we found love- DEL 23

Chock, det var det enda jag kände just nu. Vår rektor var zayn`s pappa, varför har han inte sagt något till mig?.

-i know. Svarade ellinor kallt, om jag sa att jag var chockad innan så var det inget jämfört med vad jag blev nu. Ellinor är aldrig kall mot någon, inte så länge jag har känt henne i allafall.

-soo... miss pitcher told me you were late to class. Care to explain?. Frågade mr malik med en hård röst som fick håren på armarna att resa sig.

-that was my fault. I had a little moment feeling down and rayahin helped me.

-is that true?. Jag fick en jobbig känsla i magen när mr malik vände sig mot mig med det kalla tonfallet.

-i..umm..i guess but-

-no but`s miss!. Avbröt han mig och nöp bryggan på näsan med pekfingret och tummen.

-i used to have a son, he did not care about rules and coming to class in time, complete dissapointment to my family.

Jag frös till när han använde meningen `used to have a son`.

-i suggest you dont do like him. You will never be anything if you skip classes because of a stupid argument or come in late because you are feeling a little sad. Sa han, det sista sa han med en röst som fick mig att känna mig nertryckt, så kan jag inte ha det. Jag ställde mig upp och drog med mig ellinor på vägen, lät henne gå ut före mig och precis innan jag stängde dörren efter mig så lät jag mitt huvud titta fram,

-im proud of zayn for moving out, he managed to live on his own AND get through school. He is a wonderful person and you are just blind to see that. Sa jag bestämt och hann se hans mun `O` formad innan jag stängde dörren och vände mig mot ellinor,

-you need to clear things up, tell me about zayn`s dad... sa jag till henne och hon nickade.

 

*zayn`s perspektiv*  innan drama lektionen.

Jag hade nu engelska lektion och kunde inte kosentrera mig på vad läraren sa. Mina tankar lade sig hela tiden på raya. Det kanske låter cheesy men jag var verkligen säker på att hon var den rätta för mig. Hennes chokladbruna lockar som studsade mot axlarna varje gång hon kom gåendes mot mig. Jag älskade hennes ögon som på något sätt lockade fram en helt annan sida av mig som ingen annan sett förut. Jag älskade det sättet hon visade tänderna då hon skrattade det fina genuina skrattet när jag sagt något hon tycker är roligt. Min mage gör en twist när hon kollar mig rakt in i ögonen, ler gulligt och rodnar lätt så fort jag lagt en av mina många komlimanger.

-you look like you been in one hell of a fight there zayn!. Avbröt en röst mina tankar, jag kollade upp och såg mandy. Jag höjde ögonbrynet och kollade på henne frågandes.

-jeez zayn, i have tried to get your attention like ten times, whatever happend to you face?. Sa hon och fnittrade lite. Jag ryckte bara på axlarna medans minnena från igårkväll passerade förbi.

`- i cant to this anymore... sa jag till männen framför mig som kollade på mig med arga ansiktsutryck. –cant do what zayn?.  Jag ryckte till av den hårda rösten.   –help you deliver drugs, i need to move on with my life without being afraid of drugdealers to find me.    –is it because of that girl? -NO. svarade jag snabbt. –you know the consequenses zayn, are you sure?, jag nickade sedan minns jag inte mycket mer innan allt blev svart.allt för raya`

-anywayn, can i sit here?. Sa hon och log blygt samtidigt som hon lät ett finger dras längst min arm, något i mig gjorde att jag drog bort armen.

-um, sure, whatever. Svarade jag lite obrytt och tog upp min mobil, där väntade ett sms av liam.

From:leeyum

Dear god, sitting next 2 samantha, HELP ME!

 

Jag skrattade åt hans sms och svarade snabbt,

 

To: leeyum

Dont make her mad though, she might put a spell on you...

Jag kände mig iaktagen så jag kollade upp och mötte mandys blick,

-who are you texting there malik?, frågade hon och blinkade,

-liam. Sa jag och lade ner mobilen på bänken framför mig.

-not a girl?, some one as handsome as you would have girls round his feet all the time. Sa hon och fnittrade. Jag ryckte bara på axlarna,

-you wanna do something after school zayne?, sa hon och lade en hand på mig arm, som en blixt drog jag undan armen utan att ens veta varför.

-no, not really sorry. Svarade jag med ett ursäktande leende, jag kunde knappt vänta tills jag skulle få raya i mina armar.

-aww come on, dont play hard to get babe. Sa hon och lade handen på min arm återigen, och som förra gången så ryckte jag bort min arm igen. Är det på grund raya jag inte klarar av att en annan tjej nuddar mig?, herregud jag är verkligen under rayahins förtrollning.

Jag skrattade lite för mig själv och skakade på huvudet sedan åt mandy. Hon tog det på fel sätt, som att jag skrattade åt henne för hon ställde sig upp och sa argt,

-damn it zayn, im trying to flirt with you and you dont even notice!. Sedan gick hon med arga steg till vad jag tror är hennes andra vänner.

Försökte hon flirta med mig?, och jag märkte inget, nu var det klart, rayahin HAR förtrollat mig. Jag lägger inte ens märke till andra tjejer nu förtiden.

Min mobil vibrerade på borde jag och tog snabbt upp den och såg ett nytt meddelande från liam.

From: leeyum

Got 2 tell you something.

To:leeyum

 

What liam?

 

From:leeyum

I know who got rayahin that bruce on her face, i will tell you if you dont kill anyone.

To:leeyum

Tell. Me. Now

 

From: leeyum.

Samantha.

 

 

Mitt blod kokade, mina ögon såg rött och jag kunde inte hålla inne ilskan. Mina hände tog tag i bordet och tryckte bort det så det hamnade på golvet jag reste mig så hastigt att stolen for bakåt på golvet. Min engelska lärare skulle precis säga något men min hals gav från sig ett rytande djurläte och jag for snabbt ut ur klassrummet i jakt på dramaklassrummet där liam hade klass. Ingen ska någonsin få lägga ett finger på rayahin igen.

 


erkännande och nyheter

erkänner nu att jag hade tänkt avsluta "we found love", men jag bestämde mig för att göra några kapitel till,
ca 3 eller så.
 
 
och så har jag en nyhet, jag har ett account på wattpad.com, har haft det några månader nu i think.
där finns denna novell på engelsa och en larry stylinson oneshot plus en sorlig oneshot 1D som jag tror att jag redan lagt upp här.
kommer påbörja en till novell där snart på engelska som inte kommer komma upp här.
 
för er som kommer skaffa eller redan har ett konto där kan ju följa mig där:)

mitt namn där är novellerbymee !:)
 
kramisar

we found love- DEL 22

dagen efter!


-so whats next?, frågade ellinor.
-drama class, svarade jag och började gå mot salen som vi hade lektionen i. Ellinor blev som vanligt tyst varje gång vi hade den lektionen, jag visste varför, pågrund av att louis delade den klassen med oss.
-it will be fine ellie. sa jag med klass på hennes axel för uppmuntran och ett leende för jag gett henne ett nytt smeknamn. hon frös till och stannade upp.
-what?, frågade jag och kollade på henne oroligt.
-nothing. mumlade hon och tänkte börja gå igen men jag stoppade henne.
-tell me.
-its just that...louis used to call me ellie...i just got reminded, thats all.
jag kände en våg av ångest och gav henne genast en kram.
-im sorry i didnt know.
-i know you didnt. sa hon och skrattade lågt, ett sorligt skratt förstås.
-im sorry. sa jag igen, hon log bara, men det var inte övertygande.
-lets get going. sa hon sedan och drog mig in i klass rummet. hon tog ett djupt andetag, vi satte oss på våra vanliga platser, så långt ifrån louis som möjligt.
-you`re late. vår drama lärare, miss pitcher sa till oss med sträng ton.
-sorry miss. sa ellinor och sjönk ner på stolen.
-i want you two to meet the principal after class, nu but`s.
ingen av oss protesterade.
-okay class, today im goin to give you a working assignment, you will be working in pairs i made for you.
-cally and shane.
-rita and molly
-elisabeth and jasper
-caristy and chloe
-liam and samantha.
ja, liam hamnade med samantha, samma tjej som skapat blåmärket i mitt ansikte och hotat mig. jag kan bara be om att hon inte berättar för liam, för jag är inte helt säker på att liam inte skulle berätta för zayn.
-ellinor and louis.
ellinor frös till återigen och hennes andning var tecken på panik.
-breathe. viskade jag när hon ställde sig upp och gick sakta emot louis som såg ut att vara i samma tillstånd som ellinor.
-rayahin and ethan.
inom bara några sekunder hoppade ethan ner brevid mig.
-Hey. sa han glatt och satt nära mig, lite för nära.
-hey, svarade jag tillbaka, han log stort.
-guess ill be working with you about....sa han och började kolla ner i papperet han fått av läraren.
-love!, sa han entusiastisk. jag hostade till och slängde en blick mot ellinor och louis. Louis kollade osäkert på ellinor med en glimt av.....beundran?
-um, okay. svarade jag.
-it says here we need to talk about what love really is. sa han och blinkade?, blinkade han nyss åt mig?.
-okay. svarade jag kort och svalde.
-i think you should start. sa han och vände sig helt mot mig.
-well, i think love really is something you should be carefull about. you know. its really rare to find someone you get true feelings about. love is the most beutiful thing on earth. sa jag, tänkte på zayn för varje ord. och när man talar om trollen...
zayn kom inrusandes genom dörren som slog upp med hög fart och studsade tillbaka bakom honom. hans nävar var knutna och hans steg var hårda när han gick fram mot...liam och samantha.
-you....little....slut. sa han genom sammanbitna tänder. samantha ställde sig upp och gav zayn en oskyldig blick.
-what is it babe?
-dont you dare call me that!, i swear if you werent a girl i would hit you so hard. skrek han i hennes ansikte. jag kollade snabbt runt för att kolla om dramaläraren var i närheten men hon var inte ens i klassrummet.
samantha ryggade tillbaka. liam och louis ställde sig upp och drog zayn mot dörren.
-let me go. sa zayn otåligt.
-trust me, im as mad as you are right now. but this wont solve anything. sa liam hårt och slängde en arg blick mot samantha som sjunkit ner i hennes stol.
louis visste antagligen inte vad som pågick men förstod allvarligheten i situationen och höll fast i zayn.
-fine. but samantha, if you ever touch rayahin again, you will regret it so...so...much. röt han och slog knytnäven i väggen.
-zayn?. sa jag lågt och då upptäckte han att jag var i rummet. hans blick mjuknade på direkten, liam och louis släppte zayn så han kunde gå fram till mig. först då upptäckte jag även blåmärkena han hande i ansikten och den spruckna läppen.måste fråga han om det sen. han tog mig hand och drog mig upp i hans famn. alla i klassrummet var tysta, riktigt tysta.
-zayn, what about being a secret. viskade jag så bara han kunde höra. zayn tog ett djupt andetag.
-it wont be a secret.. not anymore, i took care of it. jag kände mig förvirrad, vad menade han med att han tog hand om det.
-i tell you later about it. sa han och kysste mig.
-okay, mumlade jag mot hans läppar.
-AHEM!, avbröt en röst oss, vi släppte snabbt varandra och kollade på vart rösten kom ifrån, miss pitcher.
-i belive this isnt your class malik. you can kiss rayahin after school but now i prefer if you leave. sa hon och jag rodnade genast. zayn skrattade lite lätt och precis då ringde skolklockan. slut på lektionen.
-lets go, sa zayn i mitt öra men jag skakade bara på huvudet, han kollade på mig sårat.
-meeting with the principal, sa jag och suckade. han kollade på mig som ett frågetecken.
-got late for class, sa jag och ryckte på mina axlar.
-um..okay... em..i have to go. sa han snabbt och nervöst, med en lätt puss på min kind vände han sig sedan om och rusade ut ur klassrummet och tog med sig liam påvägen ut. gillade han inte rektorn eller?. jag kollade runt i klassrummet och såg louis och ellinor prata, och de båda log! jag ville inte förstöra deras lilla bubbla men jag var tvungen.
-ellinor?, sa jag och petade henne på axeln. hon vände sig om och rodnade lite.
-what?
-principal? remember?
-oh right!, se you louis. sa hon och log mot louis.
-hope so. sa han och log brett.


när vi stannade utanför rektorns kontor så tänkte ellinor precis öppna dörren men jag stoppade henne.
-so, are you and louis good?
-i..i think so. i still like him you know. i just dont trust him yet. but when he explained love he didnt say `someone`, he said....`when we were together i felt love`. and i melted. sa hon och log större än jag någonsin sett henne le förut, och det värmde.

efter några uppmuntrande ord så gick vi in till rektorn och satt oss på stolarna framför kontors bordet.
-i guess you two are rayahin and ellinor?,
vi nickade.
-im your principal, mister malik...


we found love- DEL 21

jag satt i skolans cafeteria med ellinor, hon pratade på om något litet modelljobb hon fått nyligen. jag var glad för hennes skull men efter att hon pratat om det i trettio minuter började jag tappa intresset. mina ögon började iställed skanna cafeterian. En tjej gick förbi med alldeles för stora kläder och flottigt hår, och en annan med för små kläder och långt fluffigt hår. längre bort satt ett gäng som verkade vara "the outcast" på denna skola, de satt djupt i sina böcker och kastade några pappersflygplan på varandra lite då och då. min blick stannade tills sist på zayn som redan kollade på mig intensivt. jag kollade snabbt ner och kände en lätt rodnad lägga sig på mina kinder, en kort stund därefter så vibrerade min mobil.
from: zayn<3
you are so cute when you blush xx

to: zayn<3
pff. :P<3

from:zayn<3
whatt??? its true;), pls look up?, wanna se your beutiful face xx

to:zayn<3
stooop it, you are just making me blush mooooreee, ellinor is going to suspect something:((<3

from:zayn<3
never;*, let her<3

to:zayn<3
whatever<3, god im bored, ellinor keeps telling me bout her new modeljob. xx

from: zayn<3
lol<3, just do something fun? xx

to: zayn<3
oh its that easy, JUST do something fun?, well thank you for helping out love;)<3

from:zayn<3
zayn malik at your service;)<3

då fick jag världens ide...

to: zayn<3
you know, i can really take advantage of this secret relationship;)), that will get my boredom away<3

from:zayn<3
what do you mean?<3

to:zayn<3
you will see....you will see<3 MOHAHAHAHAHAHA

jag började skratta åt min barnslighet och det fångade ellinors uppmärksamhet.
-umm, i didnt say something funny?, are you going mental?. sa hon med en skämtsam ton.
-i just got a plan. sa jag och log hemlighetsfullt.
-tell me!, sa hon och hoppade lite i stolen.
-just watch this. sa jag och tog mitt glas med mjölk och ställde mig upp. men snabba steg gick jag mot där zayn satt men resten av killarna. den här gånger hade han ryggen mot mig och skämtade med niall. jag stannade upp bakom honom med glaset i min hand. liam, harry och louis kollade på mig med osäkra ögon. med ett lekfullt leende lutade jag glaset över zayns huvud och tömde innehållet på hans perfekt gjorda hår. han stelnade till och utbrast,
-WHAT THE ACTUAL FUCK, YOU FUCKING IDIO-
han skrek ut det och ställde sig upp i en hotfull position, snabbt vände han sig med ansiktet mot mig och frös till när han såg att det var jag. många tystnade i denna händelse. jag stod kvar med ett lende och räckte fram glaset till han,
-you looked thursty. sa jag simpelt och ryckte på axlarna. niall satt och försökte hålla sig från skratt när zayn tog emot glaset och såg ut som ett stort frågetecken. liam hade munnet öppen, louis och harry hade också svårt att hålla sig för skratt och såg helt röda ut i ansiktet.
jag vände mig om gick gick därifrån med ett leende, många hade munnarna vidöppna då dom inte förstod varför zayn inte skrikigt åt mig. ellinor satt kvar vid vårt bord men rusade nu emot mig och började följa mig ut ifrån cafeterian.
-oh my god raya!, you are crazy!. sa hon och skrattade. jag log bara och kände min mobil vibrera igen.
from: zayn<3
WHAT WAS THAT FOR?????
to:zayn<3
i was bored, and you wanted the secret relationship, suffer the conciquences babe;*

from:zayn<3
by pouring a glas of milk over my head, embaresing me infront of the school?:O

to:zayn<3
yup:D u mad bro?;)

from: zayn<3
well obviosly i cant be mad at you...like ever... but i will revenge;)) just wait and see babe<3

to:zayn<3
thought soo;*, well if you revenge me i will just revenge back, its a never ending war<3

from:zayn<3
its on <3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus