minut!
;))))

stole my heart- DEL 9

tidigare: 

-then you have nothing to worry about. sa liam och slog händerna mot varandra och log stort, hans leende smittade av sig och jag skrattade lite åt att jag varit så skeptisk till touren, jag litar ju på harry.
-thank you liam, you are the best. sa jag och gav han en kram.
-i know, sa han och blinkade, jag skrattade och gick sedan ut ur hans lägenhet med stegen styrda mot harry. det kommer att gå bra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

jag klev rakt in lägenheten och fann harry sitta lutandes med ryggen mot väggen och händerna mot pannan, när han upptäckte att jag kommit in igen kollade han ledset mot mig och ställde sig upp, stannade en meter framför mig.
-im so sorry i didnt tell you, so...so sorry. please lindsey, i dont want to lose you. if i could stay here with you, i would!. please forgive me for not telling you. rabblade han och såg bedjande på mig.
-i forgive you harry, its okay. i was just worried you would find another girl while on tour and... hann jag säga innan han drog in mig i en kram och suckade,
-find another girl??, are you crazy. sa han lågt i mitt öra och kramade mig en aningen hårdare.
-i guess i am, but i trust you, but i just have this feeling you know, its not like i havent been cheated on before so i will always have a fear of it. sa jag och kände harry släppa taget om mig, han kollade på mig allvarligt,
-i-will-never-cheat-on-you. and deffiently not leave you.
-pinky promise? frågade jag ynkligt och viftade lite med mitt lillfinger, han skrattade lite och krokade sitt lillfinger med mitt och upprepade det jag sagt,
-pinky promise.


*harrys perspektiv* dagen efter.


jag satt otåligt i studion och väntade på att niall skulle bli klar i inspelningsbåset så vi kunde gå hem,
-harry, can you please stop doin that??, sa zayn irriterat och kollade menade på mig och pekade på min hand, jag hade omedvetet suttit och trummat i bordet med handen.
-sorry man, im just so impatient.
-why?,
-im goin to pick lindsey up at her work and then go to her place, i just want to hang out with her so much as i can before we leave. sa jag lågt.
-you have two weeks left, you got time. sa louis uppmuntrande och klappade mig på axeln.
-its not enough. sa jag och suckade.
niall kom äntligen ut ur inspelningsbåset så jag hoppade ut ur min plats och gick mot utgången,
-where is he goin?, hörde jag niall säga.
-toooo lindseeeeyyyy, hörde jag louis sjunga fram innan jag stängde dörren. jag hoppade in i bilen och började köra mot milkshake city.


*lindseys perspektiv*


jag satt utanför milkchake city och väntade på harry när någon slog sig ner brevid mig och jag kände personens brännande blick på mig. jag vände huvudet om och såg en kille sitta brevid mig, en ganska snygg kille dessutom.
-umm hello?, sa jag för att kille skulle fatta att han stirrade.
-hey, im tod.. sa han och räckte fram hans hand men fortsatte sitt stirrande.
-im lindsey, svarade jag och tog hans hand och skakade den. han log stort så en vit, men ganska krokig tandrad visade sig, det var ett charmigt leende.
-what are you doing here alone?, frågade han, jag märkte att hans röst var ganska mörk och snäll.
-im waiting for my boyfriend. svarade jag och fick fjärillar i magen såfort jag tänkte på harry, han var faktiskt min, bara min.
-oh okay, me to!, sa tod och log stort. i samma sekund kom en kille fram till tod, tod reste sig upp snabbt och gav killen en kyss på munnen, den eviga stirranden jag hade fått av honom var kvar, fast jag upptäckte nu att det var bara så hans ögon var, hans ögon hade en liten pupill och var stora, speciella på något sett. jag satt småchockat kvar med tanke på att jag inte var beredd på att det var en kille han väntade på.
-who is this lovely girl?, frågade den andra killen.
-lindsey, svarade tod kort.
-okay, svarade kille och log mot mig.
-lindsey we have to go now, but i have to ask you. frågade tod och vände sig mot mig.
-ask me what?,
-do you dance?, you have an amazing body only dancers have. sa han och granskade mig uppifrån och ner.
-sometimes i dance, when im not at work and not with my boyfriend.
-me and tod are having a dancegroup and searching for a girl member to complete it, maybe we could take your number and give you a call for a casting?. sa tods pojkvän.
-ofcourse!, sa jag exaltherat och skrev upp mitt nummer på tods mobil, de tackade mig och gav mig en kram innan de gick. just när de börjat gå därifrån vände jag mig om och såg harrys bil stå på trottoaren, jag skuttade dit och satte mig i förarsätet. när jag stängt dörren börje jag mig mot harry för en puss men han hade kinden till så det fick bli en kindpuss.
-hey sweetie, pep jag fram och spände fast säkerhetsbältet.
-hey, svarade han kort och började köra.
-hows your day been, frågade jag glatt.
-good. svarade han utan ens kolla på mig, varför var han så konstig mot mig?.
-oh okay.. svarade jag och sa inget mer på hela bilresan hem.


jag stod utanför min dörr med harry, han lutade mot väggen på andra sidan korridoren medans jag stod och letade efter min nyckel i väskan.
-i think im goin home for a while. sa harry och började gå,
-why?, frågade jag besviket.
-im just not in a mood for haning out.
-but you know we dont have much time before you leave, and you say youre not in a mood?
-yes. sa han utan att kolla på mig med handen på portdörren.
-have i done something?, frågade jag och bet mig i läppen, han kanske ångrar allt nu.
-no...or..yes, sa han och då kändes det som om någon slagit mig i magen, det är nu han berättar att allt var ett misstag.
-what??,
-i saw you,giving out you number, to two boys, just like that, they werent ugly eather... sa han, jag blev helt chockad över hans ord.
-harry, are you jelous??, spottade jag fram och skrattade lite,
-its not funny. västa han fram mellan tänderna.
-they are both gay harry, ther are inlove, with eachother. sa jag och började skratta ännu mer,
-oh, sa han och vände sig mot mig och kollade på mig med skuld i ögonen.
-im sorry for acting like an arse. sa han och började gå mot mig, han omfamnade mig men jag höll ett avstånd med huvudet och kollade han rakt in i ögonen,
-you have to trust me harry.
-im sorry, i do trust you. but like you said, its not like i havent been cheated on before, so the fear of it is always there.
-only if you promise to talk to me right away,
-i you do the same, svarade han.
-pinky?
-pinky, svarade han med ett gulligt leende och krokade sitt lillfinger med mitt och gav mig en kyss.


karaktärstävling!

jag tänkte nu hålla en liten karaktärstävling,
du som vinner blir då lindseys 16 åriga lillasyster! 
självklart kommer du vara med mycket, inte bara en biroll.
 
det du behöver göra för att vara med är,
*lägga upp bilden nedan på din blogg med en länk till min blogg. (jag kollar så det är gjort)
*skriva i en kommentar om dig själv, och vem av killarna som du tycker om mest;).
thats it!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
rayahin!, du behöver inte göra något försök i att vara med,
jag har redan planer för dig hjärtat.
säger bara...nästa novell... nu säger jag inge mer. hihii

en fet jävla shoutout åt en underbar bloggläsare

tänkte såhär spontant göra en shoutout åt en otrolig läsare som jag uppskattar till hundra procent,
rayahin har varit en trogen läsare redan från ruta ett, hon har kommenterat fint och flitigt redan då jag skrev min första novell.
hon var var med i min förra novell om ni kanske minns det.
hon stannade kvar och väntade och förstod min lilla paus jag hade i några dagar.
hennes kommentarer motiverar mig till fullo att fortsätta skriva.
det är också till hennes förtjänst att det ibland blir fler än ett kapitel per dag ibland.
jag är fett kräsen med vilka noveller jag läser, och hon har en av dom få noveller jag läser.
hennes novell är otroligt jävla cp bra, så nu vill jag att ni ska klicka in er på hennes novellblogg.
 
 
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES NOVELL BLOGG,
 
eller klicka på den här länken : http://yyoustolemyheart.blogg.se/
 

stole my heart- DEL 8

tidigare: 

generad och tog tillbaka påsarna ifrån niall. Harry lade en arm och lindsey ,
-yes indeed.sa han nöjt. Alla killarna började skratta och generade lindsey ännu mera, det såg harry och log mot henne och gav henne en puss.
-aaaw, sa zayn och louis i kör och lade hakan i händerna och kollade på lindsey och harry med stora ögon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*lindseys perspektiv* några dagar senare
jag satt nu lutat i harrys famn i min lägenhet, vi kollade på love actually för cirka tioende gånger de här dagarna, han var helt fast i filmen. hans mobil plingade till i fickan, han tog upp den, kollade på skärmen, suckade och lade ner mobilen igen.
-who was it?,
-paul. sade han kort, jag lutade mig fram mot harry och gav honom en puss på kinden, han kollade på mig och smålog, jag kysste hans läppar, han kysste mig mjukt tillbaka. min hand lade sig på hans nacke medans jag satte mig försiktigt över han,
-tired of this movie i guess?, sa han mellan kyssarna och skrattade lite lätt när jag nickade snabbt. hans hände lade sig på mig rygg och drog honom närmare mig, jag kunde känna hans varma upphetsade andetag mot mina läppar, jag kände mig tryggare än någonsin, har aldrig kännt mig särskilt trygg i killars sällskap, men den här killen gjorde mig verkligen galen.


kyssen avbröts av en hård knackning på dörren, harry suckade tungt när jag drog mig långsamt ifrån honom, precis när jag skulle kliva av drog han mig närmare honom igen och gav mig en av hans fantastiska kyssar. knackningen upprepades och nu var det min tur att sucka, harry log nöjt och gick mot dörren med mig hack i häl bakom honom. utanför stod paul och kollade surt på harry.
-harry, why havent you answered my texts, i have to know where you are so i dont have to call the police to search for you.
-iv been with my girlfirend, i dont wanna be rude and text all the time. sa harry och lade ena armen om min höft och fortsatte kolla på paul.
-but harry, ofcourse you should answere pauls texts, he is your guard. sa jag och kollade på harry, han pussade mig på hjässan och sa,
-but i dont wanna text when im with you.
-its for your own safety, sa paul.
-yeayea. sorry paul, ill answere your text next time. sa harry besvärat och suckade.
-well well. and harry, the tour is goin to... hann paul säga innan harry avbröt honom.
-bye paul, ill text you next time. sa han snabbt och stängde dörren hastigt framför paul. jag kollade oförstående på harry.
-tour? when?
han släppte mig och började klia sig på pannan.
-in two weeks. for a month...
-A MONTH?!?!? småskrek jag,
-i know, i was goin to tell you later.
-how long have you known you were goin on tour??.
-for about 4 months now.. sa han skamset och kollade ner i marken.
jag stod bara stumt och kollade rakt ut vid en pungt precis brevid honom, han skulle vara borta en månad, och har vetat om detta i fyra månader. jag behöver tid att samla ihop mig. så jag tog på mig skorna och lämnade harry kvar i lägenheten. jag gick rakt över korridoren och knackade på lägenheten som jag vet är liams, han har jag pratat med om pappa några gånger och han är väldigt lätt att prata med. jag knackade på och efter en stund kom liam och öppnade,


-hey lindsey!, sa han glatt, jag mumlade lite gran och gick bara förbi honom in i lägenheten och satte mig på hans soffa. liam satte sig framför mig och kollade oroligt in i mina ögon.
-what happend lindsey?.
-you guys are goin on tour, sa jag tyst.
-oh..that. sa han och lutade sig bakåt.
-i really liky harry, and you know that liam. im so scare he might find another, muck more beutiful girl than me while he is away. sa jag skärrat.
liam började skratta lite,
-dont laugh liam, sa jag småsurt.


-really? harry find someone he thinks is more beutiful than you?, dear lindsey, he worthchip the ground you walk on, he fell inlove with you the first day you ran into him, he talked about you that whole day.you stole his heart from the start, you have it, you have his heart, and he is not planning on taking it back for a long time. 

-and he has mine... sa jag tyst.
-then you have nothing to worry about. sa liam och slog händerna mot varandra och log stort, hans leende smittade av sig och jag skrattade lite åt att jag varit så skeptisk till touren, jag litar ju på harry.
-thank you liam, you are the best. sa jag och gav han en kram.
-i know, sa han och blinkade, jag skrattade och gick sedan ut ur hans lägenhet med stegen styrda mot harry. det kommer att gå bra.


tack älsklingar

tack erat tålamod,

fick lite kärleksproblem, blev playad av en kille jag gillade och folk ljög för mig, så ni förstår kanske att jag inte ville skriva då?:/
men ska nu sätta igång direkt och skriva ett nytt kapitel, :D

puss<3 ni är fan bäst

hej underbaringar.

jag mår skit just nu, livet kaosar.

så inget inlägg på några dagar.

förlåt, men jag klarar inte av att skriva när allt är såhär

stole my heart- DEL 7!

*harrys perspektiv*

-oh okay, svarade Louis och nickade svagt.

-umm, i need to go home, i dont feel good. Sa Lindsey helt plötsligt och började gå upp ur vattnet, jag tryckte mig fram I vattnet efter henne och tog tag I hennes arm,

-no, please not yet. Bad jag, hon log mot mig snett.

-im not in mood any more, svarade hon och fortsatte gå. Jag valde att lämna killarna och gå med henne. Hon tog upp hennes grejer och vi gick mot lägenheterna.

-why dont you follow me to my appartment and watch a movie?, frågade jag hoppfullt.

-um, yeah sure, just let me go to my apartment and change and then ill come to yours?  Sa hon och hela jag blev glad inombords.

-ill wait for you, svarade jag och gav henne en lång kram,

-hahah harry, you need to let go so i can change. Sa hon, jag släppte henne fort om mumlade sorry. Hon fnittrade lite och gick sedan in genom hennes port.

 

När jag kommit in till mig så kunde jag höra mobilen ringa, jag hasade upp mobilen ur shortsen och synade ett okänt nummet och svarade misstänksamt.

-hello?,

-hey, this is caroline, am i talking to harry?.

-oh hello!, svarade jag glatt.

-what are you doing?,

-goin to watch a movie with a friend,

-oh, I thought you maybe wanted to meet…

-im sorry, another time. Svarade jag och satte mig på en stol och lade upp fötterna på bänken, det fick jag inte göra när louis var i närheten.

-hope so!, well i need to go now, seya later sweetie. Sa hon och lade snabbt på. Jag lade ner mobilen i fickan igen när jag hörde en svag tveksam knackning på dörren, jag sprang dit och öppnade, där stod lindsey med tårar i ögonen, jag skyndade mig att dra in henne i min famn och pussa henne på hjässan.

-what is it hun?, frågade jag oroligt och stängde dörren med ena handen samtidigt som jag höll om henne.

-my..my..snyftade hon fram och började hulka, mitt grepp hårdnade lite och jag drog med henne in till vardagsrummet där vi satte oss ner, hon låg mot min bröstkorg medans jag smekte hennes rygg i en rörelser som gick fram och tillbaka.

-breathe lindsey, sa jag tyst och gav henne en puss på hjässan, igen.

-my dad called me, sa hon tyst när hon lugnat ner sig.

-he was drunk as usual, and…and..he were like he always is, telling me how stupid and ugly i am, and what  a mistake i am. Fortsatte hon.

-what??, fick jag fram och lyfte upp hennes ansikte med mitt finger.

-i dont understand how he can say that to you!, you are wonderful and incredibly beautiful!. Sa jag och kollade henne rakt I ögonen, hon log försiktigt,

-thank you harry, but iv heard my dad call me all those mean things my whole life, so when someone compliments me i find it hard to believe.

Det gjorde ont I mig, jag mådde illa av  att se henne så ledsen, mådde illa av tanken att hon helt ärligt trodde att hon inte var vacker. Mina händer greppade hennes ansikte, jag kunde inte hålla mig längre och kysste hennes änglalika läppar, men tanken slog mig, tänk om hon inte gillar mig så, så jag drog mig undan och hon kollade nästan besviket på mig,

-im sorry, stammade jag fram.

- i should go. Sa hon och sprang fort ut lägenheten. Fan.

*lindseys perspektiv*

Harry kysste mig, jag kunde knappt fatta det, harry hade kysst MIG. Jag förstår knappt varför jag storma ut sådär, jag behövde tänka. Mina känslor för harry bubblade i magen och hans leende fick mig knäsvag, att jag gillar honom är ett faktum, men med tanke på allt med pappa vill jag vara säker på att han inte kysste mig av medlidande.det var kaos i mitt huvud just nu, först så pappa som betedde sig som alltid, och sen underbara harry som kysste mig. Mina ben bar mig till lägenheten jag bodde i, slängde av skorna och kröp sedan ner i soffan med en filt.

 

Idag, av någon konstig anledning så var jag tidig till jobbet, var före rachel, som för den delen var chockad av min tidiga ankomst. Fort började jag ta ner stolar ifrån borden och servera kunder som möjligen ville ha en kopp te med påtår innan jobbet. Snabbt arbetade jag, allt för att få tankarna på annat än harry. Dock har jag bestämt mig för att prata med harry, sen, säga förlåt för att jag stormade iväg bara sådär.

När klockan började närma sig tre kom fem stycken välkända gestalter in, liam och louis såg mig först och vinkade glatt, jag fick en enkel nickning av zayn, niall gav mig ett stort leende medans harry slog bort blicken. De satte vid samma bord som förut, vant gick jag fram till de och tog upp blocket som alltid,

-what can i get you?, frågade jag vänligt och gav de alla ett leende som de besvarade I en större skala, förutom harry då, han kollade ner I hans hander.

-the same as we had the last time, svarade de alla, förutom harry, jag nickade och skrev ner beställningen och kollade på harry.

-and what are you goin to order harry?, frågade jag och kollade på honom, han vände inte ens upp blicken, inte ens lite.

-strawberry. Mumlade han fram, jag skrev ner beställningen och gick iväg för att göra deras shakes.

 

Halvägs tillbaka mot killarnas bord hörde jag någon ropa bakom mig, hela jag stelnade till i rörelsen, det var inte vem somhelst, det var pappa.

-listen to me when im talking to you!, hörde jag honom väsa mellan tänderna och klumpigt komma närmre. Jag försökte sansa mig och fortsatte gå mot killarnas bord, de kollade oroligt på mig, även harry, hans blick flackade mellan mig och pappa, han förstod.

-you disqusting whore, look at me when im talking to you. Horde jag rösten nu précis brevid mig, alcohol lukten var stark och fyllde mina lungor, han stalled sig läskigt nära och kollade på mig med ursinniga ögon.

-you are nothing but a filthy slut, and you have embarresed my whole family. Fick han fram och tog upp en finger I luften som han petade på mig med, då ställde sig harry upp och såg förbannad ut, han puttade undan pappa ställde sig framför honom.

-you do NO TOUCH HER. Röt han mot pappa som ryggade undan,

-now you listen carefully to me, you shall not talk to her ever again, not come near her, if you do we are goin to contact the police, do you hear me. Sa harry argt, Louis och zany hade anslutit harrys sida och de kollade alla tre på pappa som kollade på dom skräckslaget med händerna I luften, niall och liam drog ner mig brevid dom, tårarna som lämnade mina ögon torkade liam bort med tummen medans niall smekte min hand med sig egen. Jag såg i ögonvrån hur mannen jag brukade kalla pappa gick ut, jag pustade ut och började lugna ner mig. Harry, louis och zayn satte sig ner igen, alla förutom harry kollade på mig oroligt.

-who was that?, frågade zayn mig.

-her dad, svarade harry, jag nickade bekräftande och kunde höra hur niall drog in ett andetag.  Sedan kommer rachel springande fram till oss och kollar på mig,

-i saw him leave the store Lindsey, im goin to talk to the police so he is forbidden to come near you, this is the second time this week. Sa hon, va?, tre ganger.

-second?, frågade jag,

-um yeah, you rember the time I these guys came here and I said I couldent serve them?, sa hon och pekade mot killarna, jag nickade.

-well, I could serve them, im professional you know and don’t let my crush on celeberties ruin it for me, but I saw your dad,so I told you to serve them, while you did that I went outsite an had a little talk with him.. sa hon och tystnade på dom sista orden.

-oh, thank you Rachel, sa jag, lite chockad var jag ju, jag ställde mig upp och gav henne en kram.

-now, go home, i can take care of the store alone, you need some thinking time after this. Sa hon och började knyta loss bandet på mitt förekläde.

-but my shift doesnt stop until 6?, are you sure?.

-im sure. Sa hon och tog ifrån mig föreklädet och gick sedan. Jag vände mig mot killarna, de såg på mig osäkert, de visste inte om de skulle le eller vara ledsna. Endast harry fokuserade på något som verkade jätte intressant nere på golvet.

-its okay guys, you can be happy. Sa jag och de kollade lättat på mig och började le, harry fortsatte därimot kola ner på golvet.

-harry, i need to get some things from the store, maybe you could come and help me?. Frågade jag, jag behövde prata med honom, jag fick ett mummel till svar, men tog det som ett ja då han började  gå brevid mig till affären efter jag sagt hejdå till de andra.

-thank you for what you did today. Sa jag medan vi gick, jag menade då att han skyddat mig ifrån pappa, det var otroligt modigt och gulligt av honom.  Han stoppade händerna i fickan och ryckte lite på axlarna,

-sorry for storming of yesterday, sa jag, jag fick ingen reaktion.

-im sorry i kissed you, sa han efter en stund.

-dont be, im not, svarade jag.

-why not?, frågade han. Men jag svarade inte, efter en stund stannade han upp och tog mig om axlarna och kollade mig djupt I ögonen.

-because im falling for you, svarade jag osäkert, tänk om jag hade rätt om det där med medlidandet. Harrys gröna ögon stirrade rakt i mina, sakta men säker kom hans ansikte närmare mitt och tillslut möttes vi en andra kyss, den här var inte lika tafatt som första, den här var alldeles perfekt. Hans händer virades runt min midja och han drog mig så nära att inte en enda milimeter fanns mellan oss. Han avslutade kyssen men drog inte bort ansiktet helt och hållet så jag kunde känna hans varma andetag på mina kyss svullna läppar, mina händer for upp och lades om hans nacke och drog med en girig rörelse drog jag honom den där extra centimetern närmre för att forsätta det hungriga kyssandet. Hans händer lade sig på min rumpa men jag drog upp snabbt händerna med min vänstra hand och då kunde jag känna ett leende ifrån harrys läppar på mina läppar. Motvilligt avslutade jag kyssen för att kunna andas, harry var tacksam över de andetag han nu lyckas få han med.

-im falling for you to, sa han tyst i mitt öra och kramade om mig lite hårdare.

-harry…

-yea, what?.

-i..cant…breathe. sa jag och då släppte han på greppen och gick bakåt ett litet steg bakåt, han log generat och drog handen genom lockarna.

-thank you, sade jag lättat och tog några andetag.

Han tog min hand och så fortsatte vi gå till affären, jag plockade på mig lite mjölk, några egg och annat som behövdes hemma.

*harrys perspektiv*  dagen efter

-harry!, you should come look at this!, ropade Louis, jag klev upp och drog på mig en tshirt och mjukis byxor. Min mobil låg och blinkade och där fanns ett sms ifrån caroline.

Hey cutie, what are you doing today?, wanna grab a coffie or something?

Caroline

Jag hade ingen större lust att träffa caroline, just nu prioriterar jag Lindsey först, vi skulle träffas idag med resten av killarna och gå runt på affärer, så jag knappade inte ett snabbt svar att jag inte kunde och gick sedan ut till louis.

-what is it louis?, frågade jag louis som satt med en tidning i handen och en kaffe i andra, han räckte över tidningen till mig med ett stort flin,

-my hazza is getting it ON, sa han och skrattade nöjt. Jag tog tidningen och slog till honom på huvudet och kollade sedan på framsidan och förstod vad han menade, det var en bild på mig och lindsey när vi stod och kysstes, och en när vi höll handen. En klump lades i min mage,

-louis this is not good, what if she doesnt wanna be with me anymore?, what if she gets hate and cant deal with it??. Sa jag snabbt och rusade ut ur lägenheten och sprang ut genom porten där jag krockade med någon, ett litet tjejskrik lät. Jag kollade på personen jag sprungit in i och såg lindsey, hon satt på rumpan och gnuggade med handflatan på pannan och kved lite samtidigt som hon skrattade lite för sig själv, jag räckte henne min hand och drog upp henne. Mitt hjärta stannade när jag såg att hon höll samma tidning som jag i handen,

-im so sorry lindsey!, i understand if you dont wanna be seen with me anymore!. Sa jag och kollade ledsamt mot henne. Hon kollade på mig oförstående och skakade på huvudet.

-oh harry, i dont care what people say about me if i dont know them, i just wanted to make sure you knew about the pictures. And I hope you still wanna be seen with me?. Sa hon och jag log stort,

-ofcourse I wanna be seen with you, couldn’t be more proud!.

 

*liams perpektiv* några timmar senare

-oh, I wanna go in there!, sa lindsey exalterat och pekade frenetiskt mot  cubus, alla suckade  och ändrade riktning dit, när vi klev in var hon som ett litet barn I en leksaksaffär och lyfte på olika plagg och sprang mellan avdelningarna. Tillslut hade hon plockat på sig en stickad kofta, två par jeans och tre bh:ar som harry hade hjälpt henne välja ut.

När vi klev ut blev lindseys ögon stora igen och jag suckade, louis skrattade och sa,

-not again, what store do you see now?.   Hon svarade inte och började bara gå, vi följde efter, hon närmade sig viktoria secret,

-i wanna go in there!, sa hon och gav påsarna till niall som tog emot dom.

- only if we can have a sneekpeek. Sa Louis och blinkade mot Lindsey, harry kollade surt på Louis och slog till han på armen. Lindsey fnittrade och drog med sig harry in, vi andra satte oss på några bänkar, ett par fans kom fram och tog kort med oss och vi skrev några autografer. Efter trettiion minuter kommer lindsey ut och en löjligt glad harry bakom henne.

-HARRY GOT A SNEEKPEEK!, ropade louis ut, fansen fnittrade och gick iväg, lindsey blev generad och tog tillbaka påsarna ifrån niall. Harry lade en arm och lindsey ,

-yes indeed.sa han nöjt. Alla killarna började skratta och generade lindsey ännu mera, det såg harry och log mot henne och gav henne en puss.

-aaaw, sa zayn och louis i kör och lade hakan i händerna och kollade på lindsey och harry med stora ögon.


hey guys,

nu äre såhär att jag ska iväg imorgon över dagen, sedan på kvällen ska jag packa och över till min pappa som inte har internet, och på söndag ska jag göra en långt biltripp och sen sova hos en kompis. så det kommer inte ett nytt kapitel förän måndag, men ska skriva på ett kapitel medans jag åker bil så ni får ett extra långt elr flera korta på raken.

kramis

stole my heart- DEL 6!

tidigare: 

-nothing, sa han och log större.

-um okay wierdo. Skämtade jag till och han låtsades se förnärmad ut,

-so now im a wierdo?,

-yeah but a cute one. Sa jag och då log han så att smilgroparna kom fram.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*harrys perspektiv*

-i cannot eat any more,sa lindsey med en dramatisk röst och lade ena handen på pannan och andra handen på magen som hon smekte i en cirkel, niall kollade på henne,

-then i can take the rest?, frågade han med mat I munnen, hon puttade tallriken mot hans håll,

-know yourself out. Sa hon och log.

-what are you doing today?, frågade Louis och kollade på Lindsey,

-no plans, and you guys?. Svarade hon och log,

-I figured you could hang with us and we could all do something together. Sa Louis och då log Lindsey ännu större,

-sure, why not. Sa hon och log försiktigt mot mig. Det leende gav mig fjärilar i magen så det bara sjunger om det.

-what are we doing then?, frågade liam,

-what about  going to the beach?, frågade Lindsey exaltherat, de andra tyckte att det var en bra ide så vi bestämde oss att vi skulle åka dit.

 jag följde med linsey hem till henne så hon kunde hämta sina grejer, först hade hon sagt att jag inte behövde följa med men jag insisterade för det var ändå inte så långt.

 

 

Lindsey lade ner handuken hon hade på strandsanden och lade sig på den, de andra killarna sprang ner till vattnet på en gång, jag var frestad att följa med men viljan att vara nära lindsey var större så jag slog mig ner brevid henne, hon upptäckte att jag stannat kvar så hon satte sig upp och lutade överkroppen mot armarna som hon lagt bakom sig i ett stadigt tag.

-arent you going in the water?

-nope, ill stay here with you. Sa jag och log mot henne, hon log generat tillbaka och slog ner blacken mot vattnet.

-what is it like?, frågade hon sedan, jag kollade förvirrat på henne,

-i mean, what is it like to be in one of the biggest boybands?

-i cant really describe it, it feels so unreal. Hon nickade och sedan såg hon lite osäker ut,

-you probobly have beutiful girls around you all the time, sa hon och bet sig försiktigt i läppen,

-sitting next to one, slank det ur mig och innan jag hunnit säga nå mer så kom en blöt niall och louis springade mot oss och lyfte upp lindsey, hon började skratta och sprattla allt hon kunde,

-NOO, stoop it, you are all soaking wet, skrek hon,

-yes, and now its your turn, sa Louis och de började gå mot vattnet, när hon såg vart dom var påväg skrek hon ännu mer,

-stooop, you are goin to regret this!!, hann hon saga précis innan de slängde ut henne I vattnet, zany och liam började skratta för fulla muggar när Lindsey kom upp ifrån ytan och såg ut som en blöt katt när håret låg slimmat mot huvudet och blängde arg på de båda. Jag ställde mig upp och började gå mot dom men blev stoppad av en kvinna som log varmt mot mig.

 

*liams perspektiv*

Lindsey skulle precis skvätta vatten på oss när hon stannade upp i sin rörelse och kollade upp mot stranden, min blick följde hennes och stannade på harry som stod med en äldre kvinna, de skrattade och pratade, hennes mobil låg helt plötsligt i harrys händer och han knappade in något för att sedan räcka tillbaka den i hennes händer, kvinnan log stort och gav honom en kram och sedan gick hon vidare, harry kollade på henne medans hon gick och kom sedan emot oss. Jag såg ett sting av svartsjuka i lindseys ögon och besvikelse på hennes läppar. Harry dök ner i vattnet och simmade fram till oss och skakade på håret när han kommit upp till ytan så det skvätte på zayn,

-HEY stop that. Sa zayn irriterat.

-who was that woman you were talking to harry, frågade Louis. Harry ryckte på axlarna ett litet leende lekte på hans läppar och sa,

-i think her name was caroline.


ingen del ikv,

det har hänt lite saker, saker som gör mig ledsen och förbannad, och vill inte att det ska gå ut över novellen, och har inte heller lust till något just nu.

men delarna kommer fortsätta rulla in imorgon.

kram.

stole my heart- DEL 5

tidigare: 

-i think he is cute to. Sa hon och och började sedan rota I hennes väska och tog upp några sugrör, jag följde hennes rörelser, försiktigt stoppade hon in ett sugrör i vardera öra och sen in i näsborrarnapå liam, jag och louis höll oss för att inte börja garva.

-i like this girl, she know have to have a good time. Sa Louis och pekade mot Lindsey som log stolt.

-yeah i like her to. Sa jag och mötte hennes blick, så otroligt vackra ögon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-the fuck?, sa liam nyvaket och började ta ut sugrören ut öronen och näsan. Lindsey, louis och jag kunde inte hålla oss och började genast skratta, han kollade först på oss surt men började sedan också skratta.

-i forgot that sleeping around you guys always end up like this, sa han och började tabort grejerna louis hade staplat upp på liam.

-you always do this?, frågade lindsey oss,

-yes, one time I fell asleep in the car and woke up with my mouth stuffed with all kind of things, sa jag och slog mig ner brevid henne.

-haha, me to, my sister never sleeps at my place anymore, im the  pranklegend,sa hon och skrattade,

-oh really, sa Louis och gnuggade sig om hakan,

-yup, so watch out. Sa hon och gjorde ”im watching you” tecken med fingrarna.

-im sooo scaaared, sa louis och viftade med händerna i luften med dramatiskt röst.

-you should be, sa lindsey och blinkade,

-bring it on, sa han och log lurigt mot honom,

-when you least expect it. Sa hon och vände sig sedan mot zayn och niall,

-oh, are you playing speed? Sa hon exaltherat, niall nickade och slanged ifrån sig consolen,

-damn it i lost, dont wanna play this stupid game anymore , muttrade han och gick till köket.

-i can take his place!, sa Lindsey snabbt och tog upp consolen och slog sig ner där niall hade suttit. Zayn höjde ett ögonbryn,

-you play these games?,  sa han och verkade lite chockade,

-yep, prepare to lose, sa hon glatt, zayn skrattade till,

-yeahyeah sure. Det märktes på han att han tvivlade stort på att hon skulle vinna.

*louis perspektiv*

-UNBELIVEBLE!, sa zayn och slog ut med händerna i luften,

-i got beaten by a girl in a car game, sa han sedan. Lindsey började göra en liten segerdans och drog upp harry I soffan, han gjorde segerdansen med henne och de båda såg otroligt löjliga ut.

-not so cocky now huh?, sa Lindsey till zayn och log stolt, han muttrade något till svar, liam tog over consolen och satte sig och spelade med zayn. Harrys och lindsey gick och satte sig igen, harry hade verkligen ögonen på varenda steg hon tog, minsta lilla rörelse, man kunde se på mils avstånd att han var fast för den här tjejen.

-soooo, lindsey, do you have a boyfriend?, frågade jag helt plötsligt.

-nope, sa hon och sneglade försiktigt på harry så han inte skulle märka det.

-why not?, frågade harry helt plötsligt.

-because im a lesbian, sa lindsey och ryckte på axlarna. Nu regerade alla i rummet och kollade på lindsey,

-haha, im just kidding guys, im straight, and single because i have just dated assholes. Sa hon och skrattade.

-just so you know, harry isn’t a asshole. Sa jag och kollade på henne, hon log.

-i know, sa hon och kollade på honom snabbt och kollade sedan ner i golvet.

*lindsey`s perspektiv*

Vad är det här?, jag brukar aldrig bli generad men nu har jag fått röda kinder ett antal gånger när jag träffat på harry. Jag vände upp blicken mot hans håll och mötte hans blick, våra ögon kollade djupt i varandra i några sekunder, jag kan nästan svära på att jag såg in i hans underbara själ.

-GUYS!, skrek zayn till, jag och harry vände våra blickar mot dom andra som nu kollade på oss,

-what?, frågade harry förvirrat,

-taco or pizza?, we have been asking you that like ten times. Sa niall och skrattade. Återigen blev jag generad och kollade ner,

-pizza, sa harry, han verkade inte alls bli generad av situationen, fan varför ska jag bli det?.

-and you lindsey?, frågade liam mig,

-um, ill take vegererian pizza, I don’t like taco. Sa jag och när jag gjorde det kollade alla på mig med stora ögon,

-you..you dont like taco??. Sa niall och hans mun var öppen och ögonen i chock.

-nope, sa jag och skakade på huvudet.

-why?, taco is like on of the best meals in the world, fortsatte han.

-im vegetarian. Svarade jag.

-hey me to!, sa zayn och räckte upp hans hand för en high five som jag besvarade. De andra aah:ade bara och forsatte med det dom höll på med,  jag vände mig mot harry som log mot mig.

-why are you smiling?, sa jag.

-nothing, sa han och log större.

-um okay wierdo. Skämtade jag till och han låtsades se förnärmad ut,

-so now im a wierdo?,

-yeah but a cute one. Sa jag och då log han så att smilgroparna kom fram.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

satsar med på dialogen i denna novell, 

håller på att planera dramat för denna novell nu, för vad är en novell utan drama?;)


läs detta

jag har sett nu att programmet jag använder för att skriva med ändrar zayn`s namn zany XD
så ni vet, det är inte jag som gör de flesta stavfelen, det är mitt jävla word-program. :)
 
kapitel kommer upp om ett tag, ska skriva mer, vill inte att ni ska få ett kort kapitel, det är ju ganska tråkigt

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus