jeg elskärrr deij -DEL 18!

tidigare: 

jag gick några steg innan jag brast ut i tårar, zayn ryckte in på en gång och fångade mig i en bamse kram, han bar mig till soffan där han hade suttit, han fick mig att berätta allt som hade hänt, han hade bara lyssnat och lagt en varm filt runt om mig och smekt mig på huvudet, lite då och då tittade jag upp, när jag berättade det harry hade sagt i bilen så såg jag att hans käkar spände och och hans grepp om mig blev lite hårdare. efter nån timma så somnade jag i hans famn...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

*harrys perspektiv*


när jag vaknar så känns det som någon sitter på mina axlar, en öken i halsen och mitt huvud har exploderat, hur mycket drack jag igår?.jag kollar på min mobil, 4 på eftermiddagen, elin skulle komma hit om någon minut bara så jag måste gå upp. jag tar på mig nå shorts och t-shirt, när jag går ut ur rummet så sitter alla killar förutom zayn i soffan,
"godmorning guys" säger jag men dom kollar bara på mig med en mördar blick,"what have i done something" lägger jag till, liam slänger en tidning på mig som mina reflexer inte reagerar på så tidningen faller till marken, "hey what was that for?" säger jag samtidigt som jag tar upp tidningen, jag kollar på framsidan, "oh" var det enda jag kunde säga, jag kan urskilja fyra bilder, en bild på mig och någon blondin omslingrade mot min bil, det gör ont i magen, sedan en bild på elin som spyr ut genom bilen, hon hade knappt druckit något så jag tror det berodde på att det blev för mycket för henne, sedan är det två bilder till, en när hon drar mig till bilen, och en där hon slår till den blonda tjejen.
"you fucked up man, big time"säger louis, tyvär måste jag hålla med honom.
"where is she"
"we wont tell you, she need some time alone", när niall sa det kom jag och tänka på att zayn inte var här, jag letade efter mia bil nycklar, jag hörde liam sucka."i have hidden your keys harry, you have done enough". jag tänkte inte låta det stoppa mig, jag satte på mig skorna och en jacka, precis när jag skulle öppna dörren hörde jag killarna hoppa upp från sina platser och sprang mot mig, dom tänke inte låta mig komma härifrån, men jag var tvungen att försöka fixa det här så jag sprang ut och stängde dörren efter mig, trors bakfyllan så var jag snabbare än niall, louis och liam, så dom stannade, och började gå tillbaka, men jag fortsatte springa, som skulle antagligen ta bilen sen så jag skulle vinna tid om jag sprang. när jag kom fram till zayns hus var dörren upplåst så jag gick in, när jag kom in så såg jag zayn och elin stå utanför hans rum han pratade i tellefon samtidigt som han motade in elin på hans rum, jag förstod att han pratade med killarna för hans sa, "okay, so he is on his way?, aha, hmm, yea, i talk to him, but hurry, elin doesnt wanna meet him, okay bye", sedan stängde han dörren efter elin och kollade på mig, han var inte glad...


*elins perspektiv*


zayn pratade ett tag i mobilen och jag förstod av det han sa att harry nu visste vad som han har gjort och är påväg, så zayn tog handen på min rygg och ledde mig in till hans rum,"okay, so he is on his way?, aha, hmm, yea, i talk to him, but hurry, elin doesnt wanna meet him, okay bye" sa han och stängde sedan dörren, det sista jag såg innan dörren ständes var harry som stod utanför, mitt hjärta stannade för en stund, han hade sårat mig så djupt. jag hörde genom dörren att zayn skrek på harry, orde jag kunde urskilja var -idiot-moron-she loves you-break-fucking... och så vidare. ingen av killarna var särskilt glada över harrys beteende, men jag kunde inte låta bli att få skuldkänslor, dom bråkade nu med varandra, kanske jag borde lämna dom ifred, dom är ju kompisar och borde inte bråka, så på sätt och vis så var det mitt fel också. nu hörde jag en dörr öppnas och flera röster som jag förstod var resten av killarna, jag hörde harry skrika mitt namn, "ELIIIIN, PLEASE TALK TO ME", han upprepade mittt namn flertal gånger och jag höll bara händerna för öronen, jag klarade inte av att prata med honom just nu, men när mitt namn fortsatte uprepas kunde jag inte stå ut, jag öppnade dörren och blev ganska förvånad...

 


jag öppnade dörren och såg hur louis och liam höll ett av harrys ben medans niall och zayn höll harrys andra ben och harry höll i sig förgäves i en pelare som gick ifrån taket ner i golvet. synen var så rolig att jag började skratta, killarna släppte taget och kollade förvånat på mig, harry som äntligen hade fått blivit fri tog sin chans och sprang fram till mig, såfort jag kände hans beröring blev jag tyst igen och puttade bort han ifrån mig, "you got one minute" sa jag strängt"and the guys are allowed to stay and here what you got to say" lade jag till, han tvekade lite och kollade på killarna, "54 seconds left harry" då blev det fart på honom.
"please elin, i dont even remeber what happend"


"50 seconds"

"i dont even know who she is"


"48 seconds"


"i promise you i wont drink more than one glass again"


"45 seconds"


"okayokay, no alcohol in the world will touch my lips again"


"40 seconds"


"she didnt mean anything to me elin, you do. and that i said to you about zayn yesterday...i dint mean it"


"33 seconds"


"please please elin, ill do anything" vid det här laget så började hans röst brista och han blev tyst.


"3.....2.....1"


"i love you" sa han lite tyst precis när jag hade sagt 1, men när han sa det så kunde han lika gärna ha viskat det för jag hörde det hända som om han skrev det i mitt öra, jag ryckte till och kunde se att killarna också blev lite förvånade.


"you love me?" var det enda jag fick till svar.
"i do, and i never felt this way about anyone, ill do anything, just please elin"
"anything huh?" sa jag och höjde lite på ögonbrynet, han hade kollat ner i marken hela tiden men nu kollade han upp och hans gröna ögon kollade rakt in i mina.
"anything" upprepade han.
"kiss me"
han blev lite paff men tog ändå ett steg fram och lade armarna om min midja och hand läppar nuddade mina,"i love you to" sa jag mitt i kyssen, jag kunde känna att han log mot mina läppar medans hans händer lyfter upp mig och bar in mig i zayns rum och stängde dörren om oss, men vi hann inte stänge dörren helt innan zayn kom insrusande.
"OKAYOKAY KIDS! NOT MY ROOM, GET OUT!"
jag och harry skrattade bara och småsprang till gästrummet, jag kunde känna killarnas blickar på mig och harry, när jag kollade på dom såg jag att dom log men ändå såg lite förvirrade ut. när jag och harry kom in i gästrummet så slängde vi oss i sängen och kramades bara, jag hörde några viskningar precis utanför rummet.
"harry, i have an idea"
"okay what?"
jag pekade på dörren och ställde mig sedan upp och började hoppa i sängen och fake stöna, harry hakade snabbt på och började slå i takt på väggen, sedan smög jag till dörren och slog upp den och halvägs tog det emot och niall och louis stod och klappade sig själv på huvudena, "well look at that you naughy naughty children" sa jag och harry kom upp bakom mig och omfamnade mig, när han såg niall och louis skrattade han, "i hope you learned a lesson to not be so curious"
niall och louis lipade bara och gick därifrån, man kunde höra liam och zayn skratta åt dom ifrån vardagsrummet.
jag vände mig om till harry som hade något busigt i blicken, han stängde dörren och började kyssa mig och ledde mig tills sängen...


sådärjaaa

två kapitel på en timmer, klockan är halv 5 på morgonen och mina fingrar värker.


pueesss

jeg elskärrr deij -DEL 17!

tidigare:

jag nickade bara, sedan började hon fnittra,"apperently im pregnant to now, last week i had canser, and the week before that i was a lesbian, where the hell to they get that from?"
jag började skratta högt och folk kollade på mig med konstiga miner, men jag kunde inte bry mig, för när jag satt här med elin så mådde jag bra.

-----------------------------------------------------------------------------------

 

*elins perspektiv*


när vi var klara på resturangen och sa harry att resten av killarna hade farit på någon fest så vi skulle åka dit, jag fick harry att lova att inte dricka något, det var inte så svårt för han ville att jag skulle köras hem säkert så han hade inte tänkt dricka en droppen, var inte han för gullig?.
när vi kom fram till ställer där festen var så parkerade vi bilen och gick in, liam hade smsat harry att festen låg några våningar upp så vi fick ta hissen för jag ville inte gå upp för trapporna i mina skor, när vi närmade hos hissen så såg jag att den var ganska full så ag och harry fick klämma in oss, jag fick en brilljant ide och började skratta för mig själv, innan jag tog på mig ett poker face och klev in i hissen med harry brevid mig.
"harry, dont say a word now, okay?,"
han kollade på mig lite konstigt men sa inget och nickade.
jag kollade i den fullproppade hissen och väntade på att dörrarna skulle stängas innan jag harklade mig högt, tillräckligt högt för att all uppmärksamhet skulle dras mot mig.
"SOOOO" sa jag och drog ut på o:na, harry kollade på mig med öppen mun och förstod inget,
"so?" frågade en man med vitt skägg och en käpp, han såg arg ut och verkade inte ha tålamod.
"i guess you all wondered why i gathered you all here today"
nu såg jag att harry fattade vad jag höll på med, han kämpade förgäves med att inte skratta, jag kände mig stolt att jag kunde hålla mitt pokerface, innan någon hann säga något så öppnades dörrarna till våningen jag och harry skulle av på, vi tryckte oss ut ifrån hissen och dörrarna stängdes, då brast vi båda ut i skratt så tårarna rann.
"you are so wieerd, i love it" sa han mellan skratten.
sedan öppnades en dörr och där kom utifrån kom louis,
"hey are you gonna stay out here all day or actually come inside,
vi torkade glädjetårarna och gick in.
jag hade druckit en drink och dansat lite med harry under kvällen, det kändes som om det skulle bli en bra kväll, efter två timmar så kommer louis fram, till min förvåning har han inte druckit ikväll, han sa att han skulle var tvungen att köra hem niall och zayn som var stupfulla, men liam skulle stanna.
eftersom liam har bara en njure så han erbjöd sig att köra så harry kunde ta en drink iallafall, vad kunde det skada?.


ju längre in i ikvällen vi kom ju fler drinkar blev det för harry, en drink blev helt plötsligt 5 inom loppet av två timmar så såg jag honom shotta tequila, och dansa för sig själv, nu var det nog dags att gå hem, när jag tog stegade emot honom såg jag att en blondin hade gått fram till honom och börjat dansa med han, vad jag såg så strävade han inte emot, han lade armarna om blondinens höfter och rörde sig i takt till musiken, han lade sin panna mot hennes, och dom gjorde sedan det jag fruktade, han kysste henne, det kändes som om hela min värld sprack i bitar, vad var det här för första date igentligen, det hade varit underbart för bara några timmar sen. liam såg hela händelsen och gick fram till mig och sa att jag skulle gå ut och sätta mig i bilen såg skulle han hämta harry så fick han förklara sig imorgon. jag nickade och tog trapporna ner den här gången.
han var ju inte min än, men det gjorde ändå så ont i hjärtat, jag tycker så mycket om harry, vad skulle jag göra nu. jag hörde ett skratt utanför bilen, jag kollade i backspegeln och såg en väldigt arg liam komma gåendes mot bilen och bakom sig hade han harry men blondinen i släptåg, liam hoppade in i bilen och såg ut som om han snart skulle spricka av ilska. "harry come on NOW!" ropade han innan hann smällde igen dörren. jag forsatte kolla i backspegeln, det jag såg gjorde ont, blondinen hade sina ben omslingrade runt harry och harry vad överallt med sina händer, jag kände mig äcklad, faktum är att jag fick så ont i magen att jag var tvungen att öppna bildörren och spy ut, jag kände liams hand smeka min rygg, "he is drunk now, he will have to explain tommoroww, you want to go home?", "no, could you drop me off att zayn´s house?" innan olyckan så var jag ganska ofta med zayn, han var lätt att prata med. "sure" sa han och tutade för att han ville att harry skulle komma, jag smällde igen bildörren och kollade återigen i backspegeln, nu såg jag några papparaziss ta kort på harry och blondinen, det kändes inte bra, visst jag var skitarg på harry nu, men bilder kunde skada hans karriär, jag hoppade ur bilen och gick fram till dom, "harry, jump in the car, now", han vände sig om och kollade på mig, "why? you are not my girlfriend so you cant decide what i should do", jag blev helt paff, men drog han ändå in i bilen, den blonda tjejen kollade på mig bitchigt"this isnt over, im goin to get harry, you are to ugly for him anyway" sa hon och jag var så arg att jag ställde mig framför henne, smällde till henne och gick till bilen och skakade av ilska, paparrazina hade fått en bild på allt, först harry, sen när jag spyr utanför bilen, sen när jag drog harry till bilen och sedan slog till den blonda tjejen.


hela bilresan var tyst, harry hade somnat bak i bilen, liam hade suttit och mumlat för sig själv om hur idiotiskt harry var och jag hade suttit och hållt inne tårarna, när han lämnade av mig hos zayn vaknade harry till, "oh, so you are goin to fuck zayn now huh, tell him i said hi", jag tappade andan och klev bara ur bilen, när jag stängde dörren kunde jag höra liam ryta och skrika åt harry, innan han startade bilen och körde iväg, med skakande händer letade jag efter zayns extra nyckel som brukar ligga i en kruka vid sidan om dörren, efte lite om och men hittar jag den, låser upp och går in, till min förvåning sitter zayn i soffan med en kaffe i handen. han kollar upp på mig, kaffe tyckte han igentligen inte om men louis hade fixat det åt han så han skulle nyktra till lite. jag gick några steg innan jag brast ut i tårar, zayn ryckte in på en gång och fångade mig i en bamse kram, han bar mig till soffan där han hade suttit, han fick mig att berätta allt som hade hänt, han hade bara lyssnat och lagt en varm filt runt om mig och smekt mig på huvudet, lite då och då tittade jag upp, när jag berättade det harry hade sagt i bilen så såg jag att hans käkar spände och och hans grepp om mig blev lite hårdare. efter nån timma så somnade jag i hans famn...


jeg elskärrr deij -DEL 16!

tidigare:

harry och elin skutsade hem mig till mitt hus såg hittade jag några brev utanför dörren, dom flesta var från fans som hade skrivit och bett för min skull, fan vad härliga fans vi killar har.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*elins perspektiv*


när vi lämnat av zayn så åkte vi vidare hem, han parkerade utanför hans hus och skulle precis kliva hur bilen innan jag tog tag i hans arm, han kollade bara på mig oförstående,
"harry"
"thats my name!" sa han och hans smilgropar kom fram, tur jag satt ner för det där leendet gjorde mig helt knäsvag så om jag hade stått upp hade jag fallit ihop.
"can...can i sleep at your house tonight"
"ofcourse you can my love"
"great, sist in är ett ruttet ägg" sa jag på svenska så han skulle ha något att fundera över, sen sprang jag in i huset, jag hörde bildörren smällas igen bakom migså jag förstod att han hade fattat vinkeln och hakat på, men istället för att springa in till harrys rum så gömde jag mig i louis garderob. jag kunde höra fotsteg in i harrys rum som sedan vände om in i louis rum,
"oh i see, hide and seek, well well okay, if thats what you want"
jag höll en hand för min mun för att dämpa mitt fnitter, det var väldigt tyst i rummet tills jag hörde fotsteg närma sig louis garderob, nu ska jag skrämma harry när han öppnar, dörrarna till garderoben öppnas och jag hoppar fram och vrålar.
"BUUUU!"
men det är inte harry som står i öppningen, det är louis som ser helt kritvit ut och ramlar baklänges, harry kommer inspringandes till rummet och ser direkt vad jag gjort, han viker sig av skratt medans louis ställer sig ut, låtsas damma av axlarna och pekar mot mig,
"this isnt over yet miss.dawun"
jag skrattar åt han och lipar lite, jag tycker inte om mitt efternamn, inte ett dugg svenskt och utalet vill man bara spy åt -dajwaoun-.
harry skrattar åt vårt barnsliga beteende och tar mig i handen och drar in mig på hans rum, sedan går han till sin garderob och letar fram några t-shirtar, han slänger en till mig som är randig,
"isnt this louis?" säger jag och rynkar på pannan.
"yes it is, but dont tell him" blinkar har till mig.
"but i wanna wear one of your t-shirts" säger jag och låtsas se besviken ut.
han skrattar och slänger en ny t-shirt till mig, fångar den och nosar lite på den , t-shirten luktar harry, lite vanilj och lite axe.
"hey come over here and stop smell on my clother"sa han och skrattade lite, jag tog snabbt av mig allt förutom underkläderna och tog på mig hans t-shirt och lade mig sedan brevid han i sängen. han lade en arm om mig och drog mig till honom, jag lade en hand på hans mage och upptäckte att han hade ingen tröja på sig, jag började fnittra lite för mig själv och han kollade på mig, skakade på huvudet och pussade på min panna innan han blundade. jag har nu kännt harry i 4 månader ca, han var världens underbaraste kille, han hade tagit hänsyn till att jag ville ta allt långsamt, så vi är inte tillsammans än, men jag kan inte neka att jag har starka känslor för killen, ända sedan första dagen vi träffades har jag inte kunnat sluta tänka på honom, men nu står det klart för mig, det han jag vill ha...


*harrys perspektiv* dagen efter.


när jag vaknade räckte jag mig över sängen för att få tag i elin, men snart så upptäckte jag att sängen var tom och det luktade pannkakor, jag slängde på mig ett par shorts och skakade på håret innan jag gick ut ur rummet ,där satt zayn och louis och såg hur glada ut somhelst.
"goodmorning sleepyhead!" sa de båda och kollade på mig med världens smile,
"why are you two so happy?"
"because we are getting pancakes" hörde jag niall säga när även han kom in i rummet ifrån köket med bestick och tallrickar, i följd dom liam med sirap och socker, hack i häl kommer elin med en hel bunt pannkakor på en tallrick, hon stannar upp precis framför mig, ler hennes ljuvliga leende och pussar mig på munnen, jag måste självklart böja mig ner för att hon ska nå.
"oh COME ON!, you can do that later, but i want my pancakes now!" sa niall med en gnällig röst, elin fnittrade och ställde ner pankakorna på bordet innan hon vände sig mot mig,
"i have to go now,my parents wanted my to clean my room" sa hon och himlade med ögonen. jag skrattade och erbjöd min hjälp med hon svarade bara att hon inte ville att jag skulle tappas bort bland alla hennes saker. eftersom hon bara bor på andra sidan gatan så behövde jag inte skjutsa henne. precis när hon stod vid dörren för att gå sprang jag till henne,
"elin, would you like to go out on a date with me" sa jag och kollade generat ner i golvet,
"ofcourse i want to, when?",
"7?"
"great, ill be done at seven," sa hon och pussade mig på kinden innan hon gick.
jag har aldrig riktigt haft tillfälle att bjuda henne på en date, även fast vi kännt varandra i 4 månader, första månaden så ville hon gå långsamt fram, och sen kom olyckan med zayn och då var det inte rätt tillfälle. jag kände att jag började bli nervös inför kvällen men avbröts mitt i min tankegång av zayn som knackade mig på axeln,
"dude we got to go to the studio now, you and a have some solos left to do before this album is done, expecially me, oh man, i missed so much, so much work to do"
"well i guess then we gotta get moving" vi tog på oss skorna och körde iväg till studion.


*elins perspektiv*


SÅ nu är mitt rum skimrande rent, nu behövs bara mammas godkännande.
"MAMMAAAAAAAAA"
"vad?, är du klar" ropade hon ifrån nedervåningen, vårt hus hade två våningar till skillnad ifrån harrys och louis hus som hade bara en våning, men dom hade ju pool så..
"jaaa, kom nu"
hon kom in på mitt rum och nickade leendes och gjorde en tummen upp,
"mamma, hur mycket är klockan?"
"6, tror jag" sa hon och kollade på sitt armbandsur och nickade bekräftande.
"6!!!!, faaaaaan, ut mamma NUUU" sa jag och knuffade ut henne ur mitt rum, sprang till badrummet occh dushade, sedan letade jag efter något att ha men hittade inget.
"MAMMA, "
"vad är det nudå"
"jag kan inte hitta något att ha på mig ikväll"
"vart ska du?" sa hon och tittade in genom dörren,
"harry har bjudit ut mig på en dejt, sa jag och blev röd om kinderna.
"ooooh min lilla flicka ska på dejt, vänta här" sa hon och lämnade rummet men kom tillbaka med en jeffrey cambell låda, en gucci ask och en påse ifrån salt(en affär i sverige).
jeffrey cambell lådan innehöll ursnygga skor, gucciasken innehöll fina örhängen och salt-påsen innehöll en fantastiskt snygg klänning.
"mamma varför allt det här??"
"en tidig födelsedags present, du fyller ju 19 år om en vecka nu precis,"
"åh tack mamma!"
"inga problem gumman" sa hon och kramade mig, "men nu ska jag lämna dig så du får fixa dig," lade hon till och lämnade rummet.
jag skrattade och satte på one more night-maroon 5 och satte på mig klänningen, skorna, örängena, jag plattade mitt hår och sminkade mig sotigt runt ögonen, jag hann precis klart innan det plingade på dörren, trippade ner allt jag kunde med mina skor och öppnade dörren.


*harrys perspektiv*


när elin öppnade dörren fick jag svårt att andas, hon var sjukt vacker. jag stammade fram "shall we" och lade min arm under hennes, "we shall" fnittrade hon fram och följde mig till bilen där jag öppnade dörren för henne, "my lady" sa jag och blinkade, jag kunde se hennes kinder bli lite röda, även mina kinder hettade till lite.
när vi kom fram till resturangen höll hon andan, "harry...this place is like really expencive, i could have settled for mcdonalds"men jag tog hennes hand, "only the best for you", hon svarade inte men kramade om min hand hårdare. när vi klev ur bilen kom det fram massa papparazzis som frågade -who is she harry- is she your girlfriend- is the rumor true about her being pregnant and you are the father-. vi ignonerade dom bara och gick in till bordet vi blev tilldelade,
"im sorry for that elin"
"sorry for what?"
"the papparazis"
"harry, im used to it now, iv known you for a while and this wasnt the first time" sa hon och jag ryckte till, hade hon varit med om det, när jag inte var med, hon måste ha sett att jag inte förstod för hon lade sedan till,
"whenever i was at the hospital waiting for zayn to wake up,and i went to take some air there was always a few papparazis standing outside.
jag nickade bara, sedan började hon fnittra,"apperently im pregnant to now, last week i had canser, and the week before that i was a lesbian, where the hell to they get that from?"
jag började skratta högt och folk kollade på mig med konstiga miner, men jag kunde inte bry mig, för när jag satt här med elin så mådde jag bra.


jeg elskärrr deij -DEL 15!

tidigare:

"hey sweetheart"
"harry..."sa hon allvarligt,
"what is it?, what happend, has something happend to zayn?"
"he...he is awake now"

------------------------------------------------------------------------------------------

 

*zayns perspektiv*
jag vaknade i någon vitt rum, kollade omkring mig och upptäckte elin brevid mig som satt och höll min hand och sov med huvudet på sängkanten.
"eh elin?" sa jag och knuffade till henne med min lediga hand.
"no harry, i wont leave him today, ill think i sleep here one more night, i cant leave him"

"harry is not here"
hon ryckte till och vände upp huvudet, hon kollade på mig med öppen mun och det såg ut som hon inte kunde andas, vad pågick?, jag hade väll inte sovit så länge..eller?.
"omg zayn, you are awake!!!" sa hon och kastade sig på mig,
"why shoudnt i?"
"you have been in a coma for three months"
jag kollade chockat på henne och mindes olyckan,
"elin...where is liam and paul?"
"liam broke is legg but its fixed now and paul is okay"
jag nickade och kollade runt i rummet, jag såg en extra säng brevid min och lite tjej kläder, en tandborste och blommor. sedan kollade jag på elin igen, nu satt hon och grät.
"why are you crying?"
"im so happy you finally woke up, i need to go call the others" sa hon, torkade tårarna och gav mig en kram innan hon gick ut.
10 minuter senare kommer liam,paul,harry,louis, och niall instormandes i rummet, jag pratade med allihopa i ca en timme innan louis, niall, liam och paul var tvungen att åka tillbaka till studion, men harry stannade kvar för han var klar med sina solon och skulle skjutsa hem elin ändå.
"where is elin by the way? frågade jag och kollade runt i rummet efter henne.
"she is talking with a nurse and filling some papers, she have kinda lived her all 3 months you know"


"SHE HAVE?!" jag var chockad, att någon skulle göra så för mig, harry berättade om cecile och att elin såg mig som en storebror och var så envis att hon fick stanna här fastän sjuksköterskorna hade sagt nej.
precis när harry och pratade klart kom elin in i rummet med en sjuksköterska hack i häl, som gick fram till mig, kollade i några journaler, gav mig en spruta och några recept på mediciner som jag skulle ta ut, för tydligen såg dom ingen anledning att hålla kvar mig nu när jag vaknat.
harry och elin skutsade hem mig till mitt hus såg hittade jag några brev utanför dörren, dom flesta var från fans som hade skrivit och bett för min skull, fan vad härliga fans vi killar har.


jeg elskärrr deij -DEL 14!

tidigare: 

"yes, again, im sorry"
jag nickade och hon gick därifrån, år, det kunde ta år innan zayn skulle vakna, hur fan skulle vi klara oss...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*harrys perspektiv* 3 månader senare...


zayn låg fortfarande i koma, elin hade varit där varje dag, resten av oss hade bara fått ledigt i en månad till efter olyckan men sen var vi tvungna att börja iallafall med interjuver igen, så elin var där och bytte ut blommorna och höll honom sällskap redan från tidigt på morgonen till 3 på efter middagen,

jag beundrade henne lite för att hon hade klarat av det i tre månader, jag och killarna kom dit så ofta vi kunde vilket var ca 3 dagar i veckan, kom dit varje dag bara för att hämta elin, sedan var jag tvungen att jobba igen, ibland sov elin kvar på sjukhuset hos honom, hon hade fått en egen säng i hans rum, först var jag avundsjuk över att hon spenderade så mycket tid där och jag trodde hon var kär i honom.

vi hade bråkat lite över det, hon hade berättat om hennes nyfödda syster cecile och att hon såg sig själv som skyldig att hon inte skyddade cecile, elin slutade knappt gråta när hon berättade det, när hon såg zayn i sjukhussängen så fick hon nå slags tanke, om att hon ville finnas hos honom, skydda honom medans han låg där, han kunde inte skydda sig själv, så då ville hon finnas där, som hon önskar att hon skyddat cecile.hon såg zayn som en storebror. så jag sa inge mer om det.


jag kollade lite på liam som låg i soffan och sov, hans ben var helt nu men inte hans sinne, han tog hårt på det som hänt och önskade att han var den som låg i koma och inte zayn, jag hörde han mumla något, jag, louis och niall reagerade och kollade på liam,


"zayn...zayn..ZAYN!" först hade han bara sagt det tyst men nu låg han och skrek zayns namn hysteriskt och vaknade upp med röda ögon och var helt anfådd, niall var snabb med att krama liam, det var inte första gången liam drömde mardrömmar om zayn och olyckan..
min mobil började vibrera och jag kollade på skärmen, elins namn dök upp och jag blev helt varm inombords.


"hey sweetheart"
"harry..."sa hon allvarligt,
"what is it?, what happend, has something happend to zayn?"
"he...he is awake now"


jeg elskärrr deij -DEL 13!

tidigare:

"yes, i think you should take the rest of the guys with you and come here..."
nu kände jag tårarna nerför kinden, och rösten sprack när jag pratade med paul, tydligen så hade liam och zayn åkt i bilen med paul, liam och zayn hade suttit i baksätet när dom precis skulle köra upp på uppfarten då en bil hade kört in i baksidan av pickupen, paul var oskadd, men dom visste ännu inget om liam och zayn...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*elins perspektiv*


när louis berättat vad som hänt hade vi kört så fort vi kunde till sjukhuset och rusat till våningen zayn och liam låg på, när vi kom in så satt paul på en stol och hans ögon var alldeles röda.
"have they informed you yet?" frågade jag och kramade om honom.
"no they havent".
jag tyckte in om sjukhusmiljöer, inte sedan....ja...inte sedan min syster dog, min nyfödda syster, jag hade varit så lycklig över att jag skulle få en till syster, vi hade precis gett henne namnet, cecile när en av sjuksköterskorna tappade henne, cecile klarade sig inte...det var en av anledningarna att vi flyttade till england, mamma och pappa behövde komma ifrån sverige och sjukhusena där.
jag avbröts ur mina tankar av harry som drog ut mig ur rummet,
"elin! why arent you answering me??,"
"what have you said anything"
"i tried to talk you for like five minutes, you just stared right thru me like you didnt se me"
"oh im sorry"
"is there anything you wanna tell me?"
"yes, but i tell yo later, ok?
"ok, im here for you all the time, you should know that, you can trust me", jag visste det, jag kunde lita på harry, jag kände det på mig.
harry tog min hand och ledde mig in i rummet igen, nu stod det en sjuksköterska därinne,
"do you know zayn malik and liam payne?
vi alla nickade, vilken dum fråga, vad fan skulle vi annars göra här, spela fotboll?
"liam payne is stabil, a broken legg and i think he can leave today"
"and zayn"
"and for zayn malik, he has fallen in to coma.. im sorry"


*harrys perspektiv*


jag kunde inte fatta det, våran zayn låg i koma, vi fick gå in till liam och zayn, liam såg inte så glad ut men ansträngde ett leende när vi kom in, elin sprang fram till honom direkt och kramade honom och pussade honom på kinden....vad är det här...gepusspåkinden dagen elr?, för hon var inte sen med att göra det iaf.nej bli ine irriterad på elin nu, hon är inte din, hon får göra som hon vill.
sedan gick hon fram till zayn och tog hans hand, jag kunde se att hon grät lite, jag kunde förstå att det var jobbigt för henne också det här, zayn hade varit lite som hennes storebror den här månaden, men jag tror att hon hade något att berätta, något som satt djupt i hennes tankar, som gjorde att hon var såhär ledsen.
jag gick fram till liam, gav hans en kram och en klapp på axeln innan jag gick till zayn`s säng och satt mig brevid elin.
"zayn, please wake up, please" hörde jag henne viska tyst innan jag reste mig upp för att prata med sjuksköterskan.
"how long will he be in coma?"
"we dont know, it can take years"
"YEARS?!"
"yes, again, im sorry"
jag nickade och hon gick därifrån, år, det kunde ta år innan zayn skulle vakna, hur fan skulle vi klara oss...


3 delar på mindre än ett dygn, dedicated jag är;)))

factum är att jag ogillar att läsa en novellblogg där det är ca ETT kapitel om dagen, så jag tänket att försöka skriva så många kapitel jag kan, sedan ta paus någon dag och sen köra hårt igen, håller på att skriva ett till just nu. men tidsinställer det så det kommer upp vid tolvtiden, eftersom jag sover till tre, vill inte att ni ska behöva vänta så länga.

possposss

jeg elskärrr deij -DEL 12!

tidigare: 

"harry, can we take a nap before we eat, all this running and jumping made me tired"
"yea me to" sa han och lade sig brevid mig i sängen, han lade sin arm om mig och jag kände hans varma andetag mot min nacke, jag ryster av beröringen, det här kan jag nog vänja mig vid.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*louis perspektiv*

"hazza!, get ya ass over here!"
"what?" han kom in i köket med kuddfrilla och trötta ögon. "have you been taking a nap?"
"why? does it show?"
"it does, your hair is all messy but flat on the right side"
"oh.. hehe.. so.. what do you want?"
"what?"
"you screamed and wanted me to come, what is it?"
"oh right!, could you please go and buy some chinesefood"
"sure," sa han medans han tog på sig en mössa för att dölja kuddfrillan."seya in 20 minutes"
jag gick till vardags rummet och satte på how i met your mother på tv, plötsligt kände jag två kalla små händer som döljde min syn, kunde inte vara harrys händer.
"guess who?"
"well, i dont know, elin?"
"right!" sa hon och släppte taget, och slängde sig ner i soffan, ut ifrån mitt rum kom niall.
"what are you two doing here"
"well, i took a nap with harry, btw where is he?"
"he went and bought som chinese food,"
"and i had to sleep after eating that subway....wait!! did you say harry is goin to get some food?!?!?" sa niall helt exaltherad.
"yes he is, he will be back soon, now lets watch som tv"
*20 minuter senare*
"when did you say he would be back?", sa elin,
"soon, he should be back by now"
"give it some time, im sure he will come thru the door any second now"
*1 timme senare*
"OKAY now im seriously worried" sa elin och som gick framochtillbaka i rummet,
"and im hungry" sa niall,
"ill call him"
jag tog upp min mobil och ringde, det gick flera toner innan jag hörde en mobil ringa ifrån harrys rum...
"great he forgot his phone at home"
"where the hell can he be!" sa elin, uppenbarligen så gick hennes hjärta i hundraåttio nu för hon var så orolig.
sedan hörde jag en dörr öppnas och harry steg in i rummet.

"HAROLD STYLES! where have you been!" sa jag, ställde mig upp och korsade armarna.
elin rusade fram till harrys famn och han tappade nästan kinamaten, men niall var snabb nog och tog tag i varorna och sprang in i köket.
"weeeelll, before i can talk, elin has to let go off me so i .....can...breathe..."
"oh sorry" sa elin och rodnade, harry lade sedan en arm om hennes midja och skrattade lite.


"first there was a BIG car accident, so i took a another way that took me 30 minutes, and then i git chased by fans around the city,and then the food i ordered was burned, so i had to wait for new food, i didnt have my phone with me so i couldnt call"


"wait did you say a car accident? where?"
"around two blocks from here, youknow around the little mcdonalds at 6:th street?"


jag tog upp mobilen, liam och zayn bor i det området och ringde zayn, det blev direkt upptaget, sedan ringde jag liam, direkt upptaget, sen ringde jag paul, HAN SVARADE!
"hey paul", do you know where liam and zayn is? sa jag, jag kunde höra att han suckade lite och tog ett andetag, elin och harry kollade på mig oförstående.
"i do, im...at the...hospital..."
"HOSPITAL??"
nu kollade elin och harry på mig med öppna munnar, även niall som hade kommit ut ur köket.
"yes, i think you should take the rest of the guys with you and come here..."
nu kände jag tårarna nerför kinden, och rösten sprack när jag pratade med paul, tydligen så hade liam och zayn åkt i bilen med paul, liam och zayn hade suttit i baksätet när dom precis skulle köra upp på uppfarten då en bil hade kört in i baksidan av pickupen, paul var oskadd, men dom visste ännu inget om liam och zayn...


jeg elskärrr deij -DEL 11!

tidigare:

"so harry, what about that pizza?" sa jag och räckte honom min ipone.
"already here", sa han och pekade på bordet, mycket riktigt låg där en pizza.
"perfekt im starving!" sa jag och skrattade, han skrattade med mig och vi högg in på pizzan...

----------------------------------------------------------------------------------------------

"HARRY STOP IT!!"

"only if you say it"
"no harry im not gonna say that"
"to bad"
"harry i mean it! stop it NOOW!!" skrek jag mellan skratt attackerna, han höll om mig i ett hårt grepp och kittlade mig i sidorna.

"say it!"
"OKAYOKAY!, harry is best"


harry släppte tagit och jag kunde äntligen slappna av, "you know im goin to get my revenge right??"
"sure pumkin sure..." sa han och nickade och blinkade.
"i mean it, you are goin to regret this" sa jag och puttade till honom.
"if you say so" sa han och pussade mig på kinden, jag torkade av hans lilla puss med ärmen,
"what was that for, dont you like my kisses?" sa han och låtsades se sur ut,
"only nialls"
"what?" sa han och spände käkarna,
"yea, i kiss niall all the time"
"naah, i dont belive you" sa han och skrattade lite osäkert.
"you dont?"
"nope" sa han, den här gången såg han självsäker ut.
"oke," sa jag och sprang ut hur hans rum, "NIIIAAAAALL, COME HEREEE"
bakom mig hörde jag hur harry hoppade ur sängen och när jag vände mig om såg jag han springa emot mig, skrattandes såg hoppade jag ner i nialls knä, han satt med en subwaymacka i handen och såg helt oförstående ut, jag växlade mellan att kolla på harry och niall.
"you wouldnt" sa harry och skrattade lite, nu var självsäkerheten bortblåst.
"so... do you dare me?" sa jag och kollade på harry
"you wouldnt do what" sa niall,
"this" sa jag och pussade han på kinden,
"boobear!!!!" röt harry,
"whats up curly" kom louis in i rummet,
"stand still" sa harry och gick fram till louis och pussade honom på kinden. louis skrattade bara,
"oh harryyy, not now, elin and niall is in the room, we contineu this later" sa louis och klappade harry på rumpan och gick iväg igen.
"awwh, have fun with louis, ill stay here with my new boyfriend"
"no youre not!" sa harry och lyfte upp mig, jag sprattlade och skrattade för att försöka ta mig loss.
niall skrattade bara och fortsätta äta sin macka,
"niall!! help mee"sa jag mellan skratten, han bara skakade på huvudet och skrattade, "if thats what you want, we are done, i brake up with you!" sa jag och lät dramatisk,
"no please take me back, ill do anything" sa han och föll ner på marken och knöt händerna.
"nope im with harry now" sa jag och pussade harry på kinden"
"so i was just a flirt??, you just used me to make harry yelous?"
"yep im sorry, byebye niall" sen bar harry in mig på sitt rum och jag kunde höra niall skratta ifrån vardagsrummet, harry slängde mig i hans säng och stängde rummet.
"haha you are so wierd elin"
"get used to it"
"ill be glad to"
"good, what time is it?"
"a quarter to five"
"oh, can i eat here?"
"sure thing!"
"harry, can we take a nap before we eat, all this running and jumping made me tired"
"yea me to" sa han och lade sig brevid mig i sängen, han lade sin arm om mig och jag kände hans varma andetag mot min nacke, jag ryster av beröringen, det här kan jag nog vänja mig vid.


jeg elskärrr deij -DEL 10!

*elins perspektiv* 1 månad senare
när jag tänker efter så gick det väldigt fort att falla för harry, nästan för fort, men det känns helt rätt, den här veckan som gått hade dom varit lediga från studion ganska ofta och paul, deras livvakt. Så jag har träffat harry och killarna i stort sätt varje dag, vi har sett på film och snackat, jag och harry har gått långsamt fram, jag ville inte gå för snabbt.
jag tog upp min iphone och kikade på twitter, woah!, 1000 nya följare, hur gick det till?.
jag klickade in mig på harry twitter och fann snabbt svaret...


"spended alot of time with the amazing @elindawun, had a #blast"


det kändes i magen, kittlades lite, han hade haft kul att umgås med mig, jag fnittrade lite medans jag lade ner iphonen i fickan och gick ut mot affären för att köpa lite mat, mina föräldrar hade åkt iväg på affärsresa i en vecka så dom lämnade mig ensam hemma, fast dom visste att jag inte var helt ensam då jag spenderat hela min vistelse här i england hos killarna, som som förövrigt bara hade sett genom fönstret eller på mina bilder.
jag pluggade in hörlurarna i öronen och låten one thing spelades, jag var mitt i min egna värld när en svart pickup kör upp brevid mig, öppnar dörrarna och tre killar med luva över huvudena drar in mig i bilen, hjärtat slår fortare, jag kunde inte urskilja deras ansikten med luvorna som döljde allt förutom munnarna. pulsen blev snabbare och snabbare och jag började hyperventilera.


"var för ni mig?, vad är det som pågår,???, snälla släpp mig"


ingen svarade, jag kom på att i all hyster hade jag pratade svenska och jag bor i england så dom skulle antagligen inte svara.
jag hörde en fnitter, inte vilken fnitter som helst, jag kände igen det, jag kollade på den tredje kille med en jack willis tröja och tog modet till mig att dra av luvan på han, det var harry..
"HARRY WHAT THE FUCK DO YOU THINK YOU ARE DOING???, you scared the shit out of me"
han vek sig av skratt och sedan tog dom andra killarna av sig luvorna också och där var niall och zayn, jag vände mig mot de som körde och såg louis och liam.
jag skakade fortfarande tills harry omfamnade mig och viskade i mitt höra,
"we thought you maybe wanted a ride, where are you goin?" och jag vände mig om och kollade han i ögonen, han log med ett cheeky-smile och höll om mig hårdare, trots det lyckades jag dra mig ur hans famn och gick fram till niall och satt mig brevid honom,
"the grocerystore please"
louis nickade till svar mellan skratten och körde vidare,
"next time you get kidnapped, i think its better if you speak english because i didnt understand a single word you said sweety" sa zayn,
"well, i was hoping it wouldnt be a next time" sa jag och knep ihop munnen, det var ju ganska roligt det hela så var tvungen att hålla mig från att flina, dom fick inte tro att dom skulle kunna fortsättta med sånahär pranks på mig.
"dont worry, ill protect you" sa harry och log sådär charmigt som jag älskar.
"you better be" sa jag och log tillbaka.
-.-.-..
när jag hade handlat klart så körde vi tillbaka och harry hjälpte mig in med varorna till mitt hus.
"wanna eat here harry"
"sure, if it isnt a problem?"
"ofcourse not, but you will have to help me cook"
"okay, what are we cooking?"
"pizza, go get my phone , its in the livingroom"
"hahah, too lazy to make food today huh?"
"well yes, i dont really have energy left after being kidnapped by a pair of jerks"
"haha okayokay, so you think im a jerk?" sa han och låtsades se sårad ut.
"yea, but a cute one"
han strålade upp i ett leende och hämtade tellefonen, jag lade in varorna i kylen och frysen, orkade verkligen inte laga till något så pizza skulle sitta fint.
när harry kom tillbaka så såg han inte så glad ut, han räckte fram mobilen, sedan gick han bara därifrån, jag hörde ytterdörren stängas och jag såg nog ut som ett frågetecken, när jag kollade ner på mobilen så mötte jag av en bild på mig och erik som pussades, min gamla bakgrundsbild jag inte hade bytt än, jag har inte haft en tanke på att byta, fan. jag sprang efter harry som hade hunnit till deras dörr.
"harry wait!", han vände sig om, hans blick såg tom ut, och arg, en gnutta besvikelse.
"i can explain", "just wait", hann jag säga innan han gick in, men jag hann precis ta tag i dörren innan han stängde den, jag öppnade och klev in, han gick bara in och struntade i mig.
"harry, please listen to me"
"why should i, why havent you deleted the picture, oh...wait, dont answer that, i shouldnt care, your not mine anyways"
nu stod vi båda i i varsdagsrummet och jag såg i ögonvrån att zayn, niall, louis och liam satt därinne som inte fattade vad som försegick, men jag orkade ine bry mig, nu fanns bara harry i mina tankar.
"harry, its an old picture, please dont do this"
"why do you still have it?", nu lät han riktigt irriterad och spände sina käkar, och var påväg mot sitt rum, jag sprang fram och tog tag i hans arm, han vände sig om och tittade på mig.
"i forgot about it"
han suckade och sa"you clearly havent elin, you still love him, this was a mistake, it all was"
"what do you mean"
"go back to erik, i cant be with you, or even try if you still like him"
"but see, i delete it now!!" sa jag desperat och tog fram mobilen och försökte radera bilden men mobilen låste sig gång på gång, fan.
"elin, just go home" sa han och slet sig ur min arm och gick in på rummet. jag kände hur all luft for ur mig, jag vinglade till och tog tag i soffkanten och kände någon ta tag i min midja, jag kollade upp och såg louis ögon innan allt blev svart...
--------
jag vaknade till av att någon knuffade till mig, jag låg i en soffa, jag kollade runt i rumme jag var i och såg att jag var i soffan hemma, louis satt på golvet och kollade in i mina ögon med handen på min kind.
"good you are awake, do you need anything?"
"no thankyou, what happend?"
"you passed out after talking to harry, so i carried you home"
"oh right, harry... how is he?"
"i dont know, why dont you ask him yourself?, sa han och jag kollade på han förvirrat, innan jag kunde urskilja en skugga längre in i rummet, skuggan kom närmre och när jag såg vem det var så reste jag mig upp lite för snabbt och föll mot honom, han fångade mig i sin famn och ledde mig tillbaka till soffan.
"harry, i AM so sorry, i am over erik i promise."
han hyshade mig bara och tog bort lite hår från mitt ansikte och förde det bakom mitt öra.
"infact, i have been spending so much time with you i havent even tougth about him, im over him, being around you made me forget about him even before he broke up with.." hann jag säga sedan avbröt han mig en kyss, sedan tog han upp min mobil och gav den till mig, när jag kollade på skärmen såg jag inte en bild på mig och erik, utan en bild på mig och harry där han pussar mig på kinden.
"much better, isnt it?" sa han och log,
"it is" sa jag och pussade honom på kinden,han brast upp i ett ännu större leende och kramade om mig.
"well i guess i should go then, bye kids" sa louis, hade helt glömt bort att han var i rummet. han skrattade lite och gick ut.
"so harry, what about that pizza?" sa jag och räckte honom min ipone.
"already here", sa han och pekade på bordet, mycket riktigt låg där en pizza.
"perfekt im starving!" sa jag och skrattade, han skrattade med mig och vi högg in på pizzan...

 

 

---------------------------------------

 

lite hjälp här!!, är ett sånthär kapitel för kort elr är det lagom?.

har ni nå önskemål om vad ni vill ska hända?

 


jeg elskärrr deij -DEL 9!

*louis perspektv*
"are you guys together?", hoppades på svaret skulle vara nej..
"well yes" sa harry och kollade stolt på elin.
jag rusade ut ur rummet, men just då jag kom ut därifrån så kom jag på, nej varför gör jag såhär, jag vet ju vad hon känner för harry, jag vill inte komplicera det här, vad ska jag göra nu, måste rädda situationen, justja bromancen!!!
jag sprang in i köket igen, hoppades på att dom skulle tro att allt bara var ett skämt, och att jag inte sprang ut pågrund av elin.
"i really thought we had something!, was it all just a lie, when you looked at me, was that a lie to??", sa jag och kollade på harry.
"i love you, you know" sa jag och lät lite extra dramatiskt
"im so, so, incredibly sorry boobear" sa harry och började gå emot mig.
"dont call me that! too many memories" sa sa jag och gömde mig.
"but!"
"no but`s, i want an divorce" sa jag, sen brast vi alla ut i skratt, jag hade lyckats.
"that is what i call a real bromance" sa niall.
"yea you almost got us there, i tought you meant elin first" sa liam.
då blev vi alla tysta, elin mötte min blick, ajfan.
sedan drog harry med henne in i sitt rum, därifrån hörde jag röster mumla hela dagen sedan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
KORT kapitel DET HÄR, men min inspiration tog slut, men ville ändå skriva det här, så det underlättar för mig i framtiden;)))    yäyäyäyä,
 
9 kapitel redan iaf, ska iaf satsa på 20 elr så, en kort novell alltså, det beror på, hade velat göra 40, menmen. får se hur många som vill läsa denna mer.

jeg elskärrr deij -DEL 8!

jag hann inte ens ut ur rummet innan louis kom instormandes tillbaka i rummet igen och utbrast,
"i really thought we had something!, was it all just a lie, when you looked at me, was that a lie to??", men det var inte mig han kollade på, han kollade på harry?,
"i love you, you know" sa han lite sådär dramatiskt, jag förstod vad som pågick..
"im so, so, incredibly sorry boobear" sa harry och började gå emot louis,
"dont call me that! too many memories" sa han och gömde sig bakom liam.
"but!"
"no but`s, i want an divorce" sa louis, och då kunde ingen av oss hålla oss längre, alla brast ut i skratt och bokstavligen talat låg ner på golvet.
"that is what i call a real bromance" sa niall.
"yea you almost got us there, i tought you meant elin first" sa liam.
det blev knäpptyst i rummet, jag fick ögonkontakt med louis.
"well this was awkward, come elin lets go to my room" sa harry.
*inne i rummet*
"i know we didnt really talked about it, but i feel like iv known you  for longer than two days, so do you wanna be mine?", när han sa det blev jag lite shockad, vad skulle jag svara nu, självklart ville jag det, men jag kände att vi behövde träffas mer, så jag förstod om han var seriös eller inte.
"i want to, but in order to make that happen i want to take things slow and see if you really are serious with this", han log och nickade bara, sedan gick han fram till mig och höll om mig, jag kunde höra hans hjärtslag, det var magiskt som en rytm jag aldrig ville sluta lyssna på.
"lets talk and get to know eachother even better harry", han drog mig mot soffan han hade i rummet och satte sig med mig i hans knä.  vi pratade i flera timmar, hela dagen gick åt, jag fick veta urgulliga saker om han, tex att en gång hade louis plattat hans hår när hans sov så när han vaknade började han gråta. 
när klockan närmade sig 10 på kvällen var jag tvungen att gå hem,
"ill walk you to your door" sa han med ett gulligt leende så hans smilgropar kom fram, gaah! varför skulle han vara så söt.
"awh, what a gentleman"
"anything for you mah lady" blinkade han och krokade sin arm med min.
när vi kom fram till min ytterdörr lutade han sig fram för att kyssa mig, men i sista sekund vände jag huvudet så han pussade mig på kinden, sedan öppnade jag dörren,
"youre a little teaser arent you"
"maybe, maybe not, goodnight harry"
han flinade stort innan han vände sig om och gick, jag stängde dörren och gled ner på golvet, hur perfekt kan en kille vara, dösnygg.
när jag senare låg i sängen hade jag fått ett sms, det var ifrån harry.
"-, maybe tomorrow i can get a real kiss?xx"
"-we`ll see, goodnight harrybarry"
"lol where did you get that from?, goodnight elin...hum...damn, ill just name you beutiful!"
jag flinade bara stort, han var så cheesy men det var nog tamejfan en av hans bästa kvaliterer. jag svarade inte på det sista och vände mig bara mot väggen, imorgon får jag se det där perfekta leendet igen.

blogg.se har varit helt fucked up

så jag har inte haft någon tanke på att skriva mer, men ska försöka kläma in ett långt kapitel lite senare idag!,
om jag ska vara ärlig är jag inte sådär jättenöjd med den här novellen, hehhehe, så får väll avsluta denna om ca 5 kapitel eller så och se denna mer som en prövning? hehahahe. vad tycker ni guys?:)

jeg elskärrr deij -DEL 7!

*elins perspektiv*
"like a friend" sa jag till harry, han öppnade munnen och kollade mig rakt in i ögonen, jag kunde se en glimt av glädje i hans ögon, men skakade snabbt av mig den tanken och räckte fram handen, "lets start over, friends?".   han nickade bara och räckte fram sin hand, vi tog tag i varandras hände och skakade....länge... han skrattade lite och drog mig till han, satte andra handen på min höft och lade sin panna mot mig.
"elin, dont you think being just friends is kind of to late now?"
 
jag fnittrade bara och nickade, han släppte min hand och lade den på min kind, han närmade sina läppar mot mina och vi möttes i en perfekt kyss, min händer vandrade upp mot hans axlar, jag lade en hand i hans hår och en på hans nacke, kyssen började bli mer och mer intensiv, jag kände att harry andades tyngre och tyngre. han drog mig mot sängen och han lade sig ner med mig över sig, jag kysste hans hals och fnittrade lite och kollade sedan in i hans helt klart upphetsade ögon,
 
"what elin?" sa han och hans händer lade sig mot min rumpa och han drog mig thightare intill sig.
"ill have to go now harry, text you tommorow"  sedan reste jag mig upp, rättade till louis kläder som jag hade på mig, och gick mot dörren.
 
"teaser!, its not nice of you to do that" sa han med puppy eyes, jag skrattade bara och gick ut mot hallen. jag kom på att harry inte hade mitt nummer än, så jag sprang tillbaka till hans rum där han fortfarande låg, han såg mig och smakade nöjt med munnen,
 
"you came back, i knew it, they always do, you cant get enough of harry styles do you" jag tog en av hans kuddar och slängde den på honom och tog sedan upp hans mobil, knappade in mitt nummer och slängde mobilen på han.
 
"text me later so i get your number too, bye" sedan gick jag hem.
 
*dagen efter*
 
jag vaknade med ett ryck då mamma ropade ifrån nedervåningen att hon och pappa åkte till jobbet, så när jag hörde ytterdörren stängas gick jag ur sängen och såg min mobil blinka, hade ett sms ifrån harry.
 
"godmorning beutiful, dont eat breakfast at home, come here, iv made breakfast and the guys isnt home;)"
jag knappade in att jag skulle komma om en kvart och klev sedan in i duschen. när jag torkat håret och sminkat mig med lite mascara tog jag på mig shorts och linne och gick sedan övet till harry. jag klev direkt in utan att knacka och såg ingen i vardagsrummet, och där stod harry i full gång att fixa pannkakor i bara shorts, bar överkropp, jag var som förtrollad därifrån jag stod, när harry vände sig om såg han att jag stirrade, men jag kunde inte sluta.
 
"see anything you like hun?" sa han och jag drogs ur min hypnos och tittade bort, jag kände hur kinderna blev röda.
 
"its okay, sometimes a cant stop staring at myself eather" sa han skämtsamt, och jag började skratta. 
"pancakes?".    
jag nickade till svar och så vips flög det en pankaka över mig och ner på golvet, jag bara kollade på honom oförstående,
 
"it was suppose to land on your plate" sa han skamset,
"it was a good try, you...only missed it....with like...a metre or two" sa jag och brast ut i asgarv, hela jag vek mig och kunde knappt sitta kvar på stolen.
 
"it wasnt that funny!" sa han men jag såg att hans mungipa ryckte lite,
"ofcourse it wasnt" sa jag och ställde mig upp, lirkade mina armar om han och kysste honom på kinden.
"do it again" sa han och jag lutade mig fram för att ge han en till kyss på kinden, men just då mina läppar skulle nudda hans kind så vred han huvudet så vi möttes i en kyss, och jag kunde bara säga...wow... den förra var underbar, men den här bokstavligen talat slog iväg fyrvärkerier.
"well look at that, maybe you two loverburds can explain why a perfect eat-able panncake is on the floor?" sa niall med resten av killarna bakom sig,
han pekade på pannkakan som harry hade kastat och kollade på oss, jag började skratta igen medans harry förklade vad som hade hänt. louis kollade på oss allvarligt,
"are you guys together?" sa louis, jag kollade på harry som flinade,
"well yes," sa han och höll om min midja och pussade mig på pannan.
louis såg enormt sårad ut och stormade ut ur rummet.
jag kollade på harry och sa "oboy", jag drog mig ut harrys grepp och gick efter louis...

jeg elskärrr deij -DEL 6!

*elins perspektiv*
när vi stod där, hand i hand så kom harry ut ur sitt rum, jag släppte inte louis hand utan kramade om den hårdare. han gick fram till tvsoffan och satt sig där med resten av killarna, louis bara kollade på mig, jag kollade på han, jag kände inget, inget som kunde jämföras med vad jag kände när jag kollade på harry.
 
louis drog med mig ut på baksidan av huset, när vi gick förbi killarna så möttes jag av harrys blick, varför kunde jag inte bara ha varit tyst, då hade vi kunnat vara vänner iallafall, han är väll skrämd av mig nu och tror jag är ett galet fan eller något.
 
väl där ute så fanns en pizza karton med några slice kvar, louis satte sig ner på knä, knöt händerna, kollade upp på himmlen och sa, "thank you lord for listening to my prayers".
jag vek mig dubbel av skratt, louis kom och lyfte mig up och slängde mig i poolen,
"ey what was that for?!" sa jag när jag kom upp från ytan.
"i just though you were so hot you needed to cool down" sa han och blinkade, han räkte handen till mig för att hjälpa mig, jag rykte åt mig hans hand och drog ner han i vattnet.
 
när han kommit upp till ytan sa han"you...you just wait there and ill take care of you"
han kom emot mig och jag skrattade och försökte ta mig upp ur poolen men han var så snabb så han fångade mig i sin famn och vände mig om, vi mötte varandras blickar och var tysta i vad som kändes som en timme, tills vi hörde någon harkla sig, vi vände oss om och där stod harry...
"elin...can we talk?"
"no, im busy" sa jag och kollade på louis, louis log stort och höll om mig hårdare.
"oh... i see, maybe later then?"
"maybe" sa jag och sedan gick han in i huset igen.
"ouch" sa louis, och jag skvätte vatten på han och gick ur poolen.
 
i blöta kläder satt vi och åt upp pizzan, vi gick sedan in i huset där zayn satt i soffan och kollade på våra blöta kläder, skrattade lite och återvände till att kolla på tv.
"follow me" viskade louis i mitt öra och jag följde med han in på hans rum, han slängde en t-shirt och shorts till mig och pekade mot badrummet, jag gick in och bytte om och när jag kom in i hans rum igen snurrade jag runt ett varv"do i look good" och kollade på han, han skrattade bara och sa"ofcourse you do". jag var precis på väg att gå ut för att dra mig hemmåt när han drog mig i sin famn ledde mig mot sängen och sa  "you cant leave now, its too late, sleep here tonight". 
han lade mig i hans säng och låg sedan brevid mig, men jag kunde inte, louis var en jätte fin kille men jag gillade harry, men jag låg kvar tills louis hade somnat innan jag smög ut ur hans rum, när jag hade stängt dörren såg jag harry vid hans dörr, han såg förskräckt ut, som om han sett ett spöke.. great nu är han säker övertygad om att jag är ett fan då jag kommer ifrån louis rum med hans kläder på mig även jag har sagt att jag gillar harry, han lär väll tro att jag ljög för han eller något...
 
vi stod och stirrade på varandra ett tag, han kollade ner på louis kläder som jag hade på mig, medans jag kollade på hans underbara ögon, ville aldrig glömma dom ögonen.
"ey guys, its kinda creepy seeing you stare at eachother so i go home, bye" hörde jag ifrån soffan, det var zayn som inte hade dragit än, han hade sett hela scenariot och jag skrattade lite för mig själv. 
när zayin hade dragit så harry in på sitt rum, men den här gången gick jag efter.
 
när jag hade stängt dörren efter mig så vände harry sig om, kollade på mig förvånat men sa ändå inget, jag gick fram till han ställde mig så endast 3 cm mellanrum fanns, jag hörde hans andetag blev lite snabbare, var hans nervös?.
*harrys perspektiv*
 
när hon stod där, 3 cm framför mig, visste jag inte vart jag skulle ta vägen, kände att nu fanns det ingen återvändo.
"i didnt mean what i said earlier, i just thought it was the right thing, you have a boyfriend, and you like louis"
"i HAD i boyfriend" sa hon, det betydde alltså att dom hade gjort slut.
"and yes i like louis" sa hon, det kändes som om någon tog en sten och slängde den rakt i magen på mig.
"like a friend", när hon sa ville jag bara hoppa av lycka, det fanns en chans ändå.
 

jeg elskärrr deij -DEL 5!

*zayn`s perspektiv*
 
när elin hade gått ut för att prata med harry, så kom louis in i köket.
"woah guys,  those two have just known eachother for a couple of hours, but after what i saw yesterday...i mean...their chemestry! wow, just like the known eachother for..."sa jag innan niall fortsatte min mening.
"YEARS!, iknow. harry couldn`t take his eyes of her, and i think a saw her blush from time to time".
louis kollade bara på oss, jag hade sett han ha ögonen på elin också, var han också intresserad av henne?, det skulle bli väldigt klurigt.
jag avbröts ur mina tankar då jag såg elin inspringandes i rummet med röda ögon och tårar på hennes kinder, jag kramade henne och frågade vad det var.
"i like an idiot, and idiot that makes me happy like no one has in years, but hes  an  idiot "
sen såg jag harry i rummet och även han såg lite omskadad ut.
elin vände sig om och sa,
"you are an idiot harry" sedan sprang hon ut ur rummet och lämnade oss oförstående.
"harry, what did you do?" sa louis, han sprang sedan efter elin.
"and there goes he to save the day" sa niall lite skämtsamt, men liam lade armen på hans axel för att visa att det var inte rätt tillfälle.
harry sa inget och gick in på sitt rum.
 
*louis perspektiv*
jag sprang efter elin efter att hon lämnat huset, hon såg att jag kom efter henne och stannade vi vägkanten.
"what are you doing?" frågade jag med andan i halsen.
"all the possible wrong things i could do"
"like what?", 
"i shouldt have come to your house to start with.."
"ofcourse you should, come on, lets take a walk!"
elin kollade på mig, sa inget men anslöt ändå till min sida och vi gick tillsammans runt i kvarteret, pratade om hennes oförstådda känslor för harry. jag kände ett sting av avunsjuka varje gång hon nämnde hans namn. när vi var tillbaka på samma ställe som vi började på sa hon,  "thanks louis for listening to me, it meant alot".
"no problem, now come on, follow me back inside, and lets pray for that niall left some pizza for us to", när jag sa det så skrattade hon och nickade som ett tecken på att hon skulle följa med in. när vi började gå mot huset tog jag hennes hand, och hon lät mig göra det.
 
 
*harrrys perspektiv*
fan, det skulle ha varit jag som sprang efter elin, inte louis, fan fan fan!
när jag satt där på sängen med huvudet i händerna så hörde jag att louis kom hem igen, så jag gick ut ur rummet, jag behövde prata med honom om elin, han var den enda som skulle lyssna och ge mig bra råd. men när jag kom ut såg jag att han hade elin med sig, och dom höll varandra i handen...
 

jeg elskärrr deij -DEL 4!

*harrys perspektiv*
 
varför pussade jag henne, hon har ju pojkvän, och även om hon och hennes kille skulle ha gjort slut så verkar hon ju gilla louis, det märkte jag klart och tydligt då hon utan tvekan hade satt sig brevid louis i soffan, han hade lagt armen om henne och hon hade låtit den ligga den, kollat på honom. jag kände mig så förvirrad när jag satt där, varför kände jag mig såhär, kunde inte sluta tänka på henne.
när hon frågade hur det var, kunde jag int säga mer än "nothing" och gick ut i köket, tålde inte att veta att hon gillade louis och inte mig.
efter en stund kom liam och elin in i köket, utan louis, en liten lättnad.   hon kom och ställde sig brevid mig, fjärilarna i min mage fladdrade. hur kunde så små grejer hon göra få mig att bli så galen.
"harry, can i talk to you?" när orden lämnade hennes läppar kändes det som om jag ville fly därifrån men samtidigt stanna kvar, nu skulle hon säga att hon inte gillar mig.
"sure, outside?", hon nickade och gick i förväg.  
*elins perspektiv*
jag hade igentligen ingen plan, ville bara se hur han mådde, det var prioritering nummer 1 för mig. men jag kände att jag behöver svar några frågor.
"harry?, why did you kiss me yesterday?", han skruvade lite på sig där han stod, han var så söt när han var nervös.
"you know, i just did, just to make you happy," vad menade han, förstod han att jag gillade han? var mina känslor inte besvarade.
"what do you mean"
"everyone wants to kiss one of the one direction, and you were sad so i kissed you"
jag fattade inte vad han nyss hade sagt, han hade bara kysst mig för välgörenhetens skull.
"so you didnt mean it, you dont like me?"
" no i dont, not at all, just as a friend elin, dont you like louis?"
 nu blev jag irriterad, vartifrån kom louis med i saken. louis var bara en kompis, jag kände tårarna rinna ner för min kind, harry ville bara vara kompisar.   jag såg rakt in i harrys ögon, dom verkade fulla av ånger, antagligen för att han pussade mig igår, han räckte sig fram för att krama mig, men jag drog mig undan och sprang in i huset igen. när jag kom in i köket kom zayn emot mig med armarna i luften och fångade mig i en kram.
"whats wrong elin?, "
då släppte jag på allt, sa precis hur det var.
"i like an idiot, and idiot that makes me happy like no one has in years, but hes  an  idiot "
 
*harrys perspektiv*
 
"harry?, why did you kiss me yesterday?", jag kände mig nervös, vad skulle jag svara nu.  jag tyckte ju om henne så mycket.
"you know, i just did, just to make you happy,"  jag kände mig som ett as när jag sa det, men hon gillade louis, så hon fick inte veta att jag gillade henne för då skulle allt bli komplicerat.
"what do you mean"
"everyone wants to kiss one of the one direction, and you were sad so i kissed you"   totalt osant, jag ville kyssa henne, aldrig släppa taget.
"so you didnt mean it, you dont like me?"
" no i dont, not at all, just as a friend elin, dont you like louis?" det sista verkade gått in i hennes huvud för hon började gråta, jag hatade att se henne gråta. jag antog att jag hade rätt, hon gillade louis.
när hon aktade sig ifrån min kram sprang hon in i huset, jag sprang efter henne för att se vart hon tog vägen. det första hon gjorde var att krama zayn. killarna såg förvånade ut och förstod inte alls vad som hände.
det hon sa sen gick rakt in i hjärtat.
 
"i like an idiot, and idiot that makes me happy like no one has in years, but hes  an  idiot "
hon vände sig sedan om, kollade på mig med sina röda ögon och skrek.
"you are an idiot harry." sedan sprang hon ut.
jag kunde knappt fatta vad som hade hänt, var det mig hon gillade. vad fan hade jag gjort.
je

jeg elskärrr deij -DEL 3!jeg

*dagen efter*


när jag vaknade så   kände jag mig så full av frågor att jag kunde inte göra annat än att direkt gå ut på en promenad, slängde på mig ett par jeans och en mjukiströja, hade sett att det var lite kyligt ute på dom frostade fönstren. när jag gick ner för att ta på mig skorna såg jag en lapp på spegeln i hallen, den var från pappa.

"jag och din mor har åkt på lunchträff hos min chef, det finns 20 dollar på köksbordet och du vet ju själv hur man gör mat, kram"

kände att jag var inte ens hungrig, så jag skippade fukosten/lunchen och gick ut. jag såg i ögonvrån att killarnas bil inte var hemma, tror att dom nämnde igår att dom skulle till studion och spela in en låt. 
harrys blick är som fastklistrad i mitt huvud, fan elin du har ju bara känt honom en dag.
varför kunde jag inte sluta tänka på honom, på honom och hans gulliga skratt som klingar så bra i mina öron. hans röst är en melodi jag vill höra om och om igen.

Och hur kunde jag komma över erik så fort, var det på grund av harry, hade knappt tänkt på erik sen det där smset, anledningen till att jag hade gråtit var för att min bästa vän hade svikit mig, inget mer.
efter en timmes promenad var jag tillbaka hemma igen, den här gånger var  killarna hemma, istället för att gå hem så gick jag raka vägen dit, ville se harry igen, annars skulle jag bli galen.

började ångra mig lite när jag hade knackat på dörren, men det var försent, niall öppnade och såg hur glad ut som helst.

"hey! come in we were just about to order som pizza so you are just in time" samtidigt som han sa det så kom jag på att jag inte hade ätit något, min mage kurrade just när jag gick förbi han, självklart hörde han det och skrattade "i think your stomach agree",
shit vad jag skämdes så jag skrattade bara bort det.
när jag klev in i vardagsrummet så satt alla i soffan, jag hörde hur låten "what makes you beutiful" spelades i några högtalare, lyssnade dom på sina egna låtar?kunde inte låta bli att skratta lite.  bara niall hörde mitt skratt och kollade på mig som ett frågetecken, orkade inte förklara så jag gick och satte mig brevid zayn och louis, det var den enda lediga platsen, hade igentligen bara velat sätta mig brevid harry men han satt i en fotölj.
han gav mig bara en snabb blick och kollade sedan bort, och såg lite arg ut, hade det hänt något?.
"hey, do you feel better now?" frågade louis och lade armen om mig. "yes i do, much better" sa jag och kollade på harry fast blicken var inte besvarad, han kollade bara rakt ut i luften. något kändes konstigt, ångrade han att han pussade mig igår eller vaddå.

"good, if you wanna talk im here for you" sa louis och kramade om mig hårdare, jag kastade en glimt mot harry som fortfarande stirrade tomt ut i luften.   
"harry, whats up, " frågade jag för att jag ville höra hans röst, åh kände mig typ besatt, han kanske bara pussade mig för medlidande eller något, han tycker väll bara om mig som någon schysst kompis.
"nothing", sa han tyst och reste sig upp, gick ut i köket där niall var med dom nyanlända pizzorna och hjälpte honom där.
"what happend to him" sa zayn och kollade på louis som ryckte på axlarna."ill talk to him" sa liam och gick ut i köket. jag ställde mig upp och gick efter honom, jag tänkte inte ge upp så lätt.
 

jeg elskärrr deij -DEL 2!

------------------------------------------------------------------------------------------------------
tillslut så fick jag lite panik, tänk om jag inte skulle hitta hem, det började ju bli mörkt. jag ställde mig upp i all hast, började springa men fick fort stanna då yrseln kom, tog tag i någons arm för att inte tappa balansen. sedan kände jag någon som tog tag i mina axlar och frågade,
"-are you alright hun?"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

när jag tittade upp såg jag att det var personen som jag hade tagit tag i, med 4 andra killar bakom sig.
"-ja jag fick bara lite yrsel"

de tittade konstigt på mig, ajdå dom pratade engelska och förstod mig inte.

"-do you need anything, water?" sa en blond kille som stod lite bakom killarna.
"-no not really, im fine now. thank you" sa jag.
 killen som jag hade tagit tag i släppte mina axlar och log, gud vad snygg han var.
"-good, whats your name?" sa han, jag tog ett tag på mig att svara, man drunknade i hans ögon. när jag fick tillbaka fattningen så kunde jag äntligen svara.
"-Elin."
"-oh what a beutiful name" sa den snygga killen, jag rodnade , attans. 
"my name is harry styles",jag kände igen namnet en aning, men kunde inte komma på det. "-and heres niall, louis, zayn and liam" presenterade han dom andra, resten var också väldigt snygga, men inte lika slående som harry.
"ah okay, do you guys know were **** is?, i moved there today and i dont know the way back, im kinda lost"
alla såg chockade och glada ut, harry var så söt när han såg glad ut, nejnej fokus, du har en pojkvän elin så du får inte tänka på andra killar.
"harry and louis live there to, so you are their new neighbour?? thats soo cool" sa niall, "- we can drive you there!"
"oh thank you that would be great!"
"but only if agree to on thing!" sa harry med ett busigt leende,"-if you come with us and hang out at our house!"

"i guess that isnt a problem", killarna sprack upp i ett leende, och vi gick till deras bil för att åka dit. när vi kom fram så såg jag att harrys och louis hus låg precis framför mitt hus, bra då var det inte så långt att gå hem sen.

harry lade sin hand på min rygg och ledde mig in i huset, hans hand brände på ryggtavlan, vågade inte kolla på han för då skulle han se att jag rodnade. varför blir jag generad, jag har ju en underbar pojkvän...som...som inte ens har smsat eller ringt sen jag kom fram, undrar vad han gör.

"sooo elin, do you even know who we are?" sa liam som inte hade sagt något under hela bilfärden.   "hahah tough question guys," sa jag och log lite lurigt, vilken dum fråga, som om dom vore nå speciella personer typ.    "then who are we?" sa zayn.  
vad menade han, var dom sånadär djupa personer som ville gå ner på djupet och besvara frågan, vem är jag och vad gör jag med liv. jag började fnittra lite. "deep question,well you are niall, liam,zayn louis and harry!" sa jag, glad över att ha kommit ihåg allas namn. 

dock verkade dom inte nöjd med svaret, vad vare som försegick.
harry skrattade och sa "i dont think she know guys. elin we are one direction."  det var där ifrån jag hade känt igen namnen ifrån!.
"oh...cool. so.. what do you guys wanna do? we cant just sit here" sa jag, tyckte inte att det var så märkvärdigt att dom var one direction, finns ju inget jag kan påverka eller säga om saken.
*Harrys perspektiv*
elin var en riktigt gullig tjej, hade knappt kunna ta ögonen ifrån henne under hela kvällen, vi spelade monopol och badade i polen. hade vid flera tillfällen fått ögonkontakt med henne och såg till att vara så nära henne som möjligt, det kändes bra att vara nära henne, hon var väldigt fin. att hon inte brydde sig så mycket om att vi var one direction var ett plus.             efter några timmar så hade niall, liam och zayn åkt hem så det var bara jag, elin och louis kvar.   vi satt och kollade på en film, men jag kollade mest på elin som låg i soffan med huvudet på louis knä, hur gick det till?, louis smekte hennes hår och jag kände hur svartsjuk jag blev, visst jag hade bara känt henne i en dag, men det kändes som om vi känt varandra i flera år, samtalen hade flytit på så bra.
dock så hade hon kollat bort flertal gånger då jag hade kollat på henne, ville hon inte se mig i ögonen, gillade hon louis.
jag blev avbruten i mina tankar när jag hörde ett surr ifrån elins mobil som låg på bordet, ja han se några ord på skärmen innan den slocknade.
"tjenare babe, ilove you so much men"
där kom det, självklart hade hon en pojkvän! vad annars. jag kollade på elin som satte sig upp och kollade smset, kunde inte undgå att se lite sorg i hennes ögon, varför då?.
hon ursäktade sig och kramade oss, hon kramade louis extra länge, eller var det louis som kramade HENNE extra länge, hoppas på att det var louis fel, att elin inte tyckte om han så. men vad äre jag tänker med, klart hon inte gör det, hon har ju pojkvän.
jag sprang till henne för att säga hejdå lite enskilt, hon stod i hallen med tårar i ögonen, vad hade hänt nu?.
hon kom fram till mig och jag kramade henne, ville aldrig släppa taget, utan att tänka så böjde jag ner huvudet och pussade henne lite lätt på munnen, men ångrade mig snabbt, fan harry, hon har ju pojkvän och gillar dig säkert inte.
hon reagera knappt och gick bara ut genom dörren.
*Elins perspektiv*
kvällen hade varit riktigt bra, harry var så snygg så jag hade varit tvungen att vända bort blicken den mesta av gångerna för att inte avslöja att jag rodnade. senare på kvällen hade några dragit och det var bara louis och harry kvar. det var ganska mörkt i rummet innan filmen startade så jag fick leta mig fram i soffan, jag stötte på louis som klappade på sitt knä, jag lade mitt huvud där för jag var så trött efter dagens bravader och somnade där. efter ett tag så hörde jag min mobil surra så jag satte mig upp och sträckte mig efter den, jag han få en glimt av harry som såg eftertänksam ut och ledsen, var han kanske ledsen över att jag låg med huvudet i louis knä?, näää varför skulle han vara det?. smset var från erik och det stod "tjenare babe, ilove you so much men... efter du hade åkt så var jag så ledsen att jag åkte till din kompis hannas hus, hon tröstade mig och så, och ja, vi kysstes och allt.  jag förstår att du säkert hatar mig nu men jag tror att det är hanna jag gillar, som jag alltid har gjort. förlåt."
det kunde bara inte vara sant, hanna min bästa kompis och erik som jag var så kär i, hade svikit mig, jag var mest chockad, och väldigt ledsen övet att hanna hade svikit mig så.
jag ursäktade mig och kramade de båda, louis höll kvar mig i en kram extra länge, kanske hade han sett hur ledsen jag var?.när jag kom ut till hallen så brast det, jag föll ut i gråt, men hejdade tårarna lite då jag såg en förvånad harry framför mig, han sa inget men på något sett hamnade vi i en kram, jag ville inte släppa taget, för några sekunder kände jag mig lycklig fastän jag var heartbroken, om jag var heartbroken, vet inte. ledsen var jag iaf, på hanna. men jag var förvånad över att jag var lättat att erik inte vill vara tillsammans med mig längre, varför...
harry böjde ner sitt huvud och pussade mig, jag blev som förstenad, så lycklig men så chockad, han backade undan med ett ångerfyllt ansikte, ville bara ta tag i hans ansikte och ge han en riktig kyss och stanna så. men jag behövde tänka, så jag bara lämnade huset och gick hem.


----------------------------------

hahahah fett långt menmen:))
 

jeg elskärrr deij -DEL 1!

"-elin, pappa och jag har bestämt att vi ska flytta till england!", sa mamma med större entusiasm än vad jag kände att jag orkade me.
"-men mina vänner då?, skolan och erik! tänker ni inte på mig och vad jag känner?!". röt jag åt mamma och pappa som såg chockade ut över min reaktion, jag har ju alltid velat flytta dit, men inte nu, inte när livet var så bra, när jag precis blivit tillsammans med erik.
"-vi är ledsen gumman men nu är det som det är, vi flyttar nästa vecka,  allt är klart."
"NÄSTA VECKA??, tack så himla mycket ni förstör mitt liv!"
jag rusade in på mitt rum och slängde mig på sängen med huvudet i kudden, kunde det bli värre, ville inte lämna mina kompisar eller erik. jag tog upp mobilen och smsade honom.    
"hej älskling, vi måste prata, kan du komma förbi?x"
det tog inte lång tid innan jag fick ett svar.
"hey babe, sure, jag kommer nu!"
Han var så fin, min erik, med dom blå ögonen, fräkniga kinderna och skånska dialekten som inte verkade försvinna fastän han flyttade till stockholm ifrån skåne för flera månader sen.
det knackade på ytterdörren och jag hörde mamma öppna, hörde att dom växlade några ord innan han kom in till mig och satte sig på sängen.
"-vad äre du ville prata om?"
"-jag ska flytta till england om en vecka"
jag visste inte riktigt om hans blick visade besvikelse eller befrielse, han såg mer tom ut, känslolös, varför det.
"-fan," sa han lite tyst.
"-ja det kan man säga" hoppades på att han skulle göra något, minsta lilla innan jag sprack av nervositet, brydde han sig inte.
"-men det klarar vi väll, right?" sa han och smekte min kind. yes!han brydde sig.
"-ja, vi kan ju smsa och skypa varje dag"
"-ja, och så kan jag ju hälsa på då det är lov."
sen flöt pratet på, vi bli riktigt taggade på våra planer om att träffa varandra igen sen och vad vi skulle göra då, shit vad jag skulle sakna han.
 
*en vecka senare*
jag och erik hade umgåts varje dag för att ta reda på den lilla tiden vi hade kvar, men det hade inte varit densamma som förut, kunde inte riktigt sätta pricken på vad det var. hejdå kyssen var klumpig och stel, vad var det med mig?? jag är ju svinkär i erik.

jag pratade iallafall inte så mycket med pappa och mamma, de var inte högst upp på min lista.
när vi var framme i england i huset vi skulle bo i så lade jag bara in sakerna i mitt nya rum, bytte om till shorts och linne, det var riktigt varmt ute så jag bestämde mig för att rensa tankarna i en promenad.

kanske inte min smartaste ide då jag hade gått en bra bit, och upptäckte att jag faktiskt inte visste vars jag var.
hittade en liten by och ett glasstånd, köpte mig en glass och satt mig på en bänk och försökte fundera ut var jag var hur jag skulle ta mig hem.
tillslut så fick jag lite panik, tänk om jag inte skulle hitta hem, det började ju bli mörkt. jag ställde mig upp i all hast, började springa men fick fort stanna då yrseln kom, tog tag i någons arm för att inte tappa balansen. sedan kände jag någon som tog tag i mina axlar och frågade,
"-are you alright hun?"

--------



hahah vem kan det vaaaa?;))))
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus