kapitel ikväll

håller på att skriva om kapitlet just nu, men det kommer inte upp förän ikväll, ska nämligen försöka skriva så långt som möjligt:) kramis

FRUSTATION

skrev ett kapitel, men sen försvann det. HELVETEEEEEEEEEEEEEEE

we found love- DEL 17

tidigare:
när lektionen var slut så tog jag fort upp mina saker och lämnade harry för att skynda mig ut ur klassrummet, jag var så nervös. nu kommer hela skolan att höra det här, alla kommer att förstå att jag har en liten förälskelse på zayn. zayn vet ju såklart att jag har det, men ingen annan gjorde det och nu vet dom det...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

jag hann inte långt förän jag sprang in i någon och landade hårt på rumpan, jag kved till lite och såg att alla mina anteckningar och böcker låg utspridda på golvet. 
-sorry... muttrade jag tyst till personen jag hade sprungit in i för att sedan börja plocka upp mina grejer. när jar räckte mig mot den sista boken så böjde personen sig ner och tog den samtidigt, precis som en film och jag kunde inte låta bli att skratta lite lågt för mig själv. jag tog boken och ställde mig upp och kollade på personen framför mig.
-its okay, svarade personen. jag kollade extra noga och såg att det var ethan.
-oh hi ethan. sa jag glatt. han hade ett osäkert leende först men nu såg det äkta ut.
-why the rush?. frågade han och log.
-urm, hungry. ljög jag, 
-right me to, join me for lunch?. frågade han och nickade mot lunchsalen. 
-sure just let me put these in my locker. svarade jag och började gå mot mitt skåp.
-ill wait here!. ropade han efter mig, jag svarade inte utan gick till mitt skåp och stoppade in böckerna där. 
samtidigt som jag öppnat skåpet så föll en lapp ut, jag böjde mig snabbt ner och plockade upp den, vecklade ut den och läste.
 
meet louis after school, he will drive you to my place,
 
Z xx
 

fjärilarna i min mage var obeskrivliga och jag kunde knappt fatta att man kunde vara såhär kär.
-hey have you frozen or something. hörde jag bakom mig. fort slängde jag in lappen och stängde skåpet och vände mig om. ethan stod där och kollade på hans arm som om han kollade på sin armklocka, men där fanns ingen klocka.
 
-whatever. svarade jag och slog till han lite lätt på armen.
 
-lets go. sa han och så började vi gå mot lunchsalen.
 
 
 
när vi köpt vår lunch så gick vi genom havet av elever, jag fick väldig många blickar och några fnittrade och pekade, typisk high school beteende. med en suck satte jag mig ner vid ett ledigt bord och ethan satte sig framför mig.
 
-why do you think people are staring?, frågade han.
 
-dont know. ljög jag, han behöver inte veta.
 
-i think its because im so gooood lookiing. sa han och drog bak det lilla hår han har med handen. jag började skratta och skakade på huvudet.
 
-what??, you dont think im good looking?, frågade han och spelade sårad.
 
-ofcourse you are. sa jag och skrattade lite till.
 
-told you. sa han och sedan fick han en lätt rosa nyans på kinderna, huh?.
 
-ethan, are you blushing?, frågade jag och nuddade hans kind med pekfingret, brännhet.
 
-what??, nooo. just då blev hans kind ännu rödare.
 
-oh my god you are blushing. sa jag och skrattade, sedan lade jag en hand på hans.
 
-blushing is nothing to blush about. retades jag och blinkade.
 
-i...i um...i need...to go...yea i need to go. stammade han fram och ställde sig upp och lämnade mig.
 
jag skrattade ännu mer åt hans plötsliga beteende och tog upp mobilen, där fanns ett sms, från harry.
 
you are making zayn really jelous right now;))
 

jag suckade, zayn behöver inte vara svartsjuk,han är the one and only för mig. jag måste ju kunna ha killkompisar, som ethan, jag kommer aldrig kunna falla för ethan, han var verkligen inte min typ. men zayn var min typ, det var han verkligen.
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
YOOO,
 
förlåt för så korta kapitel, har haft huvudvärk i snart två veckor så att skriva mycket tar på krafterna och ger mig mer huvudvärk.
 
jag blir verkligen jätte glad av era kommentarer, för det bästa är att jag ber inte ens om dom men ni skriver ändå så gulliga saker och det gör mig superdupermega glad!
 
kramis
 
 
 
 
 
 
 

we found love- DEL 17

jag gled in i klassrummet och satte mig snabbt på en plats längst bak och slängde böckerna på bordet för att sedan glida ner i stolen. jag slängde en snabb blick på klockan och drog en lättnandes suck för att jag var precis i tid. sekunder senare strömmade det in elever och jag kunde se harrys ögon söka efter mig. han upptäckte mig och skyndade sig ner i platsen brevid mig. han log stort och räckte fram handen mot mig med handflatan uppåt och en liten ihopvikt lapp låg där. jag kollade frågandes på han och tog sedan lappen ifrån han och vikte upp den.

-zayn told me to give you this. sa harry lågt och log mot mig innan hans uppmärksamhet gick mot läraren som klev in.
jag nickade fastän han inte hann se det, jag blickade sedan ner mot papperet framför mig och läste innehållet.

miss you already beutiful xx

mitt hjärta skuttade ett slag och jag kunde inte stoppa det lilla glädje tjutet som slank ut min mun. eleverna vände sig om och kollade konstigt på mig och harry försökte hålla inne ett skratt med handen för munnen.
-something you would like to share rayahin?. frågade läraren och kollade på mig över hennes glasögon.
-no, im sorry. sa jag generat och tryckte ner lappen bland sidorna i min skrivbok.
 
min fokus låg på allt annat än hur man blandar olika kemiska drycker, zayn, underbara zayn fyllde mina tankar. 
zayn zayn zayn.
 
som den hopplösa drömmare jag är så slår jag upp en tom sida där jag börjar rita av zayn, hans fina ansikts struktur och markerade käklinjer. jag rita hans fina ögonfransar och vackra läppar som putar lite sådär när han är allvarlig. hela han fyller fyller pappret och jag känner längan efter att få vara i hans famn igen, få känna hans läppar mot mina och hans röst fylla upp mina öron som en melodi, en fantastisk stämma.
 
-wow i didnt know you could draw rayahin?, sa helt plötsligt en röst bakom mig. jag kollade upp och såg min lärare hänga över min axel och granska bilden på zayn. helt plötsligt tar hon upp boken och kollar närmre, sedan  går hon längst fram i klassrummet och harklar sig. 
åh
nej.
 
-class, i know this doesnt have anything to do with chemistry, but i would like all of you to see this wonderful drawing rayahin has done. säget hon och håller upp teckningen så hela klassen kunde se. jag gled ner i min stol när jag hörde fnitter runt omkring och en del viskade. läraren kom tillbaka och lade ner skrivboken framför mig samtidigt som hon klappade mig uppmuntrande på axeln, dock kändes det inte så uppmuntrande, hela klassen hade sett bilden jag ritat, jag hade ritat av zayn och nu hade alla sett den...
 
när lektionen var slut så tog jag fort upp mina saker och lämnade harry för att skynda mig ut ur klassrummet, jag var så nervös. nu kommer hela skolan att höra det här, alla kommer att förstå att jag har en liten förälskelse på zayn. zayn vet ju såklart att jag har det, men ingen annan gjorde det och nu vet dom det...
 
 

we found love- DEL 16

tidigare: 

-we do, sa han och slutade skratta och gav mig ett stort leende.
-what do the guys think of me?. frågade jag osäkert.
-well, niall and liam isnt very happy but they are going to give you a chance. louis does whatever i tell him so he accept you.
-oh okay, anyways lets go to class now. sa jag och krokade min arm med harry och gick till nästa lektion.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

jag klev in i klassrummet och scannade som vanligt efter en ledig plats. harry gick och satte sig brevid någon kille jag inte vet vem det är. till min lycka så satt ellinor längst bak med en ledig plats brevid, jag började gå snabbt mot hennes håll men någon hade andra planer för mig och fällde ut en fot så jag föll ner på golvet. jag hörde elakt fnitter och kollade mot hållet det kom ifrån, där satt samma blondin som suttit i zayn`s knä på festen.
-samantha what was that for?!?. skrek ellinor som nu försökte hjälpa mig upp. jag knep ihop mot smärtan jag kände i kinden och armen, luften hade också gått ur mitt system så jag började hosta okontrollerat. samantha som hon heter lutade sig
-thats for you not listening to me about leaving zayn alone, slut!. viskade hon hårt i mitt öra.
jag ställde mig hastigt upp och kollade ner på samantha, jag lutade mig mot henne likadant som hade gjort.
-so thats the worst you can do?, then bring it.väste jag mellan tänderna, dock så var jag lite mer högljud så resten av klassen kunde höra. jag vände på mig och gick ner till min plats, ellinor snabbt efter. jag slängde en blick runt om i klassen, dom flesta satt med öppna munnar och några skrattade åt samantha som såg ut som att hon tappat hakan. harry kollade på mig och sedan ner på sin mobil, snabbt därefter vibrerade min mobil på bordet.


from: hazza
someone is growing balls;)

to: hazza
shut up:P

from: hazza
no but seriously, no one ever stands up against her,
oh well, atleast not any girl iv seen.

sen slog något mig, zayn får inte veta vad som hände, att samantha fällde mig. för då kommer han antagligen konfrontera henne, och han vill ju hålla allt hemligt, men om han pratar med henne om det kommer hon undra varför han bryr sig så mycket. det kommer bli svårt att försöka gömma, och jag tycker inte om att ljuga och skapa drama.


to: hazza
someone gotta be the first one.
could you do me a favour?, dont tell zayn about this, okay?

from: hazza.
ummm, okay, why?.

to:hazza
dont want him to worry to much, that will set wrinkles to his pretty face;))

from:hazza
hahahah, promise.

sen kunde jag inte smsa mer för vår kemi lärare klev in i klassrummet. ellinor viskade i mitt öra,
-look at samatha, she gives you the evil eye, be scared, very scared. ellinor började sedan fnissa tyst och höll sig ifrån att skratta högt. jag kollade up mot samantha som mycket riktigt kollade på mig som hon tänkte döda.hon ansträngde blicken så mycket att hon fick en rynka mellan ögonen och munnen putade hårt och ögonen var som streck, det såg så roligt ut att jag själv började skratta lite. det gjorde att samantha blev bara ännu argare. självklart blev det bara roligare.

när lektionen var slut så gick ellinor och jag direkt till damernas, för tydligen hade jag fått ett gigantiskt blåmärke över kindbenet. hon tog upp lite conseler och täckte över det mesta. när jag såg mig själv i spegeln suckade jag, man kunde fortfarande se det väldigt tydligt fastän den var i en ljusare nyans.
-thats all i can do for now. sa hon och lade ner sminket i hennes väska och krokade min arm och gick ut med mig till korridoren igen.
-ill have to go, the media-class wants me as their model. bye hun. sa hon och gav mig en liten kram innan och skyndade sig iväg.
jag gick mot mitt skåp, kände orolighets känslan sätta in när jag såg harry,louis,niall,liam och zayn stå där. självklar stod dom där för zayn hade sitt skåp där, men varför just nu?. som tur är hade jag blåmärket på vänster sida av kinden och zayn`s skåp var på höger sida så dom lär inte kunna se. när jag kommit fram till mitt skåp kosentrerade jag mig på att inte vända mig mot dom. fort tog jag böckerna ur skåpet och utan att slänga en enda blick mot dom gick jag förbi med blicken ner i marken och småsprang förbi.


halsfluss

ligger hemma med feber, huvudvärk och ont i halsen

vi misstänker att jag har halsfluss...

så om jag int skriver så vet ni anledningen.

men om vi har tur så får jag så tråkigt och huvudvärken lugnare så jag kan skriva mycket.

kram

we found love- DEL 15

tidigare:  

-yeah, you are beutiful in everything.
jag rodnade och tryckte mitt ansikte mot hans bröstkorg, han luktade röklukt och cologne, och lite av min egen parfym.
-what do you wanna do today? frågade han sedan.
-i dont know, maybe just stay here and cuddle?.
-sounds good.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

-oh someone is happy today, sa pappa med en trött släpig röst och log mot mig över morgontidningen.
-i guess i am!. sa jag glatt och slängde väskan över axeln och klappade pappa på axeln när jag gick förbi honom.
-is it something special that makes you this happy?. frågade mamma när jag drog på mig skorna i hallen.
-maybe, svarade jag och gav henne en kram.
-bye, sa jag sedan och skyndade mig ut ur huset innan hon hann fråga mer.


jag nästan trippade fram på vägen till busskuren med en bubblig känsla i magen och tankarna på zayn. jag kunde skymta någon stå i busskuren med svart hår, mina steg blev snabbare och snart upptäckte han mig och log stort, han mötte mig halvägs och fångade upp mig i hans famn.
-missed you, mumlar han in i nacken på mig.
-silly, we met yesterday. sa jag och fnittrade.
-i know and it was torture. sa han och tog min hand och gick brevid mig den lilla biten tillbaka till busskuren.
-you know i cant sit beside you in the bus right?.
-i know. försäkrade jag honom, jag hoppas verkligen att han har en bra anledning att gömma vårat förhållande.
-hey, sa han och lufta upp min haka med pekfingret och kollade mig rakt i ögonen. han lutade sig fram så att våra läppar snuddade, hans varma andetag lade sig över mina läppar, den sista glipan mellan oss förstörde genom att trycka mig mot honom. kyssen rörde sig i en fantastisk rytmen, hans läppar smakade en uns rök och kaffe men det gjorde mig inget då jag visste han hans läppar var mina.
han drog sig ifrån mig och lade en hand på min kind,
-the bus is coming, ill talk to you later babe.
sedan gick han åtminstonde tre meter ifrån mig och kollade åt ett annat håll.


när bussen kom gick jag på först, första halvan av bussen var full så jag gick längre bak tills jag såg en ledig plats brevid en kille. jag satte mig där och log lite mot killen, han log stort mot mig,
-hey, im ethan. sa han och avslöjade en vit och rak tand rad.
-hello ethan, im raya. sa jag och log, han nickade och började sedan prata med mig om skolan och skämtade om skolans bimbosar. ethan var faktiskt väldigt rolig men när han nämde zayn tände något till inom mig,
-you know that guy zayn?, he is such a brat. and a player.
jag vände mig om och kollade på ethan med en blick som kunde döda,
-excuse me, do you know him?. frågade jag,
-no but...
-exactly, then you arent the right person to judge someone. sa jag och ställde mig upp för att sedan kliva ur bussen, jag ställde mig upp så hastigt och med sådan fart att jag knuffade iväg någon ner i sätet på andra sidan.
-WHAT THE FUCK. hörde jag en alldeles för välbekant röst ryta. zayn..
jag vände mig om och såg en rasande zayn vända sig om mot mig efter att ha återhämtat sig från fallet. hela bussen var tyst och ögonen låg på oss. zayn mötte min blick och såg ut att lugna ner sig när han såg att det var jag. han stod och kollade på mig tyst innan han mumlade något och gick ut ur bussen. jag väntade en stund och gick strax efter. jag gick min vanliga väg över parkeringen och kunde skymta zayn ställa sig vid bilen hos louis, liam, niall och harry som vanligt. de kollade mot håll och log lite snett, förutom zayn som stod med ryggen mot mig.


-RAAAYAAAA, WAIT FOR ME. hörde jag någon skrika bakom mig, jag vände mig om och såg ethan springa efter mig med andan i halsen. han stannade upp brevid med och böjde sig ner och tog djupa andetag.
-im.sorry.about.that.zayn.thingy.but.when.you.bumped.in.to.him... oh my god, that was priceless. sa han och skrattade lite på slutet.
-its okay, sa jag och vände mig och för att börja gå till skolan igen. jag kollade återigen mot zayn`s håll, nu petade louis på zayn`s axel så han vände sig om. alla killarnas blick föll på ethan som nu gick brevid mig, de kollade konstig på han och vände sig sedan mot harry. kort därefter kom harry springades emot mig och ethan.
-hey raya, we have class toghether now. sa harry entuastiskt och lade en arm över min axel.
-i know that harry.
-well i have gymclass so i guess i see you around?. sa ethan.
-yup, bye ethan.
jag vinkade av honom och gick med harry in i skolan och stannade vi hans skåp. harry tog ut hans böcker och kollade på mig lite oroligt och harklade.
-how are you feeling, you know after what happend had stevens?.
jag fick en klump i magen och minnen paserade i mitt huvud men jag försökte hålla god min.
-fine,
-are you sure?.sa han och lade en hand på min axel.
-hands of curly. hörde jag en mörk röst säga, jag kollade åt sidan och såg att det var zayn som passerat.
harry skrattade högt och släppte taget om mig.
-i guess you guys know?, sa jag lågt,
-we do, sa han och slutade skratta och gav mig ett stort leende.
-what do the guys think of me?. frågade jag osäkert.
-well, niall and liam isnt very happy but they are going to give you a chance. louis does whatever i tell him so he accept you.
-oh okay, anyways lets go to class now. sa jag och krokade min arm med harry och gick till nästa lektion.


we found love- DEL 14

tidigare: 

-you werent the only one who felt it. raya, you are the most beutiful girl i have ever seen, the...the reason why the guys didnt like you at first was because...because they saw that you changed me, because i i was always looking at you....
zayn rodnade när han berättade det och jag smälte lite inombords,
-there is something about you that just make me feel like you belong to me.
när han sa dom orden kände jag mig hel, och med det tryckte jag mina läppar mot hans igen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zayn släppte taget om mig, jag suckade besviket och det fick honom att skratta lite lågt samtidigt som han sammanflätade sina fingrar med mina och gick med mig tillbaka till hans lägenhet.
den lilla biten tillbaka som vi gick var tyst och bekväm, jag kände en fladdrande känsla i magen varje gång han glimtade mot mitt håll.
när vi var hos han igen teknade han med händerna att jag skulle vänta i hallen sedan sprang han iväg. jag väntade och tog av mig skorna. zayn kom tillbaka med en filt som han snabbt virade runt om mig, han ledde mig sedan in till vardagsrummet där vi satt oss i soffan.
-babe you are shaking. sa zayn och höll om mig lite hårdare, en flod av värme sköljdes över mig när han kallade mig, babe.
-so... började jag och kollade ner i mina händer,
-so?
-whats goin to happen when we are going back to school?.
han blev tyst, jag kollade upp och såg att han hade ett utryck som bara kunde betyda en sak..skuld.
-you dont want anyone to know.. sa jag lågt och drog mig ifrå han långsamt.
-i do, but not just yet. sa han snabbt och tog ett nytt grepp om mig så jag hamnade i hans famn igen.
-why?.
-its hard to explain. svarade han och kollade mot väggen.
-i dont think it is, just say it, you are ashamed of me, just tell me.
han vände blicken mot mig igen och kollade på mig som jag nyss sagt att enhörningar finns och det vandrar tomtar i canada.
-ashamed of you?, sa han och började sedan skratta.
-if it is anthing that i am its certantly not ashamed, there is nothing i want to do more than tell everyone youre mine, but i cant. ill explain another time, please just trust me.
jag förstår inte, men jag låter han hållas för tillfället, det gjorde ont att han ville hålla vårt förhållande hemligt just nu. men jag litar på att zayn har en bra förklaring. jag började le när jag kom på att han kallat mig "hans".
-so, im yours huh?. retades jag.
zayn kollade på mig med en uns panik i hans ögon.
-urmm, eh...only if you want to ofcourse.
jag började fnittra av hans plötsliga osäkerhet,
-id love to be your girlfriend, if you be my boyfriend?.
-i would be honoured. sa han och gav mig en liten puss på näsan.
-is that all i get?,
han log stort och gav mig sedan en riktig kyss, en kyss som endast zayn kan ge mig. han drog sig ifrån kyssen och bet sig i läppen, jag trodde att jag skulle dö på platsen när han gjorde så.
-you know, you should always have your hair like this. sa han och tog en hårslinga som han snurrade runt fingret. mitt hår hade blivit det naturliga lockiga som jag ständigt plattar bort, men nu hade det förstörts av regnet.
-you think so?,
-yeah, you are beutiful in everything.
jag rodnade och tryckte mitt ansikte mot hans bröstkorg, han luktade röklukt och cologne, och lite av min egen parfym.
-what do you wanna do today? frågade han sedan.
-i dont know, maybe just stay here and cuddle?.
-sounds good.

 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
okay såhär äre, anledninge till mina långa pauser mellan kapitlen är GYMNASIET, jag har träning varje  så jag sover praktiskt taget hela min lediga tid. och just nu har jag lite såkallad "writersblock", så min fantasi går segt.
 
btw, RAYAHIN UPPTATERA DIN NOVELL KVINNA!!!!!
 
 
 
 

we found love- DEL 13

tidigare: 

spände mig men slappnade av ganska fort därefter. jag lyssnade på hennes andetag och när jag kände mig ganska säker på att hon hade somnat så placerade jag en puss på hennes huvud och sa
-you dont know what you do to me..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*fortfarande zayn`s perspektiv*


jag vaknade av en känsla att något saknades, med min hand letade jag runt brevid mig och upptäckte vad det var...raya låg inte där. jag slog upp mina ögon och kollade upp om jag kunde se henne någonstans men till min besvikelse var hon inte där. jag klev upp ur sängen och såg ett av mina par mjukisbyxor ligga på golvet så jag drog på mig dom. jag stelnade till när jag hörde dörren öppnas bakom mig, jag vände mig om och jag lovar att hjärtat slog flera extra slag när jag såg raya stå i dörrkarmen,
-i thought you left?, frågade jag förvånat och försökte dölja min glädje.
-i..i just have to change back to my clothes. stammade hon fram och gick mot klädhögen som låg nedanför min säng.
-oh, so are you leaving again?. frågade jag och gjorde allt jag kunde för att inte låta alltför besviken.
-yes, right away. svarade hon direkt och fumlade med kläderna.
-cant you stay for breakfast at least?, mumlade jag, hon stirrade på mig som om hon har sett ett spöke.
-i...ii... i dont wanna b.b.bother you, stammade hon.
-why would it bother me?, come out to the kitchen when youre done. ok?. sa jag och gick ut ur ummet så hon kunde byta om.


*rayahins perspektiv*


en del av mig vad super lycklig och upp över öronen nervös på ett bra sett att jag just nu befann mig i zayn fucking malik`s rum!, men den andra delen av mig var förvirrad över allt, för några dagar sen pratade han inte med mig och liam,niall och louis hatade mig, eller iaf ogillade mig men av vad jag minns så hjälpte dom mig när jag nästan blev våldtagen. och nu slog tanken mig, zayn kanske vill att jag ska stanna kvar för att han tycker synd om mig för jag nästan blev våldtagen?. jag kollade snabbt på klockan och såg att jag varit här inne i fem minuter och om jag är kvar längre kommer nog zayn undra vad jag håller på med så jag tassade ut ur hans rum och och gick till köket det han stod. han stod vid bänken och hällde upp te i två koppar och hade framför sig två tallrikar med en baguette macka på vardera, han vände sig inte om men måste ha märkt min närvaro när han så,
-hope you like tea?,
jag nickade med kom snabbt på att han inte kollade åt mitt håll,
-i do, svarade jag, han tog upp tallrikarna och ställde dom på köksbordet. jag satte mig ner framför en tallrik och fick några sekunder senare min kopp med te placerad framför mig. zayn satte sig framför mig med mackan i handen och jag kunde känna att han kollade på mig och jag antog att han väntade på att jag jag skulle äta av mackan, men jag hade andra planer.
-why are you doing this?
han kollade på mig som om jag var knäpp, som att det var uppenbart att han hjälpte mig, lät mig sova i hans säng och sedan fick mig att stanna över frukost.
-what do you mean?, svarade han dumt och tog en tugga av hans macka.
-why are you helping me, better yet, why did the guys help me?, i know why harry did but not why you and the other guys did it?, they hate me and you ignore me. svarade jag ärligt, att vara ovetande tär på mig.
-they dont hate you, its just, they didnt like you very much because... sa han och tystnade, varför ogillade dom mig?
-zayn, why didnt they like me?
-nevermind. sa han skakade på huvudet.
-no i wanna know, sa jag envist.
-drop it, sa han kort.
-in that case, sa ja och reste mig hastigt upp, trött på hans kalla sida och korta svar lämnade jag han i köket och småsprang ut ur huset. när jag kom ut upptäckte jag att det regnade, fast det att säga att det regnade var underskattat, det totalt öste ner regn. jag började sakta ångra att jag dragit iväg sådär medans jag gick med snabba steg mot mitt hus.
-RAYA!
jag hörde mycket väl vems röst det var, zayn, men jag stannade inte upp utan jag gick bara ännu snabbare.
-RAYA C`MON,
han kom närmre, jag kände hans arm ta tag i min och gjorde att jag stannade upp.jag vände mig om och såg zayn rakt in i ögonen,
-im tired of this zayn..sa jag och ryckte bort armen och suckade högt,
-tired of what?
jag tog ett djupt andetag, redo att bara berätta innan jag ångrade mig.
-you dont see how much i like you, your eyes, your voice, your pink lips, hell, every single part of you. im craving for you, i cant get you the hell out of my head.
zayn stod tyst framför mig, hans armar hängde längst sidorna, min syn blev suddig och klargjorde att jag grät.
-just answer me one thing zayn. am i crazy to say there was a chemistry between us?, were i the only on that felt it?.
zayn fortsatte vara tyst, jag kände ett hugg i mitt hjärta så djupt att jag fick svårt att andas,
-i should have figured. sa jag lågt och skulle precis vända mig om när zayn tog tag i mig och drog min intill honom. utan att jag hann protestera mötte hans läppar mina, till en början kysste jag inte tillbaka men fattade sedan vad som pågick så jag kysste hungrigt tillbaka. hans armar var hårt virade runt om mig som om han var rädd att jag skulle gå iväg igen, hans läppar var mjuka och rörde sig rytmiskt med mina. efter en stund drog han bort läpparna men inte avståndet mellan oss. han vilade sin panna mot min och sa,
-you werent the only one who felt it. raya, you are the most beutiful girl i have ever seen, the...the reason why the guys didnt like you at first was because...because they saw that you changed me, becasue i i was always looking at you....
zayn rodnade när han berättade det och jag smälte lite inombords,
-there is something about you that just make me feel like you belong to me.
när han sa dom orden kände jag mig hel, och med det tryckte jag mina läppar mot hans igen.


ledsen mina vänneeerrr

ska skriva ett kapitel så fort jag läst klart novellen jag läser just nu,


iaf så kommer det garanterat upp ett kapitel ikväll!!!

we found love- DEL 12

tidigare: -its okay if you do though. sa louis, niall kollade på mig allvarligt och liam gav mig ett stort leende. förvånade?, inte jag, dom är igentligen väldigt snälla men agerar helt annorlunda när det gäller omgivningen, för att få respekt.
-i cant like her, sa jag tyst,
-why not?, frågade niall mig,
-because i cant give her what she deserves, i dont have an money, i dont have the good grades, i get into fights often, im not good for her, she needs a stable guy, like harry.
-oh comon, you are a great guy, she doesnt want you for money or grades, you can easily stop fighting. its your personality she wants. sa liam, djupt...
-whatever, just dont act like dickheads when you are around her anymore, clear?. så jag pkeade med fingret mot de alla.
-promise, se det i mun på varandra, louis lade handen på hjärtat och satt rakt i ryggen med vänstra handen i vädret.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*fortfarande zayn`s perspektiv*

 

vi var nu påväg till stevens fest efter en timmas förfestande hemma hos louis, hade druckit en öl och en shot, men inget mer. jag gick med en liten klump i magen och känslan av att något dåligt skulle hända ikväll så därför ville jag vara allert.
-harry?, raya?. sa liam helt plötsligt så jag slogs bort ifrån mina tankar och kollade upp, där stod raya, jag kände hur knäna nästan vek ihop sig och gjorde mig en aning yr, för sär stod hon när jag trott att hon inte kunde bli vackrare så blev hon det. äsch, hon kunde ha kommit i en sopsäck och jag hade ändå fallit lika hårt för henne.
-hey guys!. sa harry glatt och lade en arm om rayahins midja, vi stod tysta för en stund och granskade de två, av ren vana så bet jag mig i läppen, lite för hårt dock, damn this girl.
rayahin harklade sig och jag drogs ur min hypnos.
-lets go inside shall we, sa harry och vände sig om med raya, vi gick tyst efter. såfort vi klev in drog harry med sig raya in till köket så vi gick in til där det var mest röj, jag och liam satte oss i soffan eftersom vi var nyktrast, han drack inte, och jag hade verkligen ingen lust längre. efter några minuter kommer harry och raya fram till oss, harry sätter sig brevid mig och drar ner raya i sitt knä, jag känner ett sting av svartsjuka och motstår viljan att dra henne till mig istället. plötsligt hör jag hennes skratt klinga underbart i mina öron, jag och liam vänder våra huvuden mot harry och raya, harry hade sina armar hårt virade runt hennes midja och hon lutade sig bak mot honom och slutade skratta när hon mötte vår blick, hon kollade sedan ut över folkmassan och jag kollade på harry, sedan armarna han lagt om raya och sedan på harry igen. jag tror att han blev nervös av mitt stirrande för helr plötsligt ställde han sig upp så raya nästan föll till golvet,
-sorry, sa han fort och drog henne en meter bort där de började dansa tätt. harry slängde några glimtar mot mitt håll och drog sedan bort håret ifrån hennes öra och böjde sig fram för att säga något. men mer hann jag inte se föränn någon blond tjej satte sig brevid mig,
-hello zayn, slumrade hon fram...full...
-urmm hello?,
-im samantha?, in your gymclass?,
-oh yeah, svarade jag fast jag hade fortfarande ingen aning.
-could you do oooneee thing for mee?,
-eerm, what?,
-bite your lip?, its superhot when you do that. sa hon och slängde med håret och log stort. jag log bara och bet mig i läppen, hon började fnittra och prata om något ex, jag lyssnade inte då det enda jag kunde tänka på var raya. harry kom helt plötsligt fram hhn slängde sig ner i soffan, var är raya?.
-zup harry, where is raya?, frågade jag och försökte låta nonchalant.
-i dont know, sa han och kollade på samantha surt och sedan på mig. jag tänkte precis svara men då kom raya vinglandes fram och satte sig i harrys knä, dock missade hon nästan. det stank öl och teqila och jag tror harry kände det för han sa,
-you were gone like five minutes and already stink beer and more tequila. sa han försökte knuffa raya ifrån sig.
-whatever, muttrade hon och gick igen. igentligen ville jag gå efter henne och ta med henne säkert hem, men då kommer hon fatta, då kommer hon fatta att mitt hjärta är hennes och det får inte hända.
när harry hade gått iväg kom louis fram och satte sig,
-zup louiiiis?, frågade liam,
-zayn, maybe you should check on raya, she is wasted. sa louis och kollade på mig allvarligt.
-she is?, svarade jag oroligt, hoppas hon inte gör något dumt nu.
-yup, she drank my beer. sa niall som nu också dykt upp, han satte sig ner brevid samantha som fortfarande satt brevid mig.
-zayn, you know..you are sooo hott. viskade helt plötsligt samantha i mitt öra, hennes klibbiga läppar snuddade min öronsnibb och den varma andedräckte lade sig i nacken på mig när hon sedan försökte kyssa min hals. med en snabb rörelse flyttade jag mig ifrån henne,
-no samatha. sa jag kort.
-why not?, dont you want me?. ojdå här var man självsäker.
-i like someone else, sorry.
hon skulle precis säga något när vi ser en riktigt arg harry komma mot oss,

-whats up harry?, frågade liam oroligt,
-i think raya is in trubble, i need you guys to come NOW!, sa han, det var som en elektisk stöt gick igenom mig så jag ställde mig upp på engång och gick mot harry, bakom mig kom niall, liam och louis också. harry började gå mot köket för att sedan stanna där och kolla runt sedan sprang han upp för trappen med oss i täten. harry gick med bestämda steg mot en dörr som han knackade på, det var helt tyst så han knackade igen.
-THIS ROOM IS TAKEN, hördes en mörk röst innefrån och sedan hörde jag något som fick mitt hjärta att stanna, en snytning. men ett steg bak tog jag all kraftjag hade och sparkade in dörren. när jag kom in såg jag en kille ligga över raya som såg skräckslagen ut.
-what the f. var allt killen hann säga innan ilskan tog över helt så jag sprang fram och drog upp han, liam och niall tog tag i killens armar, jag knöt mina nävar och började slå killen i magen magen, några hårda slag i magen och ett sista slag mot käken. jag kunde se rädslan i killens ögon, jag tog tag i hans tröja och tryckte upp killen mot väggen.
-if you ever touch her again im goin to make you regret it, so, so much. röt jag argt för att sedan släppa taget så han föll till golvet och kröp ut. harry gick och stängde dörren efter att killen hade krypit ut. jag gick fram till raya och louis och nickade mot han menande och närmade mig raya med armarna, louis förstod genast och flyttade sig så jag kunde ta hans plats. raya slappnade av i mina armar och började andas rytmiskt igen, hon vända sig närmre mig och tryckte sig mot min famn och efter ett tag hörde jag att hennes andetag blev tyngre och tillslut somnade hon.
-guys, ill take her home to my place. i dont want leave her alone right now. sa jag och reste mig upp med henne i min famn, de nickade och flyttade på sig. harry öppnade dörren igen så jag kunde gå ut.

när jag kommit in i lägenheten struntar jag i att ta av mig skorna och går rakt in till mitt rum för att lägga raya i min säng.
-hi, hörde jag hon säga lågt så min uppmärksamhet drog neråt åt den vackra tjej jag hade i mina armar, försiktigt lade jag ner henne i in säng och satte mig på sängkanten.
-where am i?,
-at my place, i didnt know where you live so i brought you here, dont worry, i borrowed your phone and called your mum, she knows you stay here for the night.
-oh, does she know what happend?.
-no, i figured you maybe wanted to tell her yourself.
hon nickade lite och grimaserade så jag gick iväg för att hämta lite kläder, vatten och en brustablett.
-here, put this on, and drink that. ill be on the couch if you need me. sa jag till henne och lämnade rummet för att sedan lägga mig i soffan.
jag han inte sova länge förän jag kunde känna en hand på min axel, jag öppnade ögonen och kollade på raya.


-whats wrong?, fick jag fram.
-you said that if i needed you i could come and tell you?, sa hon lågt, jag lyfte upp mig själv och lutade mig mot armbågen och kollade henne i ögonen.
-yes i did,
-well... i need you, i cant sleep. sa hon och började rodna.
ja,ja,ja,ja,ja,ja, allt jag ville säga var ja, äntligen, men jag vet själv att hon behöver någon bättre, jag vet inte om jag skulle kunna kontrollera mig själv ifrån att kyssa henne om jag kom för nära.
-i dont thinks thats a good idea. sa jag sedan.
-please. pep hon, jag ville verkligen, verkligen säga ja.
-no, go to bed raya. sa jag och motvilligt vände mig om.
-fine, whatever. muttrade hon och gick tillbaka till mitt rum. jag satte mig upp och placerade armbågarna på knäna med pekfingrarna på tinningarna och tryckte lite lätt. rayahin är allt jag vill ha, jag vet inte hur länge jag kommer klara av det här. ända sedan jag såg henne första gången har något i mig känts...helt...
jag visste att jag gav mig in i något galet när mina fötter började styra mot mitt rum där rayahin låg, men jag måste, måste vara nära henne. med lätta steg stannade jag utanför hennes dörr, öppnade och gick in, försiktigt lade jag mig ner brevid henne och drog in henne i min famn, hon vände sig lätt mot mig och lade en kall hand på min mage som gjorde att jag spände mig men slappnade av ganska fort därefter. jag lyssnade på hennes andetag och när jag kände mig ganska säker på att hon hade somnat så placerade jag en puss på hennes huvud och sa
-you dont know what you do to me..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

förlåt att jag inte upptaterat på ett litet tag MEN det var för att jag åkte till stockholm i helgen,

så tog mig istället tid att skriva ett långt kapitel ist:D.

 

statistiken är mega hög, WOOOPWOOOP


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus